Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divize 5. kolo: 4. - 5.9.

 

ČESKÁ DIVIZE  MUŽŮ  – skupina   A   

 

 

 

Divizní derby pro Domažlice

 

V pátém kole divizní skupiny A měli fotbalisté Jiskry Domažlice za soupeře krajského rivala Senco Doubravka. Po bezbrankovém poločase se nakonec zaslouženě radovali z vítězství domácí borci, když o svém vítězství rozhodli ve třech minutách brankami Brauna a Bahledy.

 

Domažlice – Senco Doubravka   3 : 1 (0 : 0)

Jiří Pojar

Do utkání nemohli domácí trenéři počítat se zraněným středopolařem Jurajem Donkem a s avizovanou posilou útoku Lukášem Bezděkem, který neměl vyřízené administrativní věci na ČMFS . Hostujícímu trenéru Karlu Krejčímu taktéž chybělo několik hráčů ze základní sestavy(Smíšek,Sýkora atd.). V začátku utkání se domácí snažili dostat se na dostřel doubravecké branky. Ve 4.minutě zahrozili hosté hostující Jan Duchek nacentroval na hlavu Tomáše Judy a ten mířil nad branku Jiskry. V desáté minutě vysunul Petr Mužík po levé straně Tomáše Bahledu po jeho pokusu se kopal rohový kop. Ten zahrával Luděk Leitl a Milan Braun hlavičkoval nad branku Michala Hroníka. O chvilku později střílel z 25 metrů Patrik Petrželka a Martin Mleziva jeho pokus bezině kryl. O tři minuty později po Leitlově rohu střílel Michal Tesař střelu zadáci zblokovali a nakonec pálil Leitl a Hroník byl na místě.Ve 26. minutě vystřelil nepříjemnou skákavou střelu vedle pravé Mlezivovy  tyče. Do konce poločasu zahrozil doubravecký Jaromír Šimr po vysunutí Petrželky řítil se proti Mlezivovi obešel jej a střelu musel vykopávat z branky Marek Bauer. Do druhého poločasu vstoupila Jiskra s cílem vstřelit co nejdříve branku. To se jí podařilo v 51. minutě se po odraženém míči hlavičky doubraveckého kapitána Davida Nováka se k pravé tyči trefil z 25. metrů Jiří Šámal 1:0. O sedm minut později předvedla Jiskra rychlý brejk Leitl vysunul Mužíka ten se řítil na Hroníkovu branku místo toho, aby sám zakončil přihrál nabíhajícímu Leitlovi a tomu střelu doubravečtí zadáci srazili na rohový kop .Zde opět platilo  pravidlo nedáš dostaneš a Sencu se podařilo v 59. minutě vyrovnat, když Tomáš Štverák vysunul po pravé straně Patrika Petrželku a ten přehodil z pravé strany vybíhajícího Mlezivu na 1:1. Domácí se nevzdávali zahrávali několik standardních situací a dvakrát hlavou byli neúspěšní Milan Braun a Marek Bauer a střela Jiřího Bárty skončila na boční síti Hroníkovi branky. Domažličtí zasadili rozhodující úder do 76 a 79 minuty když se nejprve po standardní situaci Petra Mužíka si nejvýše naskočil Milan Braun a po třech minutách  ideálně vysunul  Jiří Šámal  Tomáše Bahledu a který byl křižován hostujícím Novákem  stačil zakončit střelou k pravé tyči zvýšit na konečných 3:1. 

Sestava Jiskry Domažlice: Martin Mleziva- Jakub Strejc,Marek Bauer, Michal Tesař, Pavel Cihlář (90.Lukáš Waldmann)- Luděk Leitl, Milan Braun, Jiří Šámal, Petr Mužík, Jiří Bárta (74.Jan Havlíček)- Tomáš Bahleda (87.Jan Mašek) Trenéři:Zdeněk Michálek, Pavel Wolf, Erhardt Breu .

Senco Doubravka: Michal Hroník - Karel Řezáč, Pavel Švec, David Novák, Michal Štrajt - Jan Duchek (81.Milan Mészáros), Patrik Petrželka,Tomáš Juda, Pavel Krejčí, Tomáš Štverák-Jaromír Šimr. Trenéři: Karel Krejčí a Roman Vyleta

Rozhodčí: Martin Šifalda- Jaroslav Jedlička- Martin Svatík. ŽK: 2:3. Diváci: 650

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku