Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 4 .kolo 11. – 12.9. . 2010

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

ROZHODČÍ ABRAHAM PODRUHÉ V ROLI ZACHRÁNCE

 

Druhý celek minulého ročníku OP  Sokol Nezamyslice nepotvrdil roli favorita a utrpěl další bodovou ztrátu , když v místním derby nechal za remízu dva body na hřišti v TJ Žihobce. Na dalším klopýtnutí Nezamyslic vydělala  lubská rezerva. Nováček přeboru rychlou brankou z druhé minuty  vstřelenou kanonýrem Jiřím Beštou porazil v derby Vrhaveč a upevnil si překvapivě druhé místo . Poprvé v tomto ročníku visela nad největším favoritem přeboru TJ Žichovice hrozba bodové ztráty ve Velkých Hydčicích. Domácí přestože hráli od 35.minuty oslabeni o vyloučeného V.Tyrpekla přišli o body po té, kdy jejich brankář musel kapitulovat pět minut před koncem před autorem vítězné branky lídra tabulky. Na první výhru, která by je posunula z konce tabulky čekal doma marně nováček z Měcholup. Rozhodla o tom jediná branka která prošla do jejich sítě  v duelu s rezervou Sušice z desáté minuty. Mezi překvapení kola určitě patří první podzimní výhra Hor Matky Boží  a to navíc na hřišti venku v Chanovicích!

V závěru tohoto pro domácí nevydařeného utkání  se podruhé v krátké době ocitl tentokráte v Chanovicích v roli zachránce  rozhodčí Josef Abraham. V  86.min  došlo ke zranění  S.Soukupa staršího  ,který po srážce s protihráčem zůstal ležet se zapadlým jazykem . Díky včasnému zákroku rozhodčího Josefa Abrahama ,který se v podobné situaci ocitl v krátké době již podruhé , se po několika minutách vydal do kabin již po svých a nemusel vyhledat ani další lékařské ošetření . Ironií osudu zůstává , že právě zmiňovaný hráč Stanislav Soukup zachránil život protihráči na letním turnaji hraném v Kvaseticích. Za svoji rychlou a odbornou pomoc náleží panu rozhodčímu Josefu Abrahamovi poděkování a to jistě nejen od zraněného hráče , ale  i od všech zúčastněných .

---

 

Luby B - Vrhaveč  1 : 0 ( 1 : 0)

Jedinou branku utkání zápasu. Rozhodčí Pastyřík Vladimír odřídil s přehledem derby. Utkání rozhodl začátek, ve kterém domácí z prvního útoku ve druhé minutě vstřelil Jiří  Bešta  po centru Smolíka rychlý gól. Hosté byly po celý zápas vyrovnaným soupeřem, nedokázali si však vytvořit vyložené šance. Naopak domácí po chybách hostující obrany měli několik vyložených šancí, které však skončili jen u hostujícího brankáře Pressla.

Branka: 2. Jiří Bešta. Rozhodčí:  Pastyřík Vladimír. ŽK: 3 : 4, diváků: 150.

 

Měcholupy    Sušice B    0 : 1 (0 : 1)

Branky : 10. Šimeček. Rozhodčí: Špindlerová. ŽK: 1 : 1 .Diváků : 50

 

Mochtín B - Velký Bor   0 : 2 ( 0: 1)

Karel Šot

Domácí tým nepodal očekávaný výkon, body svému soupeři doslova daroval. Velký Bor pozorně bránil, stačilo mu několik brejkových akcí k tomu, aby si odvezl všechny tři body. Domácí rezerva měla sice výraznou územní převahu, ale zakončení bylo doslova tragické. Své spoluhráče tentokráte nepodržel ani brankář Hromada, na kterého dvakrát vyzrál hostující kanonýr Robert Šimanovský. S přehledem rozhodoval Josef Javorský z Malé Vísky.

Branky: 11. a 58. Šimanovský Robert 2; ŽK: 0:2 . Rozhodčí: Javorský Josef. Diváků: 70 

 

Žihobce -  Nezamyslice   1 : 1 ( 1: 1)

Luboš Peleška

Divácky atraktivní utkání. Hostům patřil úvod zápasu. Domácí však jejich nápor přestáli a hru poté vyrovnali.

Branek se dočkali diváci v závěru prvního poločasu. Nejprve zahrávali hosté nepřímák a O.Musil z malého vápna hlavou přesně trefil ššibenici domácí branky. O pár minut zahrávali domácí rohový kop na přední tyč, kde se střelecky prosadil O.Nemrava.

Druhý poločas byl vyrovnaný šancemi na obou stranách. V závěru zápasu si hosté vytvořili převahu, kterou ale nedokázali brankově vyjádřit.

Branky: 41. Nemrava Oldřich – 38. Musil Ondřej; Rozhodčí: Dykalov Jurij; ŽK: 5:1 . Diváků:  60 

 

V. Hydčice  - Žichovice 1 : 2 ( 1 : 0)

Branky: 20. Hejpetr Ladislav –56. Šiška Radim, 86. Hozman V. Rozhodčí: Petrželka František; ČK: (35.Tyrpekl Vladimír -85. Švehla František). Diváků: 100

 

Chanovice B -  H. M. Boží 0 : 1 ( 0: 1)

Václav Brejcha

Za pěkného slunečného počasí a před  slušnou diváckou kulisou nastoupili domácí s cílem naplno bodovat. Znovu se však potvrdilo známé rčení – fotbal nemá logiku. Domácí na soupeře vlétli a diktovali tempo i průběh hry,celý zápas se však předháněli v zahazování šancí. Již ve druhé minutě postupoval Vivatěnko zcela sám na gólmana hostí ,ale přestřelil . O několik minut později stejný hráč z vyložené šance nastřelil jen tyčku .  Ve 24. min. po samostatné akci minul D.Pavlovský jen o několik centimetrů levý horní růžek branky hostí. Ti spoléhali na ojedinělé brejky a po jednom z nich prostřelil domácího brankáře prakticky z nulového úhlu Vojta. Ve druhém poločase se  hosté víceméně  jen  bránili a na polovinu domácích se dostali  jen dvakrát a to bez vážnějšího efektu. Špatný den domácích pokračoval dvěma ( !!! ) neproměněnými penaltami . V 63. min. přestřelil branku Hermanchak a v 87.min. odmítl vyrovnat z pokutového kopu D. Bártík.

Vyvrcholením, už tak nepodařeného utkání pro domácí,  bylo v 86.min  zranění  S.Soukupa st ,který po srážce s protihráčem zůstal ležet se zapadlým jazykem . Díky včasnému zákroku rozhodčího Josefa Abrahama ,který se v podobné situaci ocitl v krátké době již podruhé , se po několika minutách vydal do kabin již po svých a nemusel vyhledat ani další lékařské ošetření . Ironií osudu zůstává , že právě zmiňovaný hráč Stanislav Soukup zachránil život protihráči na letním turnaji hraném v Kvaseticích. Za svoji rychlou a odbornou pomoc náleží panu rozhodčímu Josefu Abrahamovi poděkování a to jistě nejen od zraněného hráče , ale  i od všech zúčastněných .

Branky: Vojta Václav; Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 2:1. Diváků: 80

 

Bezděkov  - Janovice   2 : 2 (1 : 1)

Josef Dulka

Zasloužená dělba bodů. Utkání jsme začali aktivněji, ale paradoxně první branku dali hosté, kdy se z dálky trefil Miroslav Urban. Ve 30. minutě vyrovnal hlavou Jan Šlegl. Po přestávce jsme se ujali vedení, když Ondra Teska doklepl míč do odkryté branky. Když už to vypadalo, že se na podzim dočkáme první výhry, potrestal naší chybu Václav Jandoš a srovnal na konečných 2:2.

Branky: 30. Jan Šlegl, 52. Ondřej Teska - 18. Miroslav Urban, 80. Václav Jandoš. ŽK: 1:2

Rozhodčí: Bureš MichalDiváků: 100

TJ Bezděkov: V. Nadymáček - Mar. Bohatý - J. Ouda, T. Souček (45. Z. Šperer), P. Panuš - O. Teska, P. Dums, L. Hořejší, P. Ouda ml. - V. Valečka, J. Šlegl

 

 

 1.  Žichovice          5   5   0   0   19:  4    15 (  9)

 2.  Luby B             5   4   0   1   13:  3    12 (  3)

 3.  Nezamyslice        5   3   1   1   10:  5    10 (  1)

 4.  Mochtín B          5   3   0   2    9:  8     9 (  3)

 5.  Sušice B           5   3   0   2    5:  9     9 (  3)

 6.  Vrhaveč            5   2   2   1    6:  3     8 (  2)

 7.  Chanovice B        5   2   0   3    6:  7     6 ( -3)

 8.  Velký Bor          5   2   0   3    5:  6     6 (  0)

 9.  H. M.  Boží        5   2   0   3    5:  7     6 (  0)

10.  V. Hydčice         5   1   2   2    7:  8     5 ( -4)

11.  Žihobce            5   1   2   2    5:  9     5 ( -4)

12.  Janovice           5   1   2   2    5: 10     5 ( -1)

13.  Bezděkov           5   0   2   3    7: 14     2 ( -7)

14.  Měcholupy          5   0   1   4    2: 11     1 ( -8)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

MYSLÍV POKOŘIL DOMA HORAŽĎOVICKOU REZERVU

 

Na první body v podobě vítězství dosáhli ve 4.kole fotbalisté staronového účastníka III. třídy Sokola Myslív. V domácím prostředí se jim podařilo také zásluhou nebývalé střelecké potence autora čtyř branek Václava Nováka pokořit horažďovickou rezervu.Na druhou postupovou příčku tabulky se vyšplhal Sokol Týnec , který doma podle očekávání porazil dalšího z nováčků Sokol Hartmanice. Třetí nováček Svatobor Hádek B nechal body na hřišti lídra tabulky  a suveréna úvodních kol v Železné Rudě. A aby byl výčet výsledků nováčků úplný, tak ten dosud neúspěšnější Sokol Plánice se musel dom,a sklonit před pomalu se rozjíždějícím Sokolem Neznašovy, který si připsal první bodový zisk na hřišti soupeře.

---

 

Bolešiny  - Kvasetice   2 : 2 ( 1 : 2)

Branky: 20. Roháč Jan, 47. Jandík Zdeněk – 30.(PK) a 44. Ballý Michal . Rozhodčí: Steinbach Jiří; ŽK: 0:1. Diváků: 80 

 

Týnec  - Hartmanice   5 : 2 ( 4: 1)

Branky: 2., 23., 34. Frous Michal , 16. Mráz Miroslav, 70. Kubový Petr - 34. Koryťák Ondřej,  48. Koryťák Jiří ml. Rozhodčí: Haviar Štefan; ŽK: 2:1 . Diváků: 70 

 

Ž. Ruda A  -  Hrádek B  4 : 1 ( 2: 1)

Branky: 7.,85. Duda Jaroslav, 43.,76. Lehečka Jakub  - 18. Vinický Pavel; Rozhodčí: Veverka Jan. Hráno bez karet. Diváků: 70 

 

Plánice - Neznašovy 0 : 1 (0 : 0).

Jan Drmla

Plánice nepředvedla vůbec žádný výkon a tím soupeři hodně ulehčila práci. Až posledních 10min domácí zabrali, ale to už bylo pozdě a štěstí také bylo otočeno zády.

Branky: 59.  Voráček Václav. ŽK: 2:2. Diváků 50. Rozhodčí: Koura Radim.

 

 Myslív–Horažďovice B   5 : 2 (3 :1 )

Jiří Moravec

Domácí tým se konečně dočkal tří bodů, když po obětavém výkonu porazil favorizované horažďovické béčko. Domácí hráli prakticky celý zápas zatažení v obranném bloku, ze kterého vyráželi k rychlým a tentokrát i smrtícím brejkům. Skvělým výkonem se blýskli oba hrotoví hráči Myslíva, kteří zužitkovali snahu svých spoluhráčů.

Branky : 19., 38., 68., 76. Václav Novák, 11. Jiří Kubala – 24. Šafanda, Nauš. Rozhodčí: Karel Lažánek. Hráno bez karet.Diváků : 70

 

Veřechov  - Malý Bor 2 : 0 ( 2 : 0)

Jaromír Hnídek

V derby utkání zaslouženě zvítězili domácí, ač ve 2. poločase  měli hosté optickou převahu, ale neplodnou. Domácí rozhodli v rozmezí 2 min. Ve 14 min. Jaromír Hlaváč zakončil samostatnou akci střelou pod břevno a v 19. min. Martin Šimon zvýšil na 2:0. Utkání mělo skvělou diváckou atmosféru.

Branky: 14. Hlaváč Jaromír, 19. Šimon Martin; Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 2:1. Diváků: 120

 

Hradešice – Běšiny  2 : 1 (1 : 0)

Martin Šůs

Domácí nastoupili ve změněné sestavě, než v jaké se prezentovali před týdnem v neúspěšném zápase na hřišti v Neznašovech.  Zápas se od samého začátku odehrával v režii domácích borců a na samotný gól se nemuselo dlouho čekat. Již ve 14. min. našel krásným centrem hrající trenér Honza Gabriel hlavu útočníka Václava Kotiše a domácí vedli. Na branku hostí se poté valil jeden útok za druhým, ale šance Kotiše, Lišky a střídajícího Hnojského zůstali nevyužity. Posledně jmenovaný se však  přece jen dočkal v 71. minutě, kdy vystřelil nepříliš povedenou střelu, kterou však tečoval hostující obránce a ta skončila k překvapení všech diváků v síti. Zápas se od této chvíle již jen dohrával. Hosté nakonec v poslední minutě pouze zkorigovali výsledek gólem Vališe na konečných 2:1 .

Branky : 14.Kotiš Václav, 71. Hnojský Jan, - 89. Vališ Jaroslav. Rozhodčí: Bošek Petr.ŽK: 2 : 2 .Diváků : 80

 

 

 

 

 1.  Ž.  Ruda A         5   5   0   0   25:  6    15 (  6)

 2.  Týnec              5   4   0   1   14:  6    12 (  3)

 3.  Plánice            5   3   0   2   13:  8     9 (  0)

 4.  Hradešice B        5   3   0   2    9:  7     9 (  3)

 5.  Veřechov           5   2   2   1    7:  6     8 ( -1)

 6.  Bolešiny           5   2   2   1    9: 14     8 (  2)

 7.  Běšiny             5   2   1   2    5:  4     7 (  1)

 8.  Neznašovy          5   2   0   3    8:  7     6 (  0)

 9.  Hartmanice         5   1   3   1   10: 11     6 ( -6)

10.  Horažďovice B      5   2   0   3   10: 15     6 (  0)

11.  Kvasetice          5   1   1   3    6: 10     4 (  1)

12.  Malý Bor           5   1   1   3    5:  9     4 ( -2)

13.  Hrádek B           5   1   0   4    6: 12     3 ( -3)

14.  Myslív             5   1   0   4    8: 20     3 ( -9)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku