Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Výsledky přípravných utkání mužů - 1.8.

 Sedlice – Horažďovice   2 : 4 (0 : 2)

Generálce na start do  nového  ročníku, který čeká Horažďovice v sobotu ve Zruči Horažďovic  Horažďovice již tuto  sobotu ve Zruči u Plzně sehrály   na hřišti účastníka 1.A třídy jihočeského kraje. Zápas  začal pro Horažďovice exkluzivně, když již ve 3.minutě se z trestného kopu parádně trefil Čadek 0:1. V 8.minutě zvýšil po střele Jůdy dorážkou Beneš  vedení hostů na dvoubrankový náskok.

Po vydařené první půli začali druhý poločas Horažďovice příliš profesorsky a umožnily domácím se vrátit zpět do utkání. Definitivně  rozhodl o zaslouženém  vítězství pět minut před koncem Cihlář , který upravil na konečných 2:4.

Branky: 3.Čadek , 8. Beneš, 55.Mičkal, 85. Cihlář.

Sestava Horažďovice : Jarolím(Kozlík) – Greger, Jiřík, Čadek, Sova Jiří, Šafanda, Jůda, Koc, Janouškovec, Cihlář, Beneš , střídal : Mičkal

 

 TJ Sušice - Sokol Hradešice  1 : 4 (0 : 1

Branky: Pohořal - Lávička -2,Melka ,Kopal ,ŽK 1:0 ČK 1 : 0,diváků:60,rozhodčí:Abrahám Josef

 

TJ Sušice - TJ Chanos Chanovice 1 : 1 (0 : 0)

Branky:Szedmák - Ditrt,ŽK 1 : 2,rozhodčí:Bošek - Veverka,Abrahám ,diváků:120

 

Mochtín "B" - Měcholupy  2:2 (2:0).

K.Šot 

Přípravný zápas přinesl hodně snahy, ale také hodně nepřesností na obou stranách. Ve 25.minutě dali domácí dva slepené goly, hosté dokázali v závěru utkání srovnat na zaslouženou remisu.Rozhodčí Jan Šafránek, branky : P.Černý, M. Matoušek - D. Bálek, P.Novák, 40 diváků.

 

Bolešiny B - Strážov B  1 : 4 (1 : 2)

Duel dvou rezerv připravujících se na nejnižší okresní soutěž přinesl v závěru první půle otočení skóre, které hosté ještě po přestávce navýšili. Na 1:1 srovnal zkušený Václav Janda, ale po něm se již trefovali  mladíčkové v sestavě svěřenců Josefa Vaňka.

Branky: 10. Matějka P. - 35. Janda V., 42. Soušek Jakub, 48. Hosnedl Jiří a 73. Kisinbauer Lukáš

 


 

 

Koloveč C /komb./  -  Klatovy (dorost)      3  :  2  (1:1)

 

     Utkání se hrálo v neděli ráno na chudenickém hřišti. V Chudenicích byla o tomto víkendu pouť, a jelikož Koloveč C má zde domovská práva,pozval si k pouťáku klatovský dorost.

    Domácí nastoupili v kombinované sestavě - muži C a kolovečský dorost. Hosté v sestavě čtrnácti hráčů postrádali nejstarší ročníky, přesto zanechali po utkání velmi dobrý dojem, pochvalná slova pouťového publika byla zasloužená.  Do vedení šli Kolovečtí po jedné z četných  brejkových  situací ve 27. minutě, Kadlec vyzpovídal oba stopery a pohodlně pod brankářem skóroval.

Vyrovnání zařídil dorážkou po nepovedeném trestném kopu Kolář tvrdou levačkou z hranice velkého čtverce pár minut před odchodem do kabin.

„Byla to však   pouze druhá střela na branku za celou půli a to je trochu málo, protože hra v poli byla v podstatě vyrovnaná. U domácích však hrála prim zkušenost“ , uvedl k prvnímu poločasu trenér klatovských dorostenců Karol Žák, který z druhé části zápasu do které  nastoupil téměř celý tým dorostu Kolovče , což se  ukázalo být důležitým momentem řekl:“ Náš mladýí tým dojel na malou lavičku a tím i na znatelný úbytek sil. Vítězství se zrodilo po dvou penaltách, jedna byla odpískána za ruku druhá za faul . Přijatelnou fazonu dal celkovému skóre svým důrazným průnikem pět minut před koncem Kodýtek, po milimetrové přihrávce Bouzka střelou z úhlu podstřelil  brankáře.“

Klatovští dorostenci nastoupili v této sestavě:  Mazanec  -  Thomayer, Denk, Rendl, Uruba  -  Kodýtek, Štengl, Bouzek, Kolář  -  Lužný, Brož J. Do druhé půle naskočili :  Sláma,  M. Brož, Kvítek

        Příští přípravné utkání sehrají dorostenci v Radkovicích v sobotu 7. 8. v 10.00  h  proti svým vrstevníkům z Přeštic.

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku