Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal: Žichovice - Horažďovice 0 : 4 ; Svéradice - Horažďovice 3:6

TJ Žichovice – FK Horažďovice 0:4 (0:0)

Karel Sládek

Žichovičtí v prvním přípravném zápase na novou sezónu přivítali celek Horažďovic. Utkání dvou celků, které v loňské sezóně potkal smutný osud v podobě sestupu mělo očekávaný scénář. Fotbalovější hosté byli pohyblivější, lépe kombinovali a zajímavé věci se děly hlavně před brankou Žichovic. Domácí hráli zezadu se snahou podnikat rychlé výpady do hostující defenzivy. Horažďovickým se v první půli střelecky nedařilo, Sládkovi v domácí brance dvakrát pomohlo břevno a jednou tyč. Na druhé straně v závěru poločasu po přihrávce Hozmana zahrozil Lamprd, ale hostující brankář byl u míče dřív.

Druhý poločas nabídl stejnou podívanou. Ale přetížená domácí defenziva už nebyla tak bezchybná a hosté začali střílet góly. Nejprve se v 55. minutě ukázkově trefil do šibenice Jůda, o osm minut později zvýšil angličanem Janouškovec a další chyby žichovických potrestali pěknými střelami zpoza šestnáctky Nauš a v poslední minutě Mičkal.

Branky: 55. Jůda, 63. Janouškovec, 68. Nauš, 80. Mičkal. Rozhodčí: Bala. Bez karet. Diváků: 80.

Sestava Žichovic: Sládek - Mourek - Štěpán, Švehla, Pavlík - Šumpík, Šiška, Frýzek, Harenčák - Hozman, Lamprd (Němec, Stulík, Pařízek).

 

Svéradice - Horažďovice 3:6 (0:3)

Václav Dušek

Hosté si v úvodním poločase vytvořili výraznou převahu, přestože řada z nich již měla v nohách předchozí zápas v Žichovicích. Brankově se prvně prosadili z pokutového kopu zásluhou střelecky obrozeného Mičkala, který do poločasu přidal ještě jednu branku, mezitím ještě skóroval Koc. Zatažení domácí ohrozili brankáře Jarolíma jen jednou, když hostům utekl Jiřinec, ale na strážce horažďovické svatyně nevyzrál. Do druhého poločasu obě mužstva prostřídala a hra ztratila na tempu a přesnosti, hosté si až do konce hlídali pohodlný tříbrankový náskok a početná skupinka diváků v nedělním odpoledni shlédla kupu branek.

Branky: 58.Říha Štěpán, 75.Herout Miroslav, 81.Jiřinec Michal - 26.Mičkal Petr, 27.Koc Ondřej, 31.Mičkal Petr, 55.Beneš Robert, 73.Janouškovec Jiří, 80.Nauš Josef

Rozhodčí: CIhlář Jan, Diváků: 70

Sestavy

FK Svéradice: M.Soukup - Bouše, Marek, Vonášek, Martínek - Šlehubr, Z.Prokopec, Jiřinec, Herout, Makovec - L.Soukup    střídali: Říha, P.Prokopec, Vlček

FK Horažďovice: Jarolím (60.Kozlík) - Šedivý, Stulík, Čadek, Mirvald - Šafanda, Jůda, Koc, Sova - Mičkal, Cihlář    střídali: Jiřík, Nauš, Janouškovec, Beneš.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku