Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 1. kolo 21. - 22.8..2010

 

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

V PRVNÍCH DVOU KOLECH NEZTRATILY POUZE ŽICHOVICE

 

Nečekaně rychlý konec co se týče plného bodového zisku vzala úvodní dvě kola okresního přeboru mužů. Pouze jeden celek se může pochlubit tím, že má na svém kontě plný počet bodů. Jsou to Žichovice, které po výhře v Sušici se nenechaly doma vyvést z míry vedením nováčka z Velkého Boru a třemi úspěšnými střeleckými pokusy po přestávce otočili domácí zápas ve svůj prospěch. Toto se však nepodařilo druhému celku minulého ročníku Sokolu Nezamyslice, kterému se nepodařilo doma dohnat dvou brankou ztrátu s rezervou TJ Sušice  a nechalo si odvést do města na Otavě tři body.


 

 

Bezděkov  - Chanovice B 1 : 3 ( 0: 2) 

Autor jediné branky domácích a předseda klubu Josef Dulka k utkání uvedl: První domácí utkání sezóny jsme nezvládli. Po individuálních chybách jsme obdrželi tři branky. Hosté hráli od 10. minuty o deseti a hrozili především z rychlých brejků. My jsme měli velký problém překonat hostující obranu a i proto je výhra hostů zasloužená.
Branky: 70. Josef Dulka - 8. a 40. Patsch, 49. Pavlovský.  Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 4:1; ČK: 0 : 1 (10. Ladman František) . Diváků: 50

Sestava TJ Bezděkov: V. Nadymáček - P. Ouda ml. - V. Novák (55. Mar. Bohatý), M. Hlaváček, P. Dums - O. Teska, Mir. Bohatý, J. Dulka, P. Nadymáček (45. J. Ponocný) - A. Zhvakin, V. Valečka

 

Janovice -  V. Hydčice 2 : 1 ( 1: 1)

Petr Abel

Začátek utkání se domácím vůbec nevydařil.Již v 6.minutě fauloval hostujícího útočníka ve vápně domácí obránce J. Hájek a z nařízeného pokutového kopu šli hosté do vedení. Další ztráta pro domácí přišla ve 20.minutě, kdy byl vyloučen domácí hráč.J.Müller. V oslabení si domácí mužstvo začalo vytvářet mírnou převahu a mělo i několik slibných šancí.Ve 33.minutě domácí velmi dobře rozehráli standartní situaci a M.Hájek vyrovnal na 1:1.Velkou příležitost poslat domácí mužstvo do vedení spálil ve 44.minutě M.Urban kdy,z malého vápna přestřelil prázdnou hostující bránu. Druhý poločas byli domácí i v oslabení aktivnější a hostující tým prakticky nepustili do žádné šance.Svůj tlak využili v 73.minutě,kdy se přesně trefil V.Slivoň z přímého kopu po faulu na pronikajícího M.Urbana. Vedení si již domácí nenechali vzít a přesto,že hráli 70.minut v oslabení bylo jejich vítězství zasloužené.

Branky: 33. Hájek Matěj, 73. Slivoň Václav  - 6. Svoboda Pavel(PK) ; ČK:1 : 0 ( Müller Jan) . Rozhodčí: Bureš M. Diváků: 60

 

Vrhaveč  - Žihobce  3 : 1 ( 1: 0)

Jindřich Pacner

Za velmi krásného slunečného odpoledne se ve Vrhavči odehrálo další kolo OP ve kterém domácí hráči přivítali na svém hřišti Žihobce.Obě mužstva chtěla odčinit ztráty z prvního kola,domácí z Měcholup a hostující Žihobce z domácího utkání s Janovicemi.

Od úvodních minut byla na domácích hráčích vidět snaha potěšit 60 přítomných diváků kombinační hrou,která se jim po většinu času dařila.Již po 13.min. se k míči dostal R.Kudláček a z cca.25m umístěnou střelou k tyči nedal sebemenší šanci hostujícímu brankáři a otevřel brankový účet zápasu 1:0.I v dalších minutách předváděli domácí pohledný kombinační hru,ale bohužel jim chyběl klid v zakončení a v neposlední řadě meli také trochu smůly.Největší šanci hostů měl jejich nejzkušenější hráč na hřišti V.Staněk,který se objevil sám tváří v tvář domácímu brankáři,ale ke smůle hostů orazítkoval pouze břevno.Do kabin se tak odcházelo za příznivého stavu pro domácí v poměru 1:0.

Do II.pol. nastupovali domácí beze změny v sestavě a ani obraz hry se příliš nezměnil.Domácí nadále udávali tempo hry i když už nebylo tak vysoké jako v I.pol. i přesto si vytvářeli další brankové příležitosti,leč bohužel bez kýženého efektu v podobě dalších branek.Až v posledních 15.min. začaly padat góly.Nejdříve v 75.min. po nejhezčí akci zápasu odcentroval T.Vejskal na D.Hracha,který hlavou přidal druhou branku zápasu 2:0.Za dalších 5.min. po rohovém kopu L.Taitla se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou M.Minařík a z otočky zvýšil již na na 3:0.V 90.min.po chybné rozehrávce domácích hráčů ve středu hřiště šli hosté do protiútoku,který zastavila domácí obrana jen za cenu faulu v pokutovém území,po kterém následovala penalta.K té se postavil V.Staněk,kterou s přehledem proměnil a uzavřel tak účet zápasu na 3:1.

Sestava Vrhavče:O.Pressl-J.Potužník,V.Mayer,V.Tomaka,R.Kudláček-T.Vejskal,L.Taitl,J.Pacner(K),T.Jandečka-M.Minařík,M.Skřivánek. Střídali: D.Hrach, J.Skřivánek, K.Frank,K.Švátora

Branky: 13. Kudláček Radek , 75.Hrach David, 80.Minařík Michal  - 90. Staněk Václav; ŽK: 0:3. . Rozhodčí: Habada. Diváků:  60 

 

H. M. Boží  - Měcholupy  3 : 1 ( 1: 0)

R. Bernard

V plné sestavě, pouze bez zraněného J. Pletla nastoupili domácí ke svému prvnímu domácímu zápasu na svém hřišti. Jejich soupeřem byl nováček OP a snaživý celek z Měcholup. Horskou sestavu z důvodu absence obou trenérů postavil předseda oddílu, který udělal tři změny oproti minulému zápasu a zapracoval do sestavy Vojtu, Ostádala a Svobodu. Úvod zápasu se překvapivě nesl ve znamení náporu hostů a domácí se jen ztěžka dostávali do svého tempa. V době kdy domácí získávali půdu pod nohama odkulhal ze hřiště kapitán L. Svoboda a nahradil jej M. Chmelík. V 37. minutě měl po nádherné akci a přihrávce od J. Murcka jedinečnou šanci k vedení P. Halas, ale hostující brankář jej při zakončení vychytal a následnou umístěnou střelu od M. Kundráče vytěsnil na roh. Když už se zdálo, že oba týmy půjdou do šaten, tak ve středu pole uvolnil agilní Murcko stopera P. Procházku, který nádhernou střelou z 25 m vymetl pavučiny v šibenici hostující branky – 1 : 0.

Do II. poločasu nastoupili domácí, povzbuzeni vedoucím gólem, aktivně a odměnou jim byla druhá branka v síti hostů, když po rohovém kopu od M. Chmelíka krásně hlavou zakončil současný kapitán P. Halas – 2 : 0.  Posléze domácí polevili a zaměřili s především na svoji defenzivu, čehož za nedlouho hosté využili a po standardní situaci a zahrávaném přímém kopu se nejlépe orientoval útočník hostů P. Novák a umístěnou hlavičkou překvapil obranu domácích a brankáře Waldmanna – 2 : 1. Po té se domácí hnáni domácími fanoušky opět probudili a  snažili se ohrozit soupeřovu branku, ovšem z rychlého protiútoku měli hosté 100% šanci na vyrovnání, když se za domácí obranu dostali hned dva hráči Měcholup, ale v druhý z hráčů přelomoval jak domácího brankáře, tak i jeho svatyni. Po chvilce se hra přesunula opět na druhou stranu a po dalším rohovém kopu se na malém  vápně nejlépe orientoval V. Vojta a po třetí rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře – 3 : 1. Konec zápasu se již nesl v poklidném tempu a domácí si s přehledem udrželi dvoubrankové vedení a připsali si první plný bodový zisk v letošním ročníku OP. V příštím kole zajíždí horští fotbalisté do Žihobec, kde sehrají další duel s tamním dlouholetým rivalem. Celý zápas precizně kontroloval zkušený sudí R. Brůha.

Branky: 45. Procházka Pavel, 48.Halas Pavel , 64. Vojta Václav – 57. Novák Petr; ŽK: 4:2. . Rozhodčí: Brůha.  Diváků:  80.

 

Nezamyslice  - Sušice B 1: 2 ( 0: 1)

Branky: 82. Soutor Martin(PK)   - 39. Šimeček Jaroslav, 50. Šlais Martin; ČK: 0 : 1( Chmelík Petr). . Rozhodčí:  Javorský . Diváků: 50 

 

Žichovice – Velký Bor   3 : 1 (0 : 1)

Lukáš Mourek

Derby začalo vyrovnaným průběhem. Za úmorného vedra se v prvním poločase přelévala hra mezi vápna, vyložené šance domácích ( Šiška , Švehla) zůstaly nevyužity. Nadruhé straně z ojedinělé šance se dostali po dorážce hosté do překvapivého vedení. Po změně stran již byla převaha domácích znatelná a utkání zaslouženě otočili. Před pěknou diváckou návštěvou 150 diváků odvedl rozhodčí spolehlivý výkon.

Branky: 50. Šiška R.,83. Šimeček, 85. Brož Karel – 28. Vrána Petr. ŽK: 1 : 0. Diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk.

 

 

Branky: 50. Šiška R.,83. Šimeček, 85. Brož Karel – 28. Vrána Petr. ŽK: 1 : 0. Diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk.

 

Luby B – Mochtín B  0 : 1 (0 : 0)

Domácí v prvním poločase neproměnili Jiřím Beštou  pokutový kop. Ve druhém poločase po obdržené brance měli  stálý tlak ze kterého nedokázali vytěžil alespoň jeden vyrovnávající gól.

Branka: 48. Frodr Jiří. ŽK: 3:1. Diváků: 100. Rozhodčí: Petržilka Jiří.

 

 

 

 1. Zichovice           2   2   0   0    7:  2     6  (  3)

 2. Vrhaveč             2   1   1   0    3:  1     4  (  1)

 3. Janovice            2   1   1   0    3:  2     4  (  1)

 4. Nezamyslice         2   1   0   1    6:  4     3  ( -3)

 5. Luby B              2   1   0   1    3:  2     3  (  0)

 6. Chanovice B         2   1   0   1    4:  4     3  (  0)

 7. H. M.  Boží         2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

 8. Velký Bor           2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

 9. Sušice B            2   1   0   1    3:  5     3  (  0)

10. Mochtín B           2   1   0   1    3:  5     3  (  3)

11. V. Hydčice          2   0   1   1    3:  4     1  ( -2)

12. Bezděkov            2   0   1   1    3:  5     1  ( -2)

13. Žihobce             2   0   1   1    2:  4     1  ( -2)

14. Měcholupy           2   0   1   1    1:  3     1  ( -2)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

SOUBOJ NOVÁČKŮ SKONČIL DEBAKLEM MYSLÍVA

 

Podle papírových předpokladů Železná Ruda, která bude patřit k favoritům na návrat do okresního přeboru sim poradila doma s SK Bolešiny, který si odvezla z osmibrankový nářez. Překvapivě vysokým rozdílem branek ve prospěch hostů z Plánice skončil zápas v Myslívě mezi oběma nováčky III. třídy. Jako první hráč, který se střelecky v tomto ročníku blýskl byl Martin Pytel z Plánice, který Myslívu dal čtyři ze šesti branek. Myslív je tak po dvou domácích zápasech v tabulce bez bodu. Stejně tak  jsou  na tom překvapivě i Neznašovy.


 

.

---

 

Železná Ruda A  - Bolešiny 8: 0 ( 1: 0)

Branky: 18. a 60. Duda , 62. a 71. Lehečka Jakub , 49. M. Gajdůšek, 57.  Loos Martin,  85. Chalupský, 89. Greiner David,.Rozhodčí: Blaheta. Hráno bez karet. Diváků: 100 

 

Myslív  - Plánice 0: 6 ( 0: 3)

Branky: 16., 48., 65. a 80. Pytel Martin, 30. Opatrný Martin , 35. Průcha Vlastimil ; ŽK: 1:1  Rozhodčí: Holeček. . Diváků: 60 

 

Hrádek B -  Týnec 0: 2 ( 0: 2)

Branky: 12. Mráz Miroslav , 13. Frous Michal,; ŽK: 0:1 . Rozhodčí: Hovorka. Diváků:  20 

 

Neznašovy -  Veřechov 1: 2 ( 0: 2)

Branky: 59. Mundl Martin –15. Šimon Martin, 24. Vítek Jiří,; ŽK: 2:1. Rozhodčí: Veverka  . Diváků: 40 

 

Hartmanice  - Malý Bor 2: 2 ( 2: 1) 

Branky: Korál Michal, Dulovec Jan - Heřman Josef, Melka Václav ml.; ŽK: 2:1 . Rozhodčí:Petrželka F. . Diváků:  120

 

  

Více foto z utkání :  ZDE

 

Běšiny – Kvasetice   3 : 1 (1 : 0)

Hráno na hřišti v Neznašovech kde budou mít Běšiny v průběhu podzimu domácí prostředí. Běšinští  neproměnili v 67.minutě pokutový kop a navíc v průběhu zápasu čtyřikrát nastřelili tyč kvasetické branky.

Branky: 42. Vítovec J., 50. Šťastný, 72. Vacovský – 48. Hanzlík . ŽK: 3:5. Rozhodčí Koura

 

Horažďovice B  - Hradešice B 1 : 0 (0 : 0)

Branka: 71. Stulík Ondřej. Hráno bez karet. Diváků: 50. Rozhodčí: Abraham.

 

 1. Železná Ruda A      2   2   0   0   12:  1     6  (  3)

 2. Běšiny              2   2   0   0    4:  1     6  (  3)

 3. Horažďovice B       2   2   0   0    5:  3     6  (  3)

 4. Hradešice  B        2   1   0   1    5:  1     3  (  3)

 5. Plánice             2   1   0   1    7:  4     3  (  0)

 6. Týnec               2   1   0   1    5:  4     3  (  0)

 7. Hrádek B            2   1   0   1    3:  3     3  (  0)

 8. Kvasetice           2   1   0   1    3:  4     3  (  0)

 9. Veřechov            2   1   0   1    3:  4     3  (  0)

10. Hartmanice          2   0   2   0    4:  4     2  ( -4)

11. Malý Bor            2   0   1   1    2:  3     1  ( -2)

12. Bolešiny            2   0   1   1    2: 10     1  (  1)

13. Neznašovy           2   0   0   2    2:  4     0  ( -3)

14. Myslív              2   0   0   2    0: 11     0  ( -6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku