Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sušice zahájila s píseckou rezervou v Putimi

Sušice zahájila s píseckou rezervou v Putimi

Martin Mataše

M.Sedlmaier

Také v Sušici došlo po neúspěšném závěru , kdy „A“ týmu mužů nepodařilo využít výborné pozice z podzimní části sezóny  k přímému postupu a nebo pokusu o tento postup účastní v baráži v postupu se mužů došlo k personálním změnám u prvního týmu klubu. Tyto se následně prakticky dotkly změn u všech kolektivů , které mají v Sušici přihlášeny do nového soutěžního ročníku 2010/2011. Na něj zahájili společnou přípravu muži z města na Otavě. V rámci této přípravy sehrají sérii přípravných duelů. Ten první pod vedením nového trenéra Jiří Brabce sehráli ve středu v Putimi s rezervou FC Písek.

FC Písek "B" - TJ Sušice  2 : 1 (0 : 0)

Utkání se odehrálo na velmi dobře připraveném travnatém povrchu a za obrovského vedra.První poločas skončil bez branek,když každý tým měl po jedné šanci,  která měla skončit gólem. V 15.minutě  druhé půle se Sušice ujala vedení kdy se po straně vysunul obránce Bešta a svou střelou rozvlnil síť domácí branky.Po obdržené brance domácí zvýšili obrátky a po několika drobných chybičkách v defenzivě  Sušice se jim podařilo vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch.V samotném závěru mohl ještě vyrovnat Novák ale při zpracování míče si pomohl rukou což ovšem neuniklo hlavnímu rozhodčímu a tak zápas skončil těsným vítězstvím Písku .

Branku za Sušici dal Bešta Jiří.V týmu Sušice se v tomto zápase postupně prostřídali: Čížek ,Míček ,Bešta ,Jech ,Sládek ,Kodýdek ,Blažek ,Hubáček ,Melka ,Kysilka ,Hrach ,Budil ,Šablatura ,Farták , Bachroň,Novák. 

K dalšímu přípravnému zápasu zajíždí tým Sušice v sobotu do Blovic kde se zápas hraje od 18:00 hodin.        





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku