Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Nová krev přichází z jihu. Vašicu střídá Čadek

Nová krev přichází z jihu. Vašicu střídá Čadek

Yveta Musílková –  redaktorka MF

Horažďovice | Ke změně na postu trenéra A družstva se po sestupu z krajského fotbalového přeboru mužů do 1.A třídy rozhodlo vedení Fotbalového klubu Horažďovice.

„Vedení nemělo zájem o další spolupráci,“ konstatuje dnes už bývalý trenér horažďovického A družstva mužů Lubomír Vašica. „To je trenérský život. Spíš je ještě ve mě pořád velké zklamání ze sestupu. Já jsem se sice na důvody ukončení spolupráce neptal, ale je to určitě kvůli sestupu. Ale i když to je kolektivní neúspěšné dílo, tak to u kolektivních sportů bývá, že první na řadě je kouč,“ říká.

„Lubomír Vašica odvedl u týmu za dva roky kus práce. Ale všichni cítíme, že mužstvo potřebuje nový impuls, novou krev. Potřebuje změnu, nefungovalo to tak, jak by mělo,“ vysvětluje šéf Fotbalového klubu Horažďovice Michael Forman. Čerstvý vítr by měl do mužstva přinést sedmatřicetiletý Michal Čadek z Blatné.

„Slyšel jsem na něj samé dobré reference. Používá mladé moderní metody,“ pěje chválu na adresu nového trenér horažďovického áčka vedoucí mužstva Milan Koželuh, pod nímž se překvapivě židle po sestupu nezatřásla. „Myslel jsem, že skončím i já. Ale vedení mě zaúkolovalo, abych sehnal kouče, tak jsem se s chutí pustil do práce,“ říká Koželuh, který po boku exhoražďovického trenéra Vašici prošel několika fotbalovými štacemi.

Michal Čadek v uplynulé sezoně trénoval fotbalisty Blatné, kteří kopali 1. A třídu, na jaře vedl Doubravici jihočeskou III. třídou. Nový lodivod se horažďovickým fotbalovým činovníkům představí ve středu 7. července na výborové schůzi. S týmem se seznámí na prvním letním tréninku v úterý 13. července.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku