Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal: Strážov – Přeštice 0 : 3 (0 : 2)

 

Strážov – Přeštice 0 : 3 (0 : 2)

 Za krásného počasí a na kvalitním, byť lehce podmočeném terénu, měli možnost příznivci, kteří zavítali na strážovské hřišt, vidět zejména v prvním poločase pěknou fotbalovou podívanou s šancemi na obou stranách. V prvním prakticky vyrovnaném poločase, kdy první stoprocentní šanci spálili domácí, byli brankově úspěšnější hosté, kteří dvakrát  využili hrubé chyby strážovské defenzivy a snadno skórovali.

  Ve druhém poločase měl velmi mladý a perspektivní tým z Přeštic jasnou převahu v držení balonu, navýšit vedení se mu ale dlouho nedařilo. I Strážov měl několik slibných šancí, přesto nakonec v poslední desetiminutovce inkasoval i třetí branku po střele z dvaceti metrů.

Řekl po zápase asistent trenéra Lukáš Helm: " Jsem velmi rád, že se nám podařilo domluvit takto kvalitního soupeře na přátelské utkání, neboť jen právě takto kvalitní zápasy mohou naši hru posunout směrem nahoru. Přeštice přivezli velmi mladý, atleticky výborně připravený tým, přesto se nám dařilo být minimálně v prvním poločase více než adekvátním soupeřem. Litovat můžeme jen neproměněných šancí a dvou branek, které jsme vlastními chybami soupeři prakticky darovali. Ve druhém poločase nám již hlavně ke konci zřejmě docházeli síly, přesto jsme hosty do vyložených šancí nepouštěli. Inkasovali jsme až v posledních deseti minutách zápasu opět po naší chybě v rozehrávce. Lehce ztracené balony při naší rozehrávce a malá střelecká produktivita, to jsou asi největší nešvary naší hry, na jejichž odstranění musíme ještě zapracovat. O zlepšení kondice nemluvě. Soupeři chci zároveň poděkovat za velmi kvalitní a slušně hraný zápas."

Branky: Lambor 2, Hrdlůšek. Rozhorčí: Pressl Václav, diváků 120.

 

Další foto  ZDE

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku