Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 5. .kolo 18.-19.9. 2010

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

BÉČKO MOCHTÍNA PO TŘETÍ VYHRÁLO VENKU

 

V šestém kole již po čtvrté v průběhu podzimu zajížděla mochtínská rezerva k utkání na hřiště soupeřů. Neuspěla pouze v úvodním kole kdy nechala body v Nezamyslicích a po výhrách v Lubech(!) , v Bezděkově si tentokráte přivezla plný počet bodů také z Janovic.  Ve Velkém Boru došlo na souboj nováčků ze kterého vyšli vítězně domácí borci. Po šesti kolech je překvapivě na předposledním místě tabulky Bezděkov, který ještě v tomto ročníku neochutnal radost z vítězství. Ke zvratu v dosavadních výsledcích měli Bezděkovští dobře našlápnuto ve Vrhavči. Na hřišti favorita drželi bezbrankový stav do 64.minuty. Jejich naděje na úspěšný výsledek se v následujících osmi minutách třikrát inkasovali a zhroutil jako domeček z karet a div že inkasovali nepopulárního bůra.

V tomto kole si opět vedl  na jedničku vedoucí tandem tabulky Žichovice a Luby B. Žichovice musely o své vítězství bojoval před dvoustovkou diváků o místní pouti v Chanovicích . Lubský Start B nenechal nikoho na pochybách, že si přijel do H.Matky Boží pro tři body . Po brankové přestřelce v prvních osmi minutách vedl 1:2 a v dalším průběhu již skórovali pouze lubští fotbalisté. O to zajímavější bude jak si povedou první dva kolektivy tabulky v následujícím kole ve kterém na hřišti v Lubech se spolu utkají dmácí s lídrem tabulky ze Žichovic.

---

 

Janovice  -  Mochtín B   0 : 3 ( 0: 2)

Petr Aberl

Zápas vůbec nevyšel domácímu brankáři. Jeho první zaváhání přišlo již v 7.minutě,kdy po nezdařeném odkopu ho přehodil hostující Zoubek a hosté šli lacino do vedení.Ve 23.minutě z ojedinělého útoku se obranou domácích prosmýkl hostující Černý a lehkou střelou k tyči zvýšil na 0:2.Domácí hráči se opět trápili v koncovce a tak s jejich zakončováním neměl hostující brankář žádné problémy.

V 58.minutě přišla opět hrubka domácího brankáře a hosté Kašparem zvýšil na 0:3.Domácí hráči i za tohoto nepříznivého stavu si vytvářeli velice slibné brankové příležitosti,ale koncovka byla velmi tragická a proto si i další hostující tým odváží z Janovic cenné tři body a domácí hráči mají do dalšího mistrovského utkání o čem přemýšlet.

Branky: 7. Zoubek Pavel, 23.  Černý Petr, 58. Kašpar Lubomír; ŽK: 2:1. Diváků: 70 

 

Vrhaveč  - Bezděkov 4 : 1 ( 0: 0)

Jindřich Pacner  

Ve svém dalším utkání přivítali domácí hráči na svém hřišti aktuálně předposlední tým tabulky TJ Bezděkov. Domácí představili v zápase novou akvizici do útoku L.Vacovského a nutno podotknout,že tento hráč se zasloužil o důležité momenty tohoto utkání.Na druhé straně byli,ale domácí oslabeni o O.Pressla (prac.povinnosti), T.Vejskala(dovolená)a také o M.Skřivánka,který si na pátečním tréninku rozřízl koleno a musel být odvezen do nemocnice.Úvod utkání patřil domácím,kteří hýřili aktivitou a pohybem.Postupem času se ovšem obraz hry změnil a hosté začali hrozit z ojedinělých protiútoků po chybách domácích při přechodu do útoku a ztrátě míče.Konec I.poločasu už opět patřil domácím hráčům,kteří měli několik šancí ke vstřelení branky,ale ta se bohužel nedostavila a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.                                                                    Do II.pol. nastupovali domácí s vidinou ještě většího nasazení a stupňování tempa hry,která by přinesla tolik kýžené branky.Již od začátku II.pol. byla vidět zvýšená aktivita domácích a bylo jen otázkou času kdy padne první branka.K té jim svou nedisciplinovaností pomohl svým způsobem hostující Zhvakin,který se naprosto nesmyslně nechal vyloučit.O pár minut později domácí využili přesilovku a v 62.min se zmocnil míče L.Vacovský a z 20m. napřáhl a angličanem nedal hostujícímu gólmanovi šanci 1:0.V 64.min. zafungovala spolupráce dvou nejstarších hráčů ''dědků'',kdy J.Pacner zahrával rohový kop a V.Mayer z hranice šestnáctky z voleje zvýšil na 2:0.O chvíli později hosté snížili povedenou střelou na 2:1.V 73.min. se opět prosadil L.Vacovský křížnou střelou z voleje a navýšil náskok na 3:1.V 85.min. po dalším centru J.Pacnera přidal M.Pojar pohotově a opět z voleje další branku,kdy přehodil hostujícího brankáře 4:1.Ještě v 90.min. mohli domácí navýšit svůj náskok,když po kombinaci na jeden dotek mezi J.Pacnerem a J.Potužníkem se prvně jmenovaný objevil sám před gólmanem hostů,ale bohužel nenaložil se šancí dle svých představ a nepotěšil tím 70 přítomných diváků,kteří mohli vidět tzv.bůra.Velmi dobře se uvedl L.Vacovský svým výkonem,který bude přínosem pro domácí v útočné fázi.             Sestav Vrhaveč:P.Reitmajer-L.Lorenc,V.Mayer,V.Tomaka,R.Kudláček-J.Potužník,L.Taitl,J.Pacner(K), T.Jandečka   -M.Minařík,L.Vacovský , střídali:M.Pojar,J.Skřivánek,K.Švátora

Branky: 66., 72.  Vacovský Lukáš , 64.  Mayer Vít, 85. Pojar Miroslav – 68. Šlegl Jan; Rozhodčí: Dykalov Jurij; ŽK: 3:4; ČK: 0 : 1 ( Zhvakin A.) . Diváků: 70 

 

H. M. Boží -  Luby B 1: 5 ( 1: 4)

Radek Bernard

V sobotním odpoledni zavítal na horský trávník velmi silný soupeř z předměstí Klatov. Horský tým posílen překvapivým vítězstvím ovšem v tomto domácím zápase postrádal tři klíčové hráče základní sestavy (Svoboda, Halas a Ostádal), a tak museli zaskočit členové širšího kádru. Slabší chvilky si po vychytané nule z minulého víkendu bohužel vybral R. Horejš, který hned po prvním útoku ze 2. minuty překvapivě inkasoval po zakončení z velkého úhlu, když si nepohlídal svoji pravou tyč a balón zapadl za jeho záda. V šesté minutě to bylo již 0 : 2, když tentokráte zaspala celá domácí obrana a brankářem vyražený balón pohodlně zasunul za jeho záda neatakovaný Sydorenko. Jiskru naděje vykřesal V. Vojta, když se pěkně uvolnil v rohu velkého vápna a křižnou střelou snížil na 1 : 2. Ovšem další velmi laciná branka z 20. minuty v podobě přesné střely ze zhruba 30 m, překvapila i dlouhého brankáře Hořejše a zapadla pod břevno jeho branky – 1 : 3. Za tohoto stavu se domácí herně vzepjali a mohli z několika velkých šancí korigovat. Nejprve střídající hráč Jaroslav Karásek, jenž po dlouhodobých problémech se zraněným kolenem nastoupil vůbec poprvé v letošním ročníku, měl dvě nadějné šance, ale ani v jedné nevsítil touženou branku. Nejprve po krásném centru od P. Procházky zakončoval osamocen před lubským brankářem těsně vedle pravé tyče hostujícího brankáře. Ve druhém případě hlavičkoval nestřežen po rohovém kopu do rukou brankáře hostí. Třetí velkou šanci si po průniku vytvořil sám P. Procházka, ale jeho krásná střela za zraky již překonaného brankáře hostů skončila na břevně jeho branky. V tento moment zafungovalo otřepané „nedáš – dostaneš“, jelikož produktivní hosté z následujícího útoku navýšili své scóre na poločasových 1 : 4.

Do druhého poločasu již nenastoupil brankář Horejš, a tak jeho pozici zastoupil L. Waldmann. Sympatické bylo, že domácí zápas nezabalili a i nadále se snažili snížit nepříjemně se vyvíjející skóre. Ovšem ani T. Probst se neorientoval před zívající brankou nejlépe, jelikož i on ve vyložené šanci zakončil pouze do tyče soupeřovi branky. I další spoluhráči z domácího týmu zakončovali převážně nepřesně, a tak soupeř si poklidným způsobem průběžně hlídal své vedení. Vítězství hostů nakonec ještě navýšil 10 minut před koncem zápasu Kovařík. Po závěrečném hvizdu precizně rozhodujícího sudího Habady bylo zřejmé, že na horský trávník přijel kvalitní druhý tým tabulky. Zápas ve stylu fair – play s pouze dvěma žlutými kartami, shlédlo zhruba 80 diváků nešťastné domácí utkání, rozhodnuté prakticky v 1. poločase. Horští fotbalisté, tak musí zapomenout na frustrující začátek sobotního zápasu a doufat, že základní kameny své sestavy budou již moci naskočit v důležitém zápase v Bezděkově, příští neděli.

Branky: 8. Vojta Václav – 3., 30. Voráček Lukáš, 6. Sydorenko Vasil, 20. Bešta Jiří, 80. Kovařík Vlastimil. Diváků: 80. Rozhodčí: Habada.

 

Nezamyslice -  V. Hydčice 2: 1 ( 1: 1)

Milan Janda

 Derby přilákalo 90 diváků, kteří byli zvědaví na výkony obou mužstev. Domácí trenér měl poprvé od neúspěšné baráže kompletní mužstvo a tak fanouškové očekávali, že tři body zůstanou doma. Zápas začal oboustranně opatrně a po 10ti minutách získávali domácí mírnou převahu, která vyústila ve vedoucí branku. Po hrubé chybě hostující obrany se dostal k míči Aschenbrenner a jeho přihrávku využil kanonýr domácích Martin Soutor. Další šance  po centrech do šestnáctky likvidoval bezpečně hostující brankář Šípek. skóre se měnilo ve 28. minutě, kdy po nedorozumění domácí obrany šel sám na brankáře Hejpetr Ladislav a vyrovnal na 1:1. Za tohoto stavu odcházela obě mužstva do kabin. Druhý poločas se hrál podle stejných not, domácí kombinovali, ale do vyložených šancích se nedostávali, hosté dobře bránili a občas hrozili z brejků. Změna skóre přišla až 77. minutě  po centru na zadní tyč hlavičkoval přesně Ondřej Musil a domácí vedli 2:1. O tři body bojovali až do poslední minuty, neboť hosté se s prohrou nechtěli smířit a měli i šance na vyrovnání po hlavičkách Bečváře a Hejpetra Zdeňka. Utkání slušné úrovně s přehledem řídil Bína Roman.

Branky: 15. Soutor Martin,  77. Musil Ondřej  - 28. Hejpetr Ladislav; Rozhodčí: Bína Roman; ŽK: 3:3 . Diváků: 90 

 

Velký Bor -  Měcholupy 4: 0 ( 2: 0)

Miloslav Kolář

V zápase nováčků získali domácí důležité body zaslouženě, od začátku kontrolovali hru a vytvářeli si šance. Územní převahu korunoval po faulu na bratra z PK Robert Šimanovský, následně po vyloučení hostujícího Valečky si soupeř překvapivě vytvořil několik šancí, které spolehlivě kryl Václavík. U hostů naopak také bravurně zasahoval gólman, ale tečovaná střela Červeného znamenala důležitý dvougólový náskok do druhé půle. V té tlak domácích sílil a přes snahu hostů a gólmana se podařilo po centru Turka Červenému hlavou zvýšit náskok. Zasloužené vítězství korunoval po samostatném úniku v závěru utkání střídající Zoubek a tak mohla stovka diváků za předvedený výkon a výsledek odcházet domů spokojeně.

Branky: 39.,69. Červený Tomáš , 34. Šimanovský Robert, 88. Zoubek Tomáš; Rozhodčí: Abraham Josef; ČK: 0 : 1 ( Valečka Jan) . Diváků: 100 

 

Chanovice B -  Žichovice 0: 2 ( 0: 2) 

Václav Brejcha

O tradiční chanovické pouti a před velmi pěknou návštěvou ,přivítali domácí vedoucí tým tabulky  ze Žichovic . Už v 1.min. po chybné rozehrávce hostující obrany šel sám na brankaře Vivatenko ,ale jeho velmi slabá střela skončila jen v gólmanově náručí. Hosté se postupně začali prosazovat ,byli fotbalovější a dokazovali ,že jsou právem v čele tabulky. V 16.min. zahrávali hosté přímý volný kop a míč skončil po teči hráče ve zdi v šibenici domácí branky. V 36 min. vstřelili hosté druhý gól,po chybě domácí obrany se dostal k odraženému míči Švehla a bez problémů jej uklidil do prázdné domácí branky. Ve druhém poločase přidali domácí na bojovnosti a byli hostujícímu týmu vyrovnaným soupeřem .Přesto si však hosté dokázali vytvořit další brankové příležitosti ,ale nedařilo se jim je proměňovat. Ani domácí však nezůstávali pozadu , ale jejich koncovka (Vivatenko , Klásek V., Bártík D.) je už třetí zápas žalostná a tak hosté udrželi čisté konto a po zásluze si odvezli 3 body.

Branky: 16. Malý Jaroslav,  36. Švehla František; Rozhodčí: Petržilka Jiří; ŽK: 5:4 . Diváků: 200

 

TJ Sušice B -  TJ  Žihobce 3 : 2(1 : 1)

Branky: 7. a  50. Brož, 63. L. Blažek  -  24. Lemberger a 58. O. Nemrava. ŽK:3:2. Rozhodčí:  M. Bureš. 80 diváků

Sestava TJ Sušice:  Kodýdek Jiří, Sachr, L. Blažek, T. Kysilka, Šlais, Brož, Tuček, Šimeček, Bachroň, Hanula. Střídali: Kubů, Novák, Tomáš Klíma

 

 

 

 1. Žichovice            6   6   0   0   21 :  4    18  ( 12)

 2. Luby B               6   5   0   1   18 :  4    15  (  6)

 3. Nezamyslice          6   4   1   1   12 :  6    13  (  1)

 4. Mochtín B            6   4   0   2   12 :  8    12  (  6)

 5. Sušice B             6   4   0   2    8 : 11    12  (  3)

 6. Vrhaveč              6   3   2   1   10 :  4    11  (  2)

 7. Velký Bor            6   3   0   3    9 :  6     9  (  0)

 8. Chanovice B          6   2   0   4    6 :  9     6  ( -6)

 9. H. M.  Boží          6   2   0   4    6 : 12     6  ( -3)

10. V. Hydčice           6   1   2   3    8 : 10     5  ( -4)

11. Žihobce              6   1   2   3    7 : 12     5  ( -4)

12. Janovice             6   1   2   3    5 : 13     5  ( -4)

13. Bezděkov             6   0   2   4    8 : 18     2  ( -7)

14. Měcholupy            6   0   1   5    2 : 15     1  ( -8)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

HRÁDECKÁ REZERVA ZŮSTÁVÁ  PO SOUBOJI NOVÁČKŮ BEZ BODŮ

 

Jedinečná šance se odpoutat z posledního místa tabulky měl nováček Svatobor Hrádek B, která měl výhodu domácího prostředí v utkání o šest bodů  .Soupeřem Svatoboru byl další nováček Sokol Myslív, který byl úspěšnější, když těžil ze střelecké formy Václava Nováka. Ten ke čtyřem brankám v minulém kole do sítě béčka Horažďovic přidal do branky Svatoboru čistý hattrick a body putovaly do Myslíva.  Druhé místo v tabulce si udržel Týnec a to zásluhou střelecky disponovaného Michala Frouse, který po přestávce v Malém Boru srovnal  dvoubrankové vedení domácích z první půle. Na tři body se nadřela Železná Ruda v Neznašovech , když vítěznou branku vstřelil Velecký až čtyři minuty před koncem.   

---

 

Hrádek B  - Myslív 0: 3 ( 0: 1)

Branky: 42.,75.,81. Novák Václav ; ŽK: 2:2. Rozhodčí: Haviar. Diváků:  40 

 

Neznašovy  - Ž. Ruda A 2: 3 ( 0: 2)

Branky: 67.  Ceplecha Martin(PK), 49. Vaněk Miroslav – 24. Greiner David, 34.  Duda Jaroslav, 86. Velacký Pavel; Rozhodčí: Javorský.  ŽK: 3:3 . Diváků: 50

 

 Hartmanice  - Hradešice B 3: 1 ( 1: 1)

Petr Buzín : „Utkání velmi vysoké úrovně , podpořil hostující tým posílený hráči z A týmu. První poločas jsme byli o chlup lepší , ale stále nám dělal velké problémy špílmachr hostů František Melka st. . Hosté se z ojedinělé střely ujali vedení , kdy plachtící střela překvapila brankáře. My jsme ale zbraně nesložili a v posledních vteřinách prvního poločasu vstřelili gól do šatny. Po přestávce jsme hráli nejlepší fotbal , jaký jsem zde zažil. Neproměnili jsme tři sólové nájezdy , ale to nakonec nevadilo neboť uzdravený Tonda Krátký rozjel svoji show. Pojišťovací gól trefil Ondra Koryťák a hosté už neměli sílu na zvrat. Utkání s velkou precizností odřídil pan Miroslav Holeček s pomocí pana Šindeláře a pana Šmrhy. Domácí tým děkuje fanouškům Sušického A týmu za vydatné fandění během celého utkání.“

Martin Šus Hradešice :Zasloužená výhra domácích, kdy hosty od větší pohromy zachránil pouze jejich brankář.. Hradešické rezervě nebyla nic platná ani výpomoc některých hráčů A - týmu a domácí si po zásluze připsali tři body.“

 

Branky: 15.  Dulovec Jan, 51. Krátký Antonín, 72. Koryťák Ondřej – 40. Novák David; Rozhodčí: Holeček Miroslav; ŽK: 1:1. Diváků:  50 

 

Kvasetice  - Veřechov 2: 2 ( 0: 1)

Branky: 51. Vojta L., 57. Ballý Michal – 5.  Pojžárek Ondřej, 56. Vítek Jiří(PK). Rozhodčí: Cupl Zdeněk; ŽK: 0:1. Diváků: 40 

 

 Malý Bor – Týnec  2 : 2 ( 2:0 )

Faltys

Kvalitní utkání, ve kterém v prvním poločase jasně dominovali domácí. Výsledkem byly dvě branky v síti soupeře a poločasové vedení 2 : 0. Druhý poločas domácí opět soupeře přehrávali,ale dvě vyložené šance zahodili a naopak hosté z ojedinělých akcí dokázali dvakrát skórovat Michalem Frousem.

Branky : 19´Luděk Vaněk, 28´Josef Heřman PK -  55´a 75´Michal Frous. Rozhodčí: Radim Koura     ŽK: 3: 2.               Diváků : 100

 

Běšiny  - Plánice  2 : 1 ( 2: 0)

Branky: Mayer David, Vacovský Milan - Drmla Jan; Rozhodčí: Blaheta Josef; ŽK: 1:2. Diváků: 50 

 

Horažďovice B – Bolešiny  7 : 0 (4 : 0) 

Michael Forman st.

Domácí měli opět kvalitní sestavu jako v předchozích zápasech, tentokrát se však  vyvarovali chyb v obranné fázi a naopak sami nadělovali i gólově.

Branky:   4., 23., 41. Janouškovec Jiří, 28. Nauš bJosef, 50. Sova Jiří,  81. Greger Martin, 86. Michálek Ondřej

Rozhodčí: Roman Bína.ŽK:  1:1.Diváků : 40

 

 

 1. Ž. Ruda A            6   6   0   0   28 :  8    18  (  9)

 2. Týnec                6   4   1   1   16 :  8    13  (  4)

 3. Běšiny               6   3   1   2    7 :  5    10  (  1)

 4. Plánice              6   3   0   3   14 : 10     9  (  0)

 5. Horažďovice B        6   3   0   3   17 : 15     9  (  0)

 6. Hartmanice           6   2   3   1   13 : 12     9  ( -6)

 7. Veřechov             6   2   3   1    9 :  8     9  (  0)

 8. Hradešice B          6   3   0   3   10 : 10     9  (  3)

 9. Bolešiny             6   2   2   2    9 : 21     8  (  2)

10. Neznašovy            6   2   0   4   10 : 10     6  ( -3)

11. Myslív               6   2   0   4   11 : 20     6  ( -6)

12. Kvasetice            6   1   2   3    8 : 12     5  ( -1)

13. Malý Bor             6   1   2   3    7 : 11     5  ( -4)

14. Hrádek B             6   1   0   5    6 : 15     3  ( -6)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku