Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KPD , KSD – skupina A 4 .kolo 11. – 12.9. 2010

 

KRAJSKÝ PŘEBOR   DOROSTU

 

NOVÁČKOVÉ JSOU ZATÍM ÚSPĚŠNĚJŠÍ

 

Po čtyřech odehraných kole přeboru dorostu v kraji ve kterém se mimo jiné bojuje o postup do divize se ze čtyřlístků reprezentantů z klubů z Pošumaví daří nováčkům. Teoreticky méně zkušené celky Horažďovice a Luby které postoupily z krajské soutěže výsledky převyšují Klatovy i Sušici. Hráči z města pod Černou věží po sestupu z divize tvoří zcela jiný kádr a obdobně je tomu i v týmu Sušice který v minulém ročníku dlouho koketoval myšlenou  na postup do divize.O  svých nesporných kvalitách předčily Horažďovice výhrou nad Klatovy a Luby vysokou výhrou daly zapomenout na debakl z minulého kola v Postřekově.

---

 

Luby  - Zruč    7 : 0 (3 : 0)

Domácí proti soupeři , kterého přehrávali po všech stránkách odčinili svojí vysokou prohru z minulého kola,když prohráli stejným brankovým rozdílem v Postřekově.  K přesvědčivému vítězství přispěl v prvním poločase na postu stopera Marek Pivoňka a v průběhu celého duelu ve středu hřiště se výrazně prosadili hráči, kteří se zapsali oba dvakrát mezi střelce branek Raišl a Koželuh.

Branky: Raišl 2, Koželuh 2, Čížek, Svoboda, Jelínek. Rozhodčí: Cihlář. ŽK: 1:2. Diváků: 80.

 

Horažďovice - Klatovy 3:1 (2:0)

Dušek Václav

Domácí měli do utkání dobrý vstup, zatlačili svého soupeře na vlastní polovinu a hned ve 4.minutě neprostřelil míč do branky z hranice malého vápna Forman, hosté odpověděli tečovanou střelou, která zacinkala na tyč překvapeného brankáře Macouna. Pak však již aktivnější domácí udeřili. Hosté přerušili kombinační akci domácích faulem na Formana a sám faulovaný si s přímým volným kopem poradil přesnou střelou k tyči. Převahu domácí korunovali ve 25.minutě druhou brankou, jejíž autorem byl po náběhu mezi střední obránce a přesném zakončení Václav Šmat. Pak však následovalo uspokojení domácích a hosté začali hru vyrovnávat. Ve druhém poločase jí převzali úplně, Klatovy byli jednoznačně lepší a snížení bylo otázkou času. Hosté si své šance utkání zdramatizovat komplikovali především v koncovce, své šance neproměňovali, přestože jednou postupovali dva sami na brankáře Macouna. Kýžené branky se dočkali v 71.minutě, když centr z pravé strany usměrnil do sítě nabíhající Brož. Domácí znervózněli, ale vysvobodila je 78.minuta a faul hostů na vlastní polovině. Kapitán domácích Greger nacentroval míč do šestnáctky a Kubaň přesnou hlavičkou poslal míč k tyči. Zbytek zápasu už žádný vzruch nepřinesl a domácí jej dovedl k zisku cenných bodů v okresním derby.

Branky: 11.Forman Jakub, 25.Šmat Václav, 78.Kubaň Jaroslav - 71.Brož Jan

Rozhodčí: Lanči Michal, ŽK: 1:3, Diváků: 30

Sestava Horažďovic: Macoun - Sova, Dan Vonášek, P.Nováček, Dom.Vonášek - Hlůžek, M.Greger, J.Forman, Kubaň - Šmat, Nauš (Zdichynec, Vachuška, Kodýdek, Jiřík, J.Pařil)

Sestava Klatov : Sláma (46.Opl) - Thomayer, Brož M., Denk, Uruba- Kodýtek, Schwarz, Štengl, Bouzek  -  Kvítek, Lužný. Střídali  :Hofman, J. Brož

Karol Žák z týmu hostů k průběhu zápasu uvedl: 

      V utkání dvou rozdílných poločasů rozhodla o výsledku první půlhodina utkání. Proti minulému týdnu z naší sestavy vypadl  navíc ještě Franta Kolář  a tak se opět silně improvizovalo.  Křečovitý výkon klatovského týmu v této části hry přinesl dva momenty, které soupeř bezezbytku využil. Uruba  zbytečným  faulem před pokutovým územím daroval  domácím trestný  kop z ideálního prostoru a v 11. minutě šli Horažďovice Formanem do vedení. Druhým momentem byla nepřesná rozehrávka ve středu pole, Denk  nedůrazně oslovil Štengla  a otevřel tím autostrádu pro nebezpečného Šmata. Ten svoje útočnické řemeslo zvládl na jedničku, nesprintoval rozestoupenou obrannou zónu a pod padajícím Slámou poslal domácí do dvoubrankového vedení.  Gól domácí  až příliš uspokojil a Klatovy ucítily šanci. Ve 32. minutě po brejkové situaci trefil Kvítek tyč domácí brány.  O pět minut později si J. Brož na malém vápně precizně zpracoval centrovaný míč, ve chvíli kdy chtěl zakončovat byl ale hrubě sražen zezadu domácím obráncem.  Jediné vysvětlení, proč nebyla odpískána penalta je to, že se asi rozhodčí v tu chvíli na utkání nedíval , protože jinak ji viděli všichni zúčastnění. Ke cti klatovských hráčů je, že ani

 tento moment je nijak nepoznamenal a dál pokračovali v soustředěné hře, která byla předzvěstí  výkonu v druhé půli.

    Přestávka přinesla několik změn v sestavě  a hře hostů jistě pomohla i poločasová rozprava , protože po změně stran se na náš fotbal nechalo dívat. Celoplošnou kombinační hrou jsme si vynutili nejen optickou převahu, velká škoda je neproměněných tutovek Hofmana, Kvítka  a hlavně Lužného, který sám před brankářem zakončoval  vysoko nad.Po půlhodince nátlakového fotbalu, která přinesla bohužel pouze snížení, když vše před sebou z velkého vápna prostřelil J. Brož, se hra z naší strany trochu zvolnil. Toho však soupeř dokonale využil a výborně zahranou standardkou odskočil deset minut před koncem opět do dvoubrankového vedení, na které jsme již nenašli odpověď.

   Trenér hostů Karol Žák:  "Před zápasem bychom tento výsledek určitě brali, vzhledem k tomu, že soupeř nastoupil k utkání s věkově mnohem zkušenějším kádrem. Po bojovné a pohledné druhé půli jsme ale měli určitě minimálně jeden bod domů přivézt.  Doufáme jen, že si kluci budou pamatovat, jakým stylem druhou část hry odehráli. Přesně tento styl hry jim sedí a budeme se snažit jej dál rozvíjet, vylepšovat, automatizovat. K tomu je ale zapotřebí, aby se už konečně vyprázdnila marodka, na ten okamžik si ale bohužel musíme ještě několik týdnů počkat."

Domažlice -  Sušice  3  0 (0 : 0)

Podrobnosti nehlášeny.

 

Souhrn výsledků

Domažlice    - Sušice        3 :  0 

Horažďovice  - Klatovy       3 :  1 

Smíchov Pl.  - FK Nepomuk    1 :  1 na PK 3:4  

Přeštice     - SŠ  Plzeň     3 :  1 

Tachov       - Doubravka     0 :  1 

Luby         - Zruč          7 :  2 

Křimice      - Postřekov     1 :  2 

 

 

  1.  Přeštice           4   4   0   0   10:  3    12 (  6)

  2.  Postřekov          4   3   0   1   13:  6     9 (  3)

  3.  Luby               4   3   0   1   16: 12     9 (  0)

  4.  Doubravka          4   3   0   1    8:  4     9 (  3)

  5.  Horažďovice        4   2   1   1    9:  7     8 (  1)

  6.    Plzeň          4   2   1   1   17:  6     7 (  1)

  7.  Tachov             4   2   0   2   13:  6     6 (  0)

  8.  Domažlice          4   2   0   2    9:  9     6 (  0)

  9.  Klatovy            4   1   1   2    3:  7     5 (  1)

 10.  Smíchov Pl.        4   1   1   2    6: 10     4 ( -2)

 11.  Sušice             4   1   1   2    3: 11     4 (  1)

 12.  Křimice            4   1   0   3   10: 14     3 ( -6)

 13.  FK Nepomuk         4   0   1   3    2:  8     2 ( -5)

 14.  Zruč               4   0   0   4    4: 20     0 ( -6)

 

 

 

---

 

KRAJSKÁ  SOUTĚŽ  DOROSTU -  skupina  A

 

 

NÝRSKO TO ROZBALILO VE VELKÉM STYLU

 

 Mezi příjemné překvapení prvních čtyř kol krajské soutěže dorostu jsou výsledky dorostenců Okuly Nýrsko. Kolektiv ze kterého již několik hráčů naskočilo do A týmu mužů  se usadil na čele tabulky a tuto pozici vysokou výhrou nad H.Týnem si ještě upevnil. Za sebou má ale „vlčáky“, velmi silné soupeře z Domažlicka jakým je Koloveč, Mrákov , Holýšov a věřme, že výrazným způsobem do umístění v první polovině tabulky zasáhnout dosud výsledkově méně výrazné další dva celky Sokol Měčín a rezerva Sušice reprezentovaná hráči z kategorie mladšího dorostu.

---

 

Domažlice – Sušice   1 : 1 ( 1 : 1) na PK 5 : 4

Podrobnosti nehlášeny.

 

SKP Okula Nýrsko – Horšovský Týn  6 : 1(1 : 0)

Jiří Vondra st.

Nýrsko nastoupilo do zápasu bez opor, které hrají za áčko a na hře to bylo první poločas znát. Druhá příčina špatného výkonu byl pohyb hráčů na hřišti. Hráč s míčem to měl nesmírně těžké, protože neměl komu nahrát. Spoluhráči místo pohybu sledovali, co s míčem udělá. Ale i přesto využil šanci Kohout a zajistil domácím poločasové vedení.

Druhý poločas se hra domácích již zlepšila. Hráči se začali lépe pohybovat a přidali k tomu i kombinační hru. Šance se začali na straně domácích množit a začalo i narůstat skóre zápasu. Hosté, kteří nastoupili s velmi mladým týmem se snažili hrát na brejky, ale i zde chyběla zkušenost a síla. Nakonec se jim podařilo branku vstřelit po hrubce domácího týmu.

Branky: Flór 3, Kohout 2, György – Svoboda. Rozhodčí: Brůha

 

Měčín – Kasejovice  1 : 0

Podrobnosti nehlášeny.

 

   Hostouň       - Holýšov       0 :  2 

   Blovice       - Nepomuk B     3 :  0

   Mrákov        - Koloveč       1 :  1

   Stod          - Staňkov       0 :  2 

 

 

   1.  Nýrsko             4   4   0   0   22:  7    12 (  3)

   2.  Koloveč            4   3   1   0   13:  3    11 (  4)

   3.  Mrákov             4   3   1   0   20:  3    10 (  4)

   4.  Holýšov            4   3   1   0   16:  8    10 (  7)

   5.  Blovice            4   3   0   1   13:  7     9 (  3)

   6.  Měčín              4   3   0   1   13:  8     9 (  3)

   7.  Sušice B           4   1   2   1    7: 10     6 (  2)

   8.  Domažlice B        4   1   1   2   13: 12     5 ( -2)

   9.  Kasejovice         4   1   0   3    7: 10     3 ( -3)

  10.  Staňkov            4   1   0   3    7: 12     3 ( -3)

  11.  Hostouň            4   1   0   3    4: 12     3 ( -3)

  12.  Stod               4   1   0   3    6: 17     3 ( -6)

  13.  Nepomuk B          4   0   0   4    8: 15     0 ( -6)

  14.  Dyn.H.Týn          4   0   0   4    3: 28     0 ( -6)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku