Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SG ARBO Velhartice –Černobílí ďáblové FM Plus 4 : 3 (2 : 3)

 

BODY  Z  DLOUHÉ SÉRIE TENTOKRÁT ZŮSTALY DOMA.

 

 

 

SG ARBO Velhartice –Černobílí ďáblˇové FM Plus   4 : 3 (2 : 3)

Jan Pavlík        

 

Již po patnácté proti sobě nastoupila mužstva černobílých ďáblů Hitradia FM Plus a SG ARBO Velhartice. Tentokrát oba týmy přivedl na hrací plochu sudí Lecjaks. Začalo se pěkně zostra. Hosté ihned po rozehrávce zůstali v držení míče a po pěkné akci nebezpečného útočného tria korzárek, se dostali do vedení 1:0. Domácího golmana překonala na způsob Karla Pohorského Vanda Sovová. Domácí však dokázali vzápětí vyrovnat. Branku vstřelil Jarošík 1 : 1. Hosté šli po chvíli opět do jednobrankového vedení, když se trefil Pašek. Domácí se dostali pod lehčí tlak, museli se dosti bránit, ale rovněž dokázali být také nebezpeční dopředu a podařilo se jim vyrovnat Petrželkou na 2:2. Do poločasu se však hosté trefili ještě jednou. Do šance se dostal Rami Halili a s proměněním neměl problém. Takže poločas 2 : 3. Do druhé půle nastoupila domácí stará garda s předsevzetím nic hostím nedarovat a pokusit se výsledek otočit. To se jim podařilo a o vstřelení branek se postarali Jarošík a Vodička. Body této dlouhé série tentokrát zůstaly doma. Aktéři utkání se poté odebrali na „tradiční besedu o sportu“.

 

 

SG ARBO Velhartice - horní řada zleva Rudolf Matoušek,Martin Lorenc,Karel Jarošík, Václav Čermák,Miroslav Koníř,Václav Hána,Václav Kučera,Jan Volák, Václav Volf,

dolní řada zleva - Tomáš Faltín,Josef Pojar,Bohuslav Peroutka,Josef Pruner,Ladislav Hanus,Jiří Vláčil,Petr Hrdlička,František Petrželka a dole ležící "špión" z týmu FM Plus Pavel "Čolek" Tlustý.

 

Černobílí ďáblové FM Plus

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku