Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DALŠÍ KRŮČEK V PŘÍPRAVĚ UDĚLALI KLATOVŠTÍ DOROSTENCI NA JIHU

DALŠÍ KRŮČEK V PŘÍPRAVĚ UDĚLALI KLATOVŠTÍ DOROSTENCI NA JIHU

   V další přípravě na sezonu sehráli dorostenci utkání v Radkovicích s místním oddílem mužů, kteří v loňském roce skončili na 9. místě OP  v okrese Plzeň - jih.

 

Radkovice    -  Klatovy dorost   4 : 5 ( 1:4 )

 

S fyzicky mnohem vyspělejším soupeřem jsme se drželi ve hře hlavně díky rychlé kombinaci . Hráči si vzali k srdci nepodstupovat zbytečné osobní souboje, kde by neměli moc šancí, zrychlená přihrávka byla dostatečně funkční. Do vedení  šli klatovští mladíci v 11. minutě uklidil ve skrumáži odražený míč do branky Honza Brož. Domácí záhy srovnali  z trestného kopu. V 18. minutě  se ujali vedení znovu hosté , když se pěknou střelou z 25ti metrů prezentoval Martin Skala. Po faulu na Thomayera navýšil z pokutového kopu vedení na 3:1 Schwarz a stav prvního poločasu na 4 : 1 doladil střelou z úhlu Petr Bouzek.

    V poločasové přestávce došlo u hostů k několika změnám na různých postech a dál se pak střídalo hokejově.  V 57. minutě domácí  při nedůrazném bránění klatovské stoperské dvojice snížili, o deset minut později ale kontroval Lužný, z otočky využil ideální centr Kodýtka.  Stav 5:2 vydržel  jen minutu, fyzickou převahu ke konci utkání využili domácí ke znatelnému zkorigování výsledku  a dvěma slepenými brankami  (68. vlastní Rendl a 70. po chybě brankáře do prázdné branky ) se dostali opět do hry.

Branky za Klatovy: Brož, Skala, Schwarz, Bouzek a  Lužný.

Sestava :    Mazanec ( Opl, Sláma)  -  Brož M., Rendl, Boublík, Thomayer  -  Bouzek, Schwarz ( Štengl),  Skala   ( Kodýtek ), Kolář  -  Brož J.  ( Lužný ), Kvítek.

Trenér klatovských dorostenců Karol Žák: „Do utkání zasáhlo celkem 16  hráčů se kterými bychom měli počítat pro podzimní část soutěže, tři hráči jsou momentálně na dovolených . Musím ocenit , že naši dorostenci   s vypětím všech sil a zklidněním hry dopředu výsledek udrželi, i když nutno přiznat , že chvílemi i se štěstím, neboť soupeř  několik dobrých příležitostí trestuhodně promarnil. Posledních pět minut utkání jsme se  i my ještě nadechli k několika  slibným brejkovým akcím, ty ale byly zakončovány vesměs nepřesně, zbrkle.     První vítězství v přípravě bylo hodně vydřené a šťastné   a my věříme, že na něm budeme dál stavět  a krok za krokem  naší hru  i výsledky zlepšovat. “  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku