Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Horažďovice – Písek B 2 : 1 (0 : 0)

HORAŽĎOVIVCE ZDOLALY PÍSECKOU REZERVU

Horažďovice – Písek B   2 : 1 (0 : 0)

K předposlednímu přípravnému utkání , která se hrálo na hřišti ve Velkých Hydčicích si pozvaly Horažďovice účastníka KP jihočeského regionu, rezervu FC Písek.

Domácí  i bez z různých důvodů chybějících členů kádru  bez Šafandy, Stulíka, Koce, Šedivé a Jiřího Sovy sehráli vyrovnaný duel, který skončil po té,  když oba týmy nevyužily po jedné  využité gólovce prvním poločase bez branek .

Po přestávce poslal domácí do vedení střídající Šmat, který využil nedorozumění mezi obranou a brankářem Písku a přehozením brankáře do prázdné branky  otevřel skóre. Hosté po ztrátě míče domácích ve středu hřiště a rychlé kombinační akci zakončené rovněž do prázdné branky na 1:1. Proti byl autor horažďovické první branky Šmat, který střelou z velkého vápna po zemi k tyči stanovil výsledek na 2:1 pro jeho tým. Hosté v závěru po příchodu střídajících  několika čerstvých hráčů   měli více ze hry, ale brankář Kozlík již další míč za svá záda nepustil.  

Sestava Horažďovice: Jarolím(46.Kozlík) – Greger, Jiřík, Čadek Petr, Sova Jan, Mirvald, Beneš, Jůda, Nauš, Janouškovec, Mičkal(46. Šmat), Cihlář.Trenér : Michal Čadek.

Branky za domácí: 55. a 71. Šmat. Rozhodčí : Zdeněk Hájek z Nýrska.

  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku