Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÍKENDOVÁ FOTOGALERIE Z DĚNÍ NA FOTBALOVÝCH HŘIŠTÍCH V POŠUMAVÍ 11. - 12.6.

VÍKENDOVÁ FOTOGALERIE Z DĚNÍ NA FOTBALOVÝCH HŘIŠTÍCH V POŠUMAVÍ

3. místo v krajském finále starších přípravek  obsadil vítěz letošního ročníku OP  TJ Sušice.

2. místo v krajském finále starších přípravek  získal rovněž  druhý v přeboru OFS Klatovy tým Okuly Nýrsko.

 SKP Okula Nýrsko : Horní řada zleva  vedoucí mužstva Novák Jiří, Vávra Dominik, Anděl Vítězslav, Novák Jakub, Svoboda Václav, Böhm Sebastien, Bureš David, Pukač Kristián, trenér mužstva Pavlík Ivan Dolní řada zleva: Bastl Martin, Pavlík Jakub, Šmíd Martin, Hoidn František, Brož Michael, Mašek Zbyněk, Vlček Michal Vpředu ležící: Skála Petr

Do branky se vešly oba medailisté . Společné foto druhého a třetího týmu krajského finále krajských přípravek  TJ Sušice (ve žlutomodrých dresech a Okula Nýrsko(v červenočerné kombinaci dresů) které vzorně reprezentovali Pošumaví  a OFS Klatovy. Blahopřejeme. Jen škoda, že všem vypustil rybník vítězný kolektiv který poprvé reprezentuje sousední OFS celek Dynama Horšovský Týn.  

Další foto z předávání cen  v Sušici  zde


HARTMANICE MAJÍ NAŠLÁPNUTO DO III. TŘÍDY

Utkání IV.třídy FK Svéradice B – Hartmanice   0 : 4 rozhodlo o tom, že po porážce lídra tabulky Svatoboru Hrádek B v Myslívě se před posledním kolem Hartmanice vyhouply na první místo v tabulce.

Další foto zde


VELKÝ BOR PO ROCE OPĚT  POSTUPUJE

Ani ne do roka a dne po té, kdy Velký Bor slavil po šťastném vítězství z přísně nařízené penalty  v Hartmanicích postup do III. třídy propukly v tomto klubu další oslavy. Po Startu Luby, které si suverénním vítězstvím zajistily postup do okresního přeboru s předstihem je kolo před koncem rozhodnuto o dalším postupujícím.

Velký Bor -  Horažďovice B    6: 0 ( 3: 0)

 

Další foto  zde



Chanovice -  Rokycany  0 : 4 (0 : 0)

Do nepříjemné situace se dostaly Chanovice, které ani  případná výhra na Rapidu a očekávané prohry Horní Břízy v Holýšově by při rovnosti třech týmů se stejným počtem bodů (34) by  vyšla tato v neprospěch  Chanovic (H.Bříza 10 bodů, ZČE 7 a Chanovice 3 body) je nezachrání od baráže. To by vyšlo jedině v tom případě, že by Horní Bříza bodovala v Holýšově a pak při rovnosti bodů se ZČE Plzeň by na tom o branku byly Chanovice s plzeňskými energetiky lépe a baráž by hrálo bývalé plzeňské Dynamo !

Variant je několik, ale pro Pošumaví se v tomto scénáři jeví jako reálné dvě. Buď sestoupí Chanovice  nebo Horažďovice, případně oba týmy čeká baráž o udržení v KP. Když k tomu přidáme již jisté sestupující poslední Klatovy , které se rozloučily s účastí v KP venku vysokou prohrou v M.Touškov, pak je to neúspěch  týmů z Pošumaví . Nedělejme však účet bez hostinského, ten konečný kolik Pošumaví v tomto ročníku bude stát účast v této soutěži udělá až závěrečné kolo, případě výsledky v baráži o udržení.

 

Další foto  zde

 


JEDNA BRANKA MŮŽE ROZHODNOUT

 

Poslední krok mají před sebou účastníci  IV.třídy sk.B . V předposledním kole se ale děly věci, které budou mít možná rozhodující význam na konečné umístě a postup do III. třídy. Hrádek B ztratil v přímém souboji s jedním z aspirantů na první místo Sokolem Myslív roli lídra tabulky. Myslív vysoko vyhrál, ale radost  mu pokazily Hartmanice , které po výhře ve Svéradicích se vyhouply do čela tabulky . V posledním kole mají doma Žichovice B a pokud vyhrají, pak je z první příčky již nikdo nesesadí. V případě schody bodů s Myslívem totiž o vítězi rozhodne jediná branka k dobru ze  skóre vzájemných zápasů (v Myslívě prohrály Hartmanice 2:1 a doma vyhrály 2:0) !

---

 

Myslív -  Hrádek B 5: 2 ( 5: 1) 

Další foto  zde





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku