Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OP,, III. třída - 3. kolo - 4. - 5.9. 2010

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

LUBSKÁ REZERVA DUKLU NEŠETŘILA

 

Po čtyřech odehraných kolech okresního přeboru z trojice nováčků  se nejvíce ziskem bodů  prosadila  rezerva Startu Luby.Po vítězství v Chanovicích  stejně uspěla rovněž   v Janovicích  a před derby doma se Sokolem Vrhaveč poslalo svému soupeři svojí vizitku. Další dva nováčkové si vedli na hřištích favoritů odvážně , ale přesto  prohráli  tím nejtěsnějším brankovým rozdílem , V.Bor v Sušici a Měcholupy v Nezamyslicích.

 

---

 

TJ Bezděkov - Sokol Mochtín "B" 1 : 2 (0 : 1)

Branky: 88. (PK) Ouda Pavel ml. -  21. Voráč Jan, 62. Sysel Petr.Rozhodčí: Haviár. Diváků: 50 ; ŽK: 2:3, ČK: 0:1 (89. Švátora)

TJ Bezděkov: V. Nadymáček – P. Ouda, Z. Šperer, P. Dums (ŽK), P. Panuš (76. P. Nadýmáček) – V. Valečka, O. Teska (ŽK) (89. M. Hlaváček), J. Ponocný, T. Souček (60. J. Šlégl) – J. Ouda, A. Zhvakin.

Sokol Mochtín B: V. Hromada – P. Staněk (ŽK), J. Švátora (ČK 88), V. Špindler (73. J. Potužník), P. Černý – J. Dolejš, M. Bejvl, J. Voráč (58. M. Matoušek), J. Čeleda (ŽK) (85. P. Kardoš) – L. Bláha, P. Sysel.

 

 

 

 

 

 

 

Další foto z utkání  ZDE

 

Janovice -  Luby B 0: 4 ( 0: 3) 

Petr Abel

Domácí tým nastoupil k utkání oslaben o několik hráčů základní sestavy,především na postu brankáře a na jejich výkonu to bylo znát. Hosté hráli velice zodpovědně v zadních řadách,kombinačně a s rychlým přechodem do útoku a to domácímu týmu  dělalo problémy.V útoku se hosté opírali o zkušeného hráče Beštu, který svým hattrickem v 8.,33. a75.munitě zařídil jednoznačné vítězství hostujícího týmu.Čtvrtou branku hostí přidal po pěkném uvolnění od Bešty v 39.minutě Smolík L.Domácí tým se nezmohl ani na korigování výsledku,když v 41.minutě neproměnil penaltu V.Slivoň.Hosté si tak zaslouženě odváží tři body za vítězství v Janovicích.

Branky:8.,33.,75. Bešta Jiří , 39. Smolík Vladislav . ŽK: 2 : 1. Rozhodčí: Lažánek Karel.. Diváků: 120

K Dukla Janovice: V. Jandoš – R. Holý, P. Toman, P. Mašát (ŽK), J. Hájek (46. J. Jansta) – V. Slivoň, M. Urban (ŽK), P. Mikulec (63. P. Jelínek), V. Keřlík – K. Kroupa, L. Míšek.

Start VD Luby B: J. Kalaš – V. Turner (75. J. Nový), M. Křížek, Š. Heřman, V. Smolík – J. Voráček (51. V. Kovařík), T. Miller (86. A. Čížek), A. Brejcha, J. Bešta (82. V. Sydorenko) – M. Havlovic (ŽK), J. Šindelář.

 

Autor hattricku  Jiří Bešta

 

Další foto z utkání  ZDE

Vrhaveč -  Chanovice B   2 : 0 ( 2: 0)

Jindřich Pacner

V dalším utkání OP zavítala do Vrhavče rezerva Chanovic,která již prokázala že na hřišti soupeřů hrát umí vítězstvím v druhém kole v Bezděkově. Prvních 15.min zápasu byli hosté lepším mužstvem,poté co zaskočili domácí hráče svým důrazem a dohráváním soubojů.Postupem času začali stupňovat svoje tempo hry také domácí a snažili se hrát kombinační hru,která přinášela brankové příležitosti.Prvního gólu se domácí dočkali ve 37.min,kdy po rychlém rozehrání rohového kopu J.Pacnerem na J.Potužníka druhý jmenovaný nádherně našel svým centrem nabíhajícího L.Taitla a ten hlavou poslal Vrhaveč do vedení 1:0.Než se stačili hosté vzpamatovat z inkasované branky tak přišla další v 39.min,kdy domácí J.Pacner zamotal hlavu jednomu z hostujících obránců, nacentroval do vápna kde T.Jandečka prodloužil hlavou a kanonýr M.Minařík zvýšil na 2:0.Do poločasu mohli domácí ještě navýšit svůj náskok,ale hlavička T.Jandečky mířila mimo branku a tak se do kabin odcházelo za velmi přijatelného stavu pro Vrhaveč 2:0.

Do II. poločasu nastupovali domácí bez změny v sestavě a pokusit se navýšit svůj náskok.Naopak na hostech byla vidět snaha pokusit se zkorigovat z jejich pohledu nepříznivý stav utkání a byli to hosté kteří měli opět lepší vstup do II. poločasu,kdy domácí trochu zaspali začátek což se jim mohlo krutě vymstít.To si také uvědomili a začali přebírat iniciativu v utkání a vytvářeli si další příležitosti,které ovšem nedokázali zužitkovat.Na závěr je třeba podotknout,že utkání bylo hráno ve vysokém tempu a na OP v nadprůměrné úrovni. Hosté zde zanechali svým výkonem velmi dobrý dojem.K tomu přispěl svým výkonem také rozhodčí F.Petrželka,který do utkání příliš nezasahoval a nechal hře plynulý spád.

Branky: 37. Taitl L., 39. Minařík Michal; ŽK: 2:1 .Rozhodčí: Petrželka František.  Diváků: 60 

Sokol Vrhaveč: O. Pressl – L. Lorenc (ŽK) (85. M. Skřivánek), V. Tomaka, T. Vejskal (78. J. Skřivánek), M. Minařík (89. K. Frank) – J. Potužník (ŽK), L. Taitl, R. Kudláček, T. Jandečka (41. P. Jiřinec) – V. Mayer, J. Pacner.

Chanos Chanovice B: I. Hermanchak – J. Polena, O. Skuhravý, M. Čanda, L. Pavlovský (ŽK) – J. Vivatěnko, L. Skuhravý (27. K. Salák), M. Bartůška, D. Pavlovský – V. Klásek, P. Kubeček (50. P. Jakab).

 

H. M. Boží -  V. Hydčice  1 : 2 ( 0: 0)

Radek Bernard

Zajímavý duel se odehrál v sobotu na perfektně připraveném pažitu na Horách Matky Boží. Domácí se hned od začátku zakousli do svého soupeře a často se díky svým kombinačním schopnostem ocitli ve velmi dobrých příležitostech. Hosté naopak kontrovali rychlými protiútoky a jejich fotbalový projev byl na horské půdě velmi sympatický. Další nebezpečnou hrozbou pro hostující obranu byli čechrované centry z přímých volných kopů zahrávaných nejčastěji stoperem P. Procházkou. Největší příležitosti domácí nevyužili v podobě vyložené šance P. Halasa, který neměl při zakončení chladnou hlavu a jeho řešení hostující brankář vystihl. Po té se dvakrát ocitl ve 100% šanci M. Chmelík, ale poprvé, na hranici zhruba 10 m ve vápně, trefil přímo hostujícího brankáře a posléze po pěkné kombinaci P. Procházka, Z Hoffmann zakončoval na malém vápně do rukou hydčického gólmana. Hosté taktéž v I. poločase několikrát zazlobili před brankou L. Waldmanna, ale nebyli rovněž přesní, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ve II. poločase nabralo tempo obrátky po přesně zahraném přímém kopu od hostujícího Kordy, který z 22 m trefil odkrytou část domácí svatyně a hosté šli v 62. minutě nečekaně do vedení – 0 : 1. Domácí ovšem kontrovali o 3 minuty později, když pěkně nadýchaný centr z přímého kopu P. Procházky na roh vápna posunul hlavou P. Halas před branku, kde se nemýlil M. Ostádal a nekompromisně rozvlnil síť hostující branky – 1 : 1. Zhruba za 5 minut měli domácí ideální šanci jít do vedení, když po sražení J. Murcka ve vápně kopali domácí pokutový kop. Balón si postavil Z. Hoffmann, ale brankář hostí vystihl směr slabě kopnuté střely a scóre se neměnilo. Po té se i nadále domácí tlačili před branku hostí a asi netakticky otevřeli svoji hru za cílem vítězné branky. Bylo to totiž s rizikem, jelikož hosté podnikali velmi nebezpečné brejky. Z jednoho takového také nakonec udeřilo, když 7 minut před koncem převzal hostující Kropáček balón na hranici ofsajdu a střelou podél vyběhnuvšího gólmana mu nedal šanci, čímž posunul hosty k překvapivé výhře – 1 : 2. Domácí se v poslední desetiminutovce ještě pokoušeli alespoň o remízový gól, ale tolik štěstí a klidu v zakončení již neměli a hosté si tak velmi šťastně odváží všechny 3 body ze zápasu 4. kola. Domácí po zápase tudíž odcházeli do šaten se svěšenou hlavou a s vědomím slušně odehraného zápasu, ovšem s mizernou produktivitou, jež si ještě dlouho po zápase zajisté promítali ve svých hlavách. Horští fanoušci i členové klubu doufají, že se vše v dobré obrátí a horáci najdou ztracenou produktivitu z loňského podzimu. V sobotu totiž neproměnili druhý PK za sebou (ten poslední na konci loňského ročníku). Pochvalu za precizní rozhodování zaslouží sudí Hájek z Nýrska.  

Branky: 65. Ostádal Miroslav –62.  Korda Pavel, 83. Kropáček Ladislav; ŽK: 1:1 .Rozhodčí: Hájek Zdeněk.  Diváků: 60 

Start H. M. Boží: L. Waldmann – P. Halas (ŽK), L. Svoboda (70. J. Karásek), M. Kudrnáč (46. R. Mottl), T. Probst – Z. Hoffmann, M. Ostádal, M. Chmelík, J. Murcko – P. Procházka, V. Vojta.

Tatran V.Hydčice: R. Šípek – P. Veringer, P. Svoboda, M. Melíšek (ŽK), J. Matějovic – T. Stulík, P. Korda, J. Šatra, O. Barborka (71. M. Kovanda) – M. Petrus, M. Kropáček (64. L. Kropáček).

 

Nezamyslice  - Měcholupy 1: 0 ( 0: 0)

Branky: 67. Musil Ondřej; ŽK: 0:2.Rozhodčí: Koura Radim.  Diváků: 40 

Sokol Nezamyslice: M. Ritter – V. Skuhra (59. V. Kubovec), J. Burda, F. Ritter, P. Pavelec – J. Aschenbrener, J. Pánek, L. Kraucher, M. Soutor – O. Musil, K. Rejšek.

Sokol Měcholupy: D. Jakubec – L. Kroupa (ŽK), J. Valečka, M. Kanta, D. Kanta (ŽK 88.) (58. L. Virus) – M. Jahoda (65. J. Rehák), J. Johánek, P. Dražka, M. Valečka – M. Jahoda (72. A. Vlasák), R. Petelík.

 

Sušice  "B" - Velký  Bor 1 : 0 (0 : 0)

Branka:61. Martin Šlais. ŽK: 3:1. Rozhodčí: Bína. Diváků: 150.

TJ Sušice B: J. Kodýdek – P. Chmelík (ŽK) (86. J. Novák), J. Sachr, T. Kysilka, M. Bachroň – J. Šimeček, M. Brož (ŽK), L. Blažek (ŽK), D. Hanula (60. P. Pohořal) – L. Marek, M. Šlais.

Sokol Velký Bor: J. Václavík – R. Kába, T. Červený (ŽK), R. Palečko (80. P. Šimanovský), J. Netušil – T. Mládek, V. Turek (62. J. Ouda), J. Šilhavý, P. Vrána – Z. Ježek, T. Zoubek (52. P. Havlíček).

 

Žichovice -   Žihobce 4 : 0 (2 : 0) 

Lukáš Mourek

Za ideálního fotbalového počasí, před početnou návštěvou se odehrálo zajímavé derby. Domácí se od začátku zápasu ujali iniciativy a vytvořili si stálou převahu, kterou korunovali dvěma góly. Pak ale zbytečně polevili a hosté si vytvořili několik šancí, při kterých nastřelil břevno a tyč Sládkovy branky. Začátkem 2.poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, územní převahu si časem vytvořili opět domácí, který závěr utkání dohráli v pohodovém tempu. Hosté zanechali dojem bojovného a tvrdě hrající týmu, který do Žichovic rozhodně nepřijel prohrát.

Branky: 12. Švehla František, 18. Šiška Radim, 60. Chod Oldřich, 62. Brož Karel; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 3:3. Diváků. 120

TJ Žichovice: K. Sládek – J. Harenčák (80. L. Stulík), J. Jeřábek, R. Šiška, R. Beneš (69. P. Pařízek) – O. Chod, K. Brož (ŽK), F. Švehla (ŽK) (66. V. Hozman), J. Frýzek (ŽK) – J. Šimáček (75. K. Piller), A. Štěpán.

TJ Žihobce: L. Peleška – R. Melka, J. Sekýra (ŽK) (46. J. Dvořák), M. Nemrava, L. Fiala (ŽK) – M. Lemberger (ŽK), R. Mach, M. Drobný, M. Skuhra – O. Nemrava (69. V. Matějovic), R. Šikl.

 

 

 

 1.  Žichovice          4   4   0   0   17:  3    12 (  6)

 2.  Luby B             4   3   0   1   12:  3     9 (  3)

 3.  Nezamyslice        4   3   0   1    9:  4     9 (  0)

 4.  Mochtín B          4   3   0   1    9:  6     9 (  6)

 5.  Vrhaveč            4   2   2   0    6:  2     8 (  2)

 6.  Chanovice B        4   2   0   2    6:  6     6 (  0)

 7.  Sušice B           4   2   0   2    4:  9     6 (  0)

 8.  V. Hydčice         4   1   2   1    6:  6     5 ( -1)

 9.  Žihobce            4   1   1   2    4:  8     4 ( -2)

10.  Janovice           4   1   1   2    3:  8     4 ( -2)

11.  H. M.  Boží        4   1   0   3    4:  7     3 ( -3)

12.  Velký Bor          4   1   0   3    3:  6     3 ( -3)

13.  Bezděkov           4   0   1   3    5: 12     1 ( -5)

14.  Měcholupy          4   0   1   3    2: 10     1 ( -5)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

Zajímavosti utkání v Horažďovicích přispělo ještě to, že domácí nastoupili posilněni o některé hráče z A týmu. Ani tato snaha domácích o zastavení vítězného tažení lídra tabulky nepřinesla úspěch . Železná Ruda  společně s nováčkem z Hartmanic si tak udržela podzimní neporazitelnost. Další dva nováčkové Hrádek B a Plánice proti sobě nastoupili pod Svatoborem a  ziskem třech bodů se Plánice probojovala na druhé místo. Jen rozdílem skóre je třetí Sokol Týnec, který zaskočil doma Běšiny , když domácí o šanci bodovat přišli za bezbrankového stavu po té kdy neproměnili pokutový kop.  

---
 
 

 Myslív  – Bolešiny  1 :2  (1 :0)

Jiří Moravec

Myslív, který byl v průběhu první půle lepším týmem se v závěru prvního poločasu ujal díky Kubalovi vedení, ale v druhém dějství měli zejména v posledních třiceti minutách navrch Bolešiny a v závěru dokázali dvěma góly otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Branky : 38. Jiří Kubala -  80. ,  90. (PK)  Hees. Rozhodčí: Milan Hovorka. ŽK:  3:1 . Diváků : 50

Sokol Myslív: J. Lád – J. Sládek, M. Maršík, L. Bláha, M. Moravec (ŽK) (82. J. Moravec) – K. Beníšek, J. Kubala (ŽK), A. Kolařík (57. V. Novák), M. Bláha (ŽK) – J. Krátký (43. J. Šterba (ŽK)), M. Matějov.

SK Bolešiny: Z. Sýkora – M. Kolář, Z. Jandík, J. Jandík, J. Mazanec – D. Slováček, T. Stupka (77. L. Molnár), P. Roháč, R. Juřina – P. Hess, V. Simbartl.

 

Hrádek B  - Plánice 2: 3 ( 1: 2)

Branky: 82. Kutil Jiří, 10. Jánský Luboš – 20. Plánička Lukáš, 26. Kohout Rudolf, 52. Opatrný Martin; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 0:2  . Diváků : 40 

Svatobor Hrádek B: L. Pavlík – M. Gajdečka, M. Pánek, P. Vinický, D. Červinka – D. Hošek, L. Jánský, F. Hosnedl, P. Lariš – J. Kutil, T. Král.

Sokol Plánice: M. Zelenka – J. Drmla, J. Strolený (62. P. Guman), T. Plánička, M. Opatrný – L. Plánička, K. Petr, M. Těžký, L. Jelínek – V. Průcha, T. Kohout (ŽK).

 

Neznašovy  - Hradešice B 5: 0 ( 2: 0)

Martin Šůs

Zasloužená výhra domácích, kdy hosté po celou dobu zápasu tahali za kratší konec. Zvrat utkání přišel před koncem prvního poločasu, kdy se hostům zranil jejich brankář a na zbytek utkání ho musel v bráně zastoupit hráč z pole. Domácí této výhody plně využili a ve druhé půli přidali další tři branky.

Branky: 6.,73.,81. Mundl Martin , 40.  Štraser Jindřich, 65.  Majdl Miroslav; Rozhodčí: Steinbach; ŽK: 0:2 . Diváků :  50

 

Hartmanice  - Veřechov 2: 2 ( 0: 0) 

Branky: 56. Drha Marek, 67. Sládek Petr –70. Vítek Jiří, 72. Šíp Petr; ŽK: 1:2. Rozhodčí  : Abraham Josef.  Diváků 50

Sokol Hartmanice: J. Koryťák – J. Koryťák, J. Kolář, O. Koryťák, R. Matopušek – D. Šperl (ŽK), L. Červený, P. Sládek, J. Dulovec (46. M. Korál) – P. Hasenöhrl, M. Drha.

Sokol Veřechov: P. Zerzán (ŽK) – J. Švarc, V. Sopóci, J. Podzimek, J. Hlaváč (ŽK) – P. Šíp, M. Šimon (46. O. Pojžárek), R. Šatra, J. Vítek – J. Brabec (83. J. Štěrba), J. Želízko.

 

Horažďovice – Železná Ruda  2 : 4 (0 : 1)

Michael Forman

Domácí s posilněnou sestavou od počátku diktovalo tempo hry, ale branky stříleli hlavně hosté, kteří dokázali využít chybiček mladé domácí obrany. Hosté se soustředili hlavně na bránění a sporadicky vyráželi k nebezpečným brejkům, které efektivně proměňovali.

Branky : 47. Koc Ondřej, 86. Míčkal Petr – 10.,80.,82. Duda, 54. Lehečka Jakub

Rozhodčí: Dolejš  ŽK:  3: 1. Diváků : 40

SK Horažďovice B: M. Gebhart – O. Michálek (ŽK) (89. O. Stulík), M. Hlaváč (ŽK), Š. Mach, J. Sova – J. Janouškovec, O. Koc, P. Jánský, P. Augustýn (68. D. Macoun ml.) – P. Mičkal, M. Forman (ŽK).

FJ SRK Železná Ruda: J. Lehký – L. Kroupa (68. P. Hanzlík), M. Gajdůšek, J. Duda, J. Chalupský – J. Mareš, M. Loos, T. Černý (ŽK), J. Lehečka – P. Velacký, V. Nedvěd (89. F. Kačírek).FJ SRK Železná Ruda: J. Lehký – L. Kroupa (68. P. Hanzlík), M. Gajdůšek, J. Duda, J. Chalupský – J. Mareš, M. Loos, T. Černý (ŽK), J. Lehečka – P. Velacký, V. Nedvěd (89. F. Kačírek).

 

Malý Bor  - Kvasetice 2: 1 ( 1: 1)  

Branky: 30. Sládek Milan, 60. Vaněk Luděk – 23. Bouzek Petr; Rozhodčí: Bureš Michal; ŽK: 1:3; ČK: 0 : 1( Ballý Pavel po 2 ŽK). Diváků: 60.

Sokol Malý Bor: F. Chodl – J. Heřman (68. P. Heřman), V. Dvořák, M. Sládek (ŽK) (46. T. Kalčík), K. Jára – L. Vaněk, M. Šipla (85. J. Kylián), V. Melka (79. J. Kodýdek), L. Trubač – P. Kotrba, Z. Duda.

Sokol Kvasetice: D. Stupárek – Z. Hanzlík (83. L. Svoboda), V. Koc, K. Hanzlík (ŽK) (46. L. Vojta), V. Březák (46. A. Kubáň) – J. Hanzlík (ŽK), P. Bouzek, M. Ballý, R. Vojta – P. Ballý (2 ŽK) (ČK 72), O. Klíma.

 

Běšiny -  Týnec   0 : 1 (0 : 0)

Smolný zápas pro domácím tým, kterému chyběli tři hráči základní sestavy. Navíc za stavu bezbrankového stavu v 52.minutě neproměnili M. Vítovcem pokutový kop.

Branka: 70. Frous Michal. ŽK: 2 : 3. Diváků: 30. Rozhodčí: Dykalov.

Sokol Běšiny: L. Malát – M. Brůha (ŽK) (82. K. Vítovec), V. Schwarz, M. Bejvl (75. F. Mayer), J. Vítovec – R. Holub, J. Vališ (ŽK), M. Vacovský, M. Vališ – L. Stach, L. Šťastný (80. R. Bohuslav).

Sokol Týnec: M. Fišr (ŽK) – T. Ryba, M. Mráz, P. Kubový (ŽK), T. Pytel – K. Votruba, Z. Fait (ŽK), P. Kubový (78. L. Pytel), M. Frous – D. Janoušek, L. Havránek (27. T. Kanta).

 

 

 

 

 1.  Ž.  Ruda A         4   4   0   0   21:  5    12 (  6)

 2.  Plánice            4   3   0   1   13:  7     9 (  3)

 3.  Týnec              4   3   0   1    9:  4     9 (  3)

 4.  Běšiny             4   2   1   1    4:  2     7 (  1)

 5.  Bolešiny           4   2   1   1    7: 12     7 (  4)

 6.  Hartmanice         4   1   3   0    8:  6     6 ( -6)

 7.  Hradešice B        4   2   0   2    7:  6     6 (  3)

 8.  Horažďovice B      4   2   0   2    8: 10     6 (  0)

 9.  Veřechov           4   1   2   1    5:  6     5 ( -1)

10.  Malý Bor           4   1   1   2    5:  7     4 ( -2)

11.  Neznašovy          4   1   0   3    7:  7     3 ( -3)

12.  Hrádek B           4   1   0   3    5:  8     3 ( -3)

13.  Kvasetice          4   1   0   3    4:  8     3 (  0)

14.  Myslív             4   0   0   4    3: 18     0 ( -9)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku