Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DOMAŽLICE PORAZILY HOŘOVICKO

 

ČESKÁ DIVIZE  MUŽŮ  – skupina   A   

 

 

 

DOMAŽLICE PORAZILY HOŘOVICKO

Jiří Pojar

V dalším pokračování divizní skupiny A hostila Jiskra Domažlice v sobotu v podvečer mužstvo FK Hořovicko vedené bývalým hráčem Jiskry Jaromírem Myslivečkem. Trenéři  poslali na hřiště stejnou vítěznou sestavu jako v minulém zápase se

Strakonicemi. Jiskra se tak dostala na první místo tabulky divize. (Slavoj Koloveč hrál až večer,článek vznikal v neděli ráno). Hosté měli za sebou středeční vítěznou dohrávku prvního kola v Litovli a ve druhém poločase jim docházeli síly. Premiéru v mistrovském zápase za ,,áčko" si odbil ofenzivní záložník Kamil Staněk a po zranění na patnáct minut nastoupil Jiří Bárta.

 

 Domažlice – Hořovicko  4 : 1 ( 1 : 1)

 

Po úvodním hvizdu rozhodčího Hrabovského poprvé zahrozily Domažlice po starndartní situaci Petrem Mužíkem,ale skóre se neměnilo.V osmé minutě se po levé straně kombinovala dvojice Petr Mužík a Jan Havlíček a druhý jmenovaný trefil boční síť Hořovické svatyně. O čtyři minuty se už diváci mohli radovat z gólu. Stejná dvojice opět provedla rychlí výpad po levé straně a Mužík velmi pěkně umístěnou střelou k levé tyči hořovického brankáře Krajčího otevřel skoré 1:0. Ve 22.minutě musel brankář Krejčí boxovat Bahledovu střelu a stejně tak neúspěšně vedle pravé tyče skončila Bahledova střela o dvě minuty později. Nepozornost hráčů Jiskry využil ve 36.minutě hostující útočník Roman Veselý a střelou s 18 metrů k levé tyči Mlezivovi svatyně vyrovnal na 1:1.Do druhé půle vstoupila Jiskra jako uragán hned ve 46. minutě byl ve vápně faulován Mužík a nařízenou penaltu vystihl Hořovický brankář Krejčí a Luďkovi Leitlovi ji vyrazil a z následné dorážky trefil Leitl břevno hořovické branky.V 50.minutě zahrával Leitl  s levé strany rohový kop na něj si naskočil kapitán Michal Tesař a hlavou zvýšil na 2:1.O dvě minuty později střílel z trestného kopu hostující kapitán Luděk Kaufman vedle pravé tyče domácí branky.O chvilku později ve skluzu nestačil zakončit s malého vápna důrazně zakončit Martin Nademlejnský. O deset minut později střílel Leitl nad branku Hořovicka. 66. minuta přinesla třetí branku.Po pravé straně se přes tři hráče uvolnil Luděk Leitl ten přihrál před vybíhajícím gólmanem Krejčím nabíhajícímu Juraji Donkovi a ten ve skluzu zvýšil na 3:1.

Sedm minut před koncem přihrál ideálně z levé strany Pavel Cihlář a Kamil Staněk usměrnil po čtvté míč za záda brankáře Krejčího 4:1. Po zápase následovali  bouřlivé ovace  a  hráči se rozloučili s výborným domažlickým publikem , které hlasitě hráče povzbuzovalo.. Domažličtí fotbalisté tak po třetí za sebou vyhráli a v dalším kole zajíždí v sobotu 28.srpna do Prahy, kde se od 17.00 hodin střetnou  z dalším   favoritem na postup mužstvem SK Motorlet Praha.

Jiskra Domažlice: Martin Mleziva- Jakub Strejc, Michal Tesař, Marek Bauer, Pavel Cihlář- Milan Braun,  Jiří Šámal, Petr Mužík, Luděk Leitl(82.Kamil Staněk),- Jan Hvlíček( 75.Jiří Bárta), Tomáš Bahleda(62.Juraj

Donko).

Hosté: Krejčí,-Keckstein(65.Kadeřábek), Novotný, Sklenář,  Šubert, Nademlejnský, Větrovský(74.Rak), Bežo, Kaufman, Veselý( 85.Hruška),  Šmíd. Trenér : Jaromír Mysliveček .

Trenéři: Zdeněk Michálek, Pavel Wolf, Erhard Breu

Rozhodčí: Jakub Hrabovský- Martin Svatík- Pavel Bacík. Delegát: Jindřich Bartůněk. Diváků: 600. Žk:3:2

Foto: Jiří Pojar





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku