Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovský dorost zakončil přípravu generálkou v Mochtíně

Klatovy - Mochtín  ( komb)    4 : 0 (2:0)

 

   Stále ještě v nekompletní sestavě / chyběli Boublík, Kodýtek, Bouzek, Hofman, Skala a Uruba / sehráli dorostenci Klatov poslední přípravné utkání před nedělním ostrým startem v KP. Na domácím hřišti hostili dorostenecký celek Mochtína, posílený o několikhráčů  "B" týmu. 

   Vstup do utkání se domácím vydařil, hned ve druhé minutě ze svého druhého nebezpečného průniku do obrany se z hranice velkého vápna trefil ideálně Kolář. Rendl  s přehledem řídil nově  sestavenou stoperskou dvojici i celou obranu, která spolehlivě

zachytávala do svých pastí každý pokus soupeře.  Ve 14. minutě se pěknou střelou z pětadvaceti metrů prezentoval Martin Brož,  míč skončil pouze na břevně. Hosté pak hru vyrovnali, využívali možnost častého střídání / 18 hráčů / a díky neustále čerstvým hráčům na hřišti drželi s domácími krok. Nezabránili však Schwarzovi ve vstřelení druhé branky, když po faulu na J.Brože nedal střelou k tyči brankáři vůbec žádnou šanci.

   Druhý poločas probíhal ve stejném duchu, obrana až na pád drobných nesouher pracovala spolehlivě, vůbec se však nedařila hra dopředu. Změnou několika postů se na chvíli hra rozhárala a dvacet minut trvalo, než si nově vykrystalizovaná sestava sedla.Potom začaly mít i útočné kombinace  oči a jednu z nich pěkně zúročil Lužný  po akci M. Brože  v 66. minutě. O čtrvt hodiny později se do velmi nadějné střelecké pozice dostal Thomayer, ale ideální Schwarzův únik po pravém křídle a následný přesný centr z pěti metrů přestřelil. Vše si však vynahradil o tři minuty později kdy si role s Honzou Schwarzem vyměnili tentokrát po průniku a centru zleva se už střelec nespletl.

„ Poslední příprava splnila do značné míry svůj účel, příjemným překvapením byla práce obrany, kluci si také  s chutí zastříleli.  Mrzí jen malý počet hráčů, do mistráku ale bude vše v pořádku, většina z nich si užívá posledních dnů dovolené s rodiči, v neděli však bude k dispozici mnohem širší kádr“ uvedl k utkání klatovský kouč Karol Žák.   

Sestava :   Sláma / 46. Mazanec / -   Brož M., Rendl, Denk, Thomayer - Opl, Schwarz, Lužný, Kolář -  Kvítek, J. Brož / 46.  Štengl /

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku