Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor, 1.A třída - 1.kolo 7.-8.8.2010

 

KRAJSKÝ PŘEBOR    

 

 

CHANOVICE SI PŘIVEZLY PŮLTUCTOVÝ NÁŘEZ

 

Na výsledek  úvodního zápasu jediného zástupce Pošumaví v krajském přeboru si Chanos Chanovice určitě bude chtít velmi rychle zapomenout. Na půltuctovém  nářezu v Městě Touškov se podíleli třemi góly hráčské akvizice  domácích, dvakrát obávaný kanonýr Bezdička a jednou byl střelecky úspěšný bývalý spoluhráč hostů Prchlík. Odchovanec sušické kopané po hostování v Chanovicích přestoupil do Horažďovic . Jelikož bydlí v Plzni na jaře hájil barvy Rokycan a  stále kmenový hráč Horažďovic nyní hostuje v Městě Touškov. Stejně tak jako v 1.A třídě i v krajském přeboru se z důvodu nepřízně počasí a terénů hřišť se nehrálo na čtyřech místech našeho regionu a padesát procent utkání se bude dohrávat v náhradních termínech.

---

 

M.Touškov -  Chanovice 6: 1 ( 0: 0)  

Chanovice v novém hráčském složení pokračovaly v neúspěšném tažení z minulé jarní sezóny a odvezly si ze hřiště kde naposledy vyhrály 2:0 půltuctový nářez.

Branky: Bezdička 2, Dobrý, Karbusický, Mižár, Prchlík - Šefl; ŽK: 0:1. Diváků: 150.

hřiště kde naposledy vyhrály 2:0 půltuctový nářez.

Branky: Bezdička 2, Dobrý, Karbusický, Mižár, Prchlík - Šefl; ŽK: 0:1. Diváků: 150.

Trenér Chanovic Pavel Běloušek: „První poločas jsme odehráli s mužstvem, se kterým jsme v Touškově byli, na hranici jeho možností. Ve druhém se dostali domácí dvěmi slepenými góly do vedení, tím rozhodli o výsledku, na kluky kluky padla „deka“ a další tři branky padly po našich chybách v rozehrávce. Na pohled výsledek vypadá špatně, ale nejsem úplně zklamaný, v naší hře jsem si našel pár dobrých věcí, na kterých se dá stavět,“ uvedl k zápasu trenér Chanosu Chanovice Pavel Běloušek.

Do Města Touškov odjeli Chanovičtí se dvěma hráči z béčka v sestavě, a další dva byli připraveni střídat. Na posily do mužstva ale chanovický trenér ještě čeká.

„V následujícím kole nás čekají doma plzeňští energetici a úkol máme jasný – bezpodmínečně vyhrát. Stále máme v jednání pět šest nových hráčů a já věřím, že s nimi se naše hra zvedne. Pokud vše dopadne, jak je předjednáno, objeví se tyto posily v kádru už v sobotu,“ dodal Běloušek.

 

Rozvadov -  Bolevec 1: 1 ( 1: 0)  

Branky: Křehlík - Bublík; ŽK: 2:2 . Diváků: 150.

Vejprnice -  Příkosice 3: 1 ( 0: 1)  

Branky: Myslík 2, vlastní - Pražák; ŽK: 4:2, diváků: 260

 

Tachov  -  Holýšov 5: 1 ( 3: 0)  

Branky: Folejtar, Janoušek, Machač, Nabart, Žemlička - Panuška; ŽK: 2:2, diváků: 400

 

 

 

 

 

 

---

 

 

 

 

 

 

1. A  T Ř Í D A 

 

 

        HORAŽĎOVICE  A SUŠICE POSLALY SVÝM SOUPEŘŮM VIZITKU

 

Netradiční oproti zvyklostem podzimní části sezóny  začalo ú vodní kolo 1.A třídy. Sobotní nepříznivé počasí a vytrvalé deště měly za následek , že nebyla sehrána polovina z utkání oproti  rozlosování. Výrazným způsobem o sobě nechaly vědět týmy  FK Horažďovice a TJ Sušice. Oba dokázaly své soupeře jednoznačně přehrát, když se jim dařilo i střelecky poslaly  svým soupeřům vizitku , že je třeba s nimi jako s favority počítat. Horažďovičtí také své příznivce tím nejlepším způsobem  své příznivce pozvali na nedělní duel o místní pouti,  kdy se doma představí v derby s SK Strážov.  Jejich soupeř Strážov  stejně tak jako Klatovy  v prvním kole z důvodu odložení svých zápasů nehrály a na svojí premiéru si musí v novém ročníku počkat. První zápas mají za sebou i Luby, které stejně tak jako na jaře doma na svého soupeře v podobě rezervy divizních Domažlic nestačily a do dalších podzimních bojů nastupují s mankem skóre mínus čtyři. Charakteristickým jevem všech odehraných utkání byla branková úroda a to je pro diváka dobré znamení.

 

---

 

Zruč – Horažďovice  0 : 5 (0 : 2)

Utkání se hrálo na hřišti s umělým povrchem menších rozměrů a to činilo v úvodních dvaceti minutám hostům problémy , aby se s touto situací vypořádali. K jejich uklidnění přispěla  vedoucí branka . Po akci Koce, který se uvolnil po pravé straně následně přihrál na Beneše a ten střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. Zasloužené vedení po rohovém kopu Cihláře  jistil do konce poločasu druhou branku Jiřík. V druhém poločase již hosté potvrdili zcela roli favorita. Domácí přehrávali herně i fyzicky a vzhledem k průběhu hry je výsledek pro Zruč, která si za celý zápas vytvořila dvě šance  příliš shovívavý. V 55.minutě po vyšachování domácí obrany byl na konci kombinační spolupráce Janouškovec – Koc Šafanda a zvýšil náskok hostů na 3:0. V dalším průběhu ještě tento náskok dvěma góly kterými završil svůj hattrick Jiřík hlavou přispěl k tomu, že domácí na úvod tohoto ročníku dostali na svém  hřišti „bůra“. 

Branky: 39.,73. a 82. Jiřík, 26. Beneš, 55. Šafanda. Rohodčí: Kohout; ŽK: 3 : 0; diváků: 100

Sestava Horažďovice : Jarolím–  Čadek, Janouškovec(89.Forman), Mirvald, Šafanda,  Jůda, Koc, Cihlář, Beneš(75.Stulík) , Sova Jiří, Jiřík           

 

Sušice – Zbiroh  4 : 2 (2 : 1)

Na perfektně připraveném pažitu sušiského stadionu viděli spokojení diváci zasloužené vítězství domácích. Ti vstoupili do zápasu pod taktovkou nové trenérské trojky kterou vede jako hlavní trenér Jiří Brabec  aktivně .již ve 12.minutě se ujali vedení kuriózní brankou, když přímo z rohového kopu skončil míč z kopačky agilního Szedmáka za brankovou čarou a zády nepříliš jistého gólmana Zbirohu Petra Muláče. O vedení se ale nechali velice rychle soupeřem obrat. Tři minuty na to po zbytečné  ztrátě míče při přechodu do útoku  lacinou brankou Hoblíkem bylo skóre opět srovnáno. Aktivní hra domácích ale nenechala nikoho na pochybách, že by tento stav vydržel do druhé půle.  Gólem do kabin po standardní situaci opět z rohového kopu  poslal Sušici do vedení Kalný. Obraz hry se po přestávce ještě výrazněji změnil ve prospěch domácích, kteří  svého soupeře přehrávali a tuto převahu zúžitkovali dalšími góly. V  63.minutě předvedl fotbalovou parádu kterou zakončil krásnou brankou  Víťa Hájek. Na 4:1 zvýšil  v 72.minutě střelou z pravé strany Szedmák . Brankový účet  tohoto duelu , který měl na úvod sezóny dobré parametry autor první branky hostů Hoblík v samotném závěru korigoval na lichotivých 4:2. Domácí v druhém poločase svého soupeře zcela jednoznačně přehrávali a připsali si v klání s obávaným soupeřem a třetím celkem minulého ročníku cenné tři body. 

Branky:  12. A 72. Szedmák, 45. Kalný, 63. Hájek – 16. A 89. Hoblík. Rozhodčí: Hanilec Přemysl, Štrincl Pavel, Šlapák František, DS : Kuška Karel. Diváků: 150. ŽK: 1:0.

Sestava Sušice : Čížek – Szedmák, Kalný, Farták(61. Fuchs), Hrach, Kysilka (69.Šablatura), Sládek , Melka Jakub, Hájek Vítěslav, Hubáček (83.Budil), Jech(77.Blažek L.). Trenér : Jiří Brabec, vedoucí týmu Karel Polák.

Sestava Zbiroh: Muláč, Hruška, Jurina, Mulač, Dubček, Hoblík Radek, Jurina, Rada J.(65.Šmíd ), Bystřický Václav(32. Vetengl). Trenér : Sm itka Pavel, vedoucí týmu: Pěnkava Petr.

Trenérská trojice domácích Jiří Brabec, Láďa Blažek, Pavel Hubáček po utkání vydala společné vyjádření k utkání: „ Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, neboť soupeř skončil v minulém ročníku na třetím místě. Snažili jsme se hrát rychlou kombinační hru po zemi, neboť soupeř měl znatelnou výškovou převahu. V týdnu jsme se hodně zaměřili na zahrávání standardních situací, což bylo velice důležité, protože se nám podařilo dát dva góly z rohových kopů.  V utkání se gólově prosadily i dvě nové posily Kuba Szedmák a Víťa Hájek, za což jsme velice rádi. Celkově se dá říci, že jsem první zápas zvládli dle našich představ, i když vždy je co zlepšovat a naše vítězství bylo zcela zasloužené.“

                                                                                                               

 

Szedmák přímo z rohového kopu  - míč skončí v brance hostů  1 : 0

Kalný(číslo 3 v modrém dresu)  po rohovém kopu  gólem do kabiny upravuje první poločas na 2:1 pro domácí.

Po fotbalové parádě v provedení Víti Hájka brankář hostů Petr Mulač na jeho střelu byl krátký 3 : 1.

Szedmák(č.2 v modrém)  po individuální akci zvyšuje vedení domácích na 4:1

 

Další foto z utkání ZDE

 

 

Domažlice B  - VD Luby 4: 0 ( 1: 0)  

Branky: Hartl 2, Ferra, Pavlíček; ŽK: 3:2; ČK: 0:1. Diváků: 150.

 

Horš.Týn -  Blovice 0: 0 ( 0: 0)

Diváků: 130; ŽK: 3:1

 

Strážov – Křimice  , Nepomuk – Chotíkov , Nýřany –Chlumčany, Mýto – Klatovy

Nehráno (odloženo)

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku