Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotba 23.7. : STRÁŽOV – PAČEJOV 2 : 2 (1 : 1)

STRÁŽOV – PAČEJOV   2 : 2 (1 : 1)

První přípravný duel obou soupeřů na nový soutěžní ročník se hrál na výborně připraveném hřišti ve Strážově. Na průběhu zápasu, který probíhal za pošmurného počasí  a  za  deště bylo znát na obou týmech, že mají za sebou letní přestávku. Ta se více projevila na domácím týmu, který nastoupil v silně kombinované sestavě s několika hráči z B týmu .

Obrana domácích, která nastoupila bez opory Čížka zejména v prvním poločase měla den otevřených dveří a tak útočníci hostů cítili kolem sebe daleko více prostoru, než v zápasech 1.B třídy kterou hrají. Rozdíl soutěže nebyl na hřišti znát.  Pačejovští byli herně aktivnější a dostávali se velmi často na dostřel brankáře Javoského. Tomu mohou domácí vděčit, že do poločasu pouze jednou inkasoval, když musel kapitulovat proti  střele Štěpána , který z 11 metrů zajistil hostům vedení. Za Strážov po pěkné kombinační akci vyrovnával dorážkou z malého vápna Chaluš. V útoku domácích to nadále hodně skřípalo, když citelně byla znát nepřítomnost nejlepšího střelce týmu Janky .  Čeleda na všechno nestačil a také proto odcházely oba týmy k poločasové přestávce za remízového stavu.

Po přestávce na hřiště nastoupil domácí tým bez výrazných změn, ale zcela výraznější aktivitou. Hra se odehrávala v jeho režii a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy dokáže svojí převahu zužitkovat. Vyložené pološance nevyužil a vyložené si nevypracoval . Naopak  to znovu zaskřípalo v defenzivní činnosti. Nabíhající zcela nekrytý Němec předvedl svůj důraz a zcela nekompromisně prudkou hlavičkou nedal Javoskému šanci a ten musel očividně naštvaný podruhé v tomto duelu lovit míč ze své sítě.

Snaha Strážova alespoň o vyrovnání měla šťastný konec, když v nastaveném čase vyrovnal novic v domácím dresu Plíhal.

V zápase který neměl potřebnou kvalitu hosté naznačili, že by pod vedením nového trenéra Berana  z Nepomuku mohli hrát v 1.B třídě výraznější úlohu, než tomu bylo v minulém ročníku. Domácí  kteří mají za sebou v týdnu dvě tréninkové jednotky mají další možnost hledat cestu k jarní formě v dalším přípravném zápase, který sehrají již v neděli 25.7. od 17:30 hodin na domácím hřišti s účastníkem krajského přeboru TJ Přeštice.  

Utkání hraném před 120 diváky řídil rozhodčí Luďovít Molnár.

 

 

Další  foto Z D E

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku