Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TENTOKRÁTE K ZISKU MEDAILÍ CHYBĚLO VÝBĚRU Z POŠUMAVÍ ŠTĚSTÍ

 

TENTOKRÁTE K ZISKU MEDAILÍ CHYBĚLO VÝBĚRU Z  POŠUMAVÍ ŠTĚSTÍ

Začátek června je v celostátním fotbalovém kalendáři  vyčleněn každoročně  k vyvrcholení celoročního úsilí okresních výběrů kategorie U13 složených z hráčů roč.narození 1997 a mladších startem v celostátním finále  Talent cup 2010. Mezi osm nejlepších výběrů se probojoval stejně jako v minulém roce i OFS Klatovy , který přijel na sever Čech do Doks obhajovat po druhém místu z roku 2006 obhajovat bronz získaný výběrem Pošumaví ve Velkých Losinech  v roce 2009.

Družstva byla rozdělena losem do dvou skupin. Ve skupinách se hrálo systémem každý s každým a pořadí v základní skupině určilo klíč pro boje o celkové umístění. První tým jedné skupiny hrál proti prvnímu týmu z druhé skupiny o celkové vítězství až čtvrtý se čtvrtým o sedmé až osmé místo. Všechny utkání se hrála 2 x 25min včetně finále.

Do základní skupiny která se hrála v Doksech zařazen vedle domácího výběru OFS Česká Lípa. MěFS Brno , OFS Pelhřimov a   OFS Klatovy . Všechny zápasy ovlivnil vytrvalý déšť a velmi těžký terén.Proto také všechna utkání končila remízou 0:0 nebo výsledkem 1:0.

Výsledky prvního dne :

OFS Klatovy – MěFS Brno  0 : 1

Miroslav Šmrha vedoucí výběru : „ Náš výběr sehrál první zápas proti silnému a hlavně sebevědomému výběru MěFS Brno.Utkání bylo naprosto vyrovnané.Po chybě naší obrany se soupeř ujal vedení.Poté naši kluci přidali na tempu a první stoprocentní šanci měl Petr Povolný po přihrávce Michala Šimka.Bohužel díky kluzkému terénu míč do odkryté brány nedopravil.Druhou stoprcentní šanci nezvládl Michal Šimek kdy šel sám na gólmana,ten jeho pokus bravurně zneškodnil a tak jsme odešli smutní a bez bodu“.

OFS Klatovy – OFS Pelhřimov   1 : 0

Druhé utkání hrál výběr Pošumaví  výběru OFS Pelhřimov,který zvítězil nad domácím výběrem OFS Česká Lípa 1:0.„ Kluci se do soupeře od počátku zakousli a prakticky k ničemu ho nepustili. Bohužel pro nás z několika šancí proměnili naši hráči jedinou,jmenovitě Michal Šimek pěknou křížnou střelou a zajistil tak našemu výběru tři body za vítězství 1:0“ uvedl k tomuto duelu Miroslav Šmrha.

 

Po té  následovala dvě utkání MěFS Brno-OFS Česká Lípa a OFS Pelhřimov-MěFS Brno.Obě utkání spíše připomínala fotbal bahenní,vždy s výsledkem 0:0.Tím byly karty jasně rozdány.Výhra v posledním zápase by poslala výběr Pošumaví do finále remíza znamená zápas o třetí místo a porážka zápas o 7.a 8.místo.

 

OFS Klatovy – OFS Česká Lípa  0 : 1.

Utkání s výběrem OFS Česká Lípa bylo opět vyrovnané s mírnou převahou klatovského výběru,ale pouze po velké vápno.Terén již překročil hranici regulérnosti.Domácí České Lípě  šel do vedení úspěšnou hlavičkou  po rohovém kopu.Od té chvíle se výběr OFS Klatovy  vypjal k ještě většímu tlaku na soupeřovu svatyni,ale branku se mu vstřelit nepodařilo.

 

Výsledek byl pro hráče z Pošumaví krutý a znamenal zklamání, neboť v druhý den je čekal zápas o 7.-8.místo.Vítězem skupiny byl tým reprezentující MěFS Brno  který čekal souboj o první místo, o bronz si zahrál druhý ve skupině a o páté místo Česká Lípa. Ve druhé skupině suverénně vládl OFS Ústí nad Orlicí,druhý skončil OFS Vsetín,třetí OFS Ústí nad Labem a čtvrtý OFS Benešov.

Druhý den se hrála tři utkání o umístění na stadionu ve Starých Splavech,který déšť tolik nepoznamenal a pouze finále se hrálo v Doksech.

Zápas o 7.- 8. místo:

OFS Klatovy – OFS Benešov  0 : 2

„ Naši kluci hráli proti výběru OFS Benešov a utkání nezvládli ani fyzicky a hlavně ne po psychické stránce.Výkon byl méně než poloviční a zaslouženě jsme podlehli 2:0 a tak jsme obsadili osmé místo.“ Zhodnotil poslední vystoupení na celostátním finále vítězů krajských finále a baráží výběrů okrtesnívch a městských fotbalových svazů v ČR Miroslav Šmrha.

OFS Klatovy na severu Čech reprezentovali: brankáři Sváček a Šoural a hráči :  Bláha, Čabrada, Harmady, CHalupný, Jedlička, Kněz ,Myslík, Ondrejička,  Povolný, Sedláček, Svoboda,Šašek,Šimek a Šveňha,trenéři výběru Janda Petr a Forman Michael.

 

 1

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku