Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 24. kolo 5. – 6.6.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

POŠUMAVÍ MÁ NA DOSAH  ÚČAST V BARÁŽI O 1.B TŘÍDU

 

Přeboru Pošumaví v průběhu celé jarní druhé části dominují týmy Svatoboru Hrádek a Sokola Nezamyslice .Zatím z této dvojice je blíže k přímému postupu do 1.B třídy Hrádek. Usilovat o šanci postupu se ale rýsuje i druhému v pořadí . Toto příležitost mají každoročně dvě družstva z okresních přeborů v Plzeňském kraji, která získají největší počet bodů a umístí se na 2.místě.  Hrádek i  Nezamyslice pokud budou i ve zbývajících zápasech bodovat, pak jeden postup nemine přímo a druhý se o to může usilovat v baráži. Jeho soupeřem bude některý z účastníků 1.B třídy kteří skončí v tabulkách třech skupin 1.B třídy na třetím místě od konce tabulek těchto soutěží.

---

 

Vrhaveč  - Chanovice B   2: 1 ( 0: 0)

Jindřich Pacner

Za velmi krásného slunečního odpoledne zavítal do Vrhavče k dalšímu utkání OP ambiciózní tým rezervy Chanosu Chanovice a nutno podotknout,že se představil ve velmi dobrém světle.Domácí nastupovali do utkání oslabeni o další dva hráče základní sestavy,kteří se zranili v minulém kole v Dešenicích a to P.Jiřinec a R.Kudláček.

V I.poločase se hrál oboustranně vyrovnaný duel s minimem šancí na obou stranách z nichž největší měl M.Minařík po trestném kopu a také mladíček  v domácí sestavě T.Jandečka,který předvedl pohlednou individuální akci,ale bohužel hostující gólman ji zneškodnil.Hosté předváděli důrazný,ale zároveň velmi rychlý fotbal,který chvílemi dělal domácím hráčům problémy.Ani hosté neskórovali a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:0 

Do II.poločasu nastupovali domácí beze změny v sestavě.Obraz hry se příliš nezměnil oproti I.poločasu a opět se hrál rychlý fotbal,který zároveň přidal i více důrazu v osobních soubojích.První změna skóre přišla v 73.min a zasloužil se o ni hostující V.Klásek,který se zbavil ve vápně dvou obránců a s přehledem poslal hosty do vedení.Domácí tato branka na malou chvíli zmrazila,ale poslední desetiminutovka stála za to.Nejdříve v 86.min byl faulován na hranici velkého vápna J.Potužník.Sám postižený se postavil k nařízenému tr.kopu a vymetl šibenici hostující svatyně a srovnal na 1:1. To už byli na hřišti další dva mladíčci v domácí sestavě a jeden z nich utkání rozhodl.Běžela 91.min a po akci J.Potužníka,který posunul na J.Pacnera, ten nacentroval na T.Vejskala,který protečoval,ale hostující brankář si vybral slabší chvilku,neudržel balon a toho využil na zadní tyči Matěj Skřivánek.Doufáme,že ho tato branka povzbudí do dalších bojů.Nutno podotknout,že se  musel mezi tři tyče postavit opět domácí sekretář P.Reytmajer z důvodu pracovních povinností O.Pressla.Domácí dotáhli utkání do vítězného konce,ale je třeba vyzdvihnout velmi dobrý herní projev hostů.U domácích si zaslouží absolutorium za dnešní výkon a bojovnost J.Potužník.

Sestava Vrhaveč: P.Reytmajer- L.Lorenc, V.Mayer, V.Tomaka, F.Franěk- T.Jandečka/M.Skřivánek/, J.Potužník ,J.Pacner(K), T.Vejskal-M.Minařík,D.Hrach/M.Pojar/

Branky: 86. Potužník Jan, 91. Skřivánek Matěj – 73. Klásek Vojtěch; ŽK: 2:6 . Diváků: 40.Rozhodčí: Habada .

 FOTO Z UTKÁNÍ    ZDE !

 

H. M. Boží  - V. Hydčice 2: 2 ( 2: 1)

Radek Bernard

V krásném slunečném odpoledni se hrál na Horách Matky Boží bojovný a nervózní fotbal. Oba soupeři si byly vědomi, že se hraje prakticky o 6 bodů, jelikož se střetli dva sousedi v tabulce OP. Utkání otevřeli iniciativněji hosté a více zaměstnávali domácí obranu. Domácí hrozili z rychlých protiútoků. Po jednom takovém byl podražen zhruba 21 m před brankou hostí domácí záložník a P. Procházka krásně umístnil následující přímý kop do růžku hostující branky – 1 : 0. Domácí se ovšem z branky dlouho neradovali, jelikož hosté srovnali taktéž ze standardní situace, když centrovaný míč na penaltu domácí obrana pouštěla brankáři, ale hostující Tyrpekl šťastně zakončil překvapeného brankáře domácích – 1 : 1. Po té převzali iniciativu domácí a vypracovali si tlak a i příležitosti, jež ne a ne proměnit ve vedoucí branku. Až chvíli před koncem poločasu, když se u lajny uvolnil Z. Hoffmann a centrovaným lobem přes brankáře hostí našel hlavičku V. Vojty, který prakticky na brankové čáře neměl moc práce, aby rozvlnil síť hostující branky. Domácí tak šli do kabin s jednobrankovým vedením. Hosté se ovšem nevzdali a ve II. poločase se opět stále častěji tlačili do šestnáctky domácích. Po jednom centru se v souboji tělo na tělo ocitnul hráč soupeře na zemi ve velkém vápně a sudí Abraham posoudil přísně zákrok za nedovolený. Následný pokutový kop proměnil Svoboda a srovnal scóre – 2 : 2. Domácí při vědomí, že remíza v tomto zápase nic moc neřeší všechny své síly vrhli do útočení a vytvořili si opět herní převahu, ale branky soupeře pro ně byla již zakletá, a tak P. Halas či J. Karásek se ve svých příležitostech neprosadili. Na druhou stranu je zapotřebí přiznat, že hosté si nerozhodný výsledek za svoji bojovnost a herní kvalitu zasloužili. Horští fotbalisté, tak budou muset pro 100% jistotu účasti v OP v příštím roce v následujícím kole bodovat ve Vořechově.

Branky: 11. Procházka Pavel , 39. Vojta Václav – 13. Tyrpekl Vladimír, 55. Svoboda Pavel(PK); ŽK: 5:3; ČK: 0:1. Diváků: 80 . Rozhodčí: Abraham Josef.

 

Janovice -  Veřechov 4: 2 ( 1: 1)

Petr Abel

Vítězství domácího týmu se zrodilo až v samotném závěru utkání.Domácí mužstvo od úvodních minut  utkání hosty tlačilo,ale jejich střelecká schopnost se v posledních utkáních vytratila.Opět to byl hostující tým,který po ojedinělé útočné akci a zaváhání domácího brankáře šel v 16.minutě utkání do vedení brankou J.Vítka.Domácí sice přidali na agresivitě ,ale vázla finální přihrávka do gólové šance.Vyrovnání se domácí dočkali v závěru prvního poločasu kdy ve 42.minutě hlavičkou vyrovnal V.Slivoň. Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním změnit stav utkání a hra se odvíjela pouze na bránu hostí.Rozuzlení utkání však přinesla až poslední desetiminutovka,kdy domácí od 80.minuty do 88.minuty vstřelily tři branky.Postupně se trefili M.Urban,V.Jandoš a P.Petruška. Hosté ještě stačili korigovat výsledek v 93.minutě P.Raškou.

Branky: 42. Slivoň Václav, 80. Urban Miroslav,  84.  Jandoš Václav, 88.Petruška Patrik,–16. Vítek Jiří, 93. Raška Pavel ; ŽK: 3:3 . Diváků:  80 . Rozhodčí: Hovorka Milan

 

Žihobce -  Hrádek 1: 2 ( 1: 2)

Luboš Peleška

Vyrovnané utkání, ve kterém se hosté báli o výsledek až do poslední minuty zápasu.Hrádek se ujal  vedení v 9.min. po dobře zahraném rohovém kopu na přední tyč, kde se hlavou prosadil Lukáš Vomela.Poté viděli diváci řadu pěkných akcí i neproměněných šancí na obou stranách.Ve 34.min. poslal domácí M.Lemberger do brejku Václava Staňka, který s přehledem prostřelil vybíhajícího gólmana hostů.Do poločasu se však ještě jednou prosadili hosté ve 44.min - PK bezpečně proměnil Radek Holeček.

I ve druhém poločase byl obraz hry stejný, řada šancí na obou stranách, ale žádný ze střelců už se neprosadil.

Největší šanci na vyrovnání měli domácí v posldní minutě zápasu, kdy se domácí útočník ocitl sám před prázdnou bránou, míč však netrefil přesně a minul.

Branky: 34.  Staněk Václav –9. Vomela Lukáš , 44. Holeček Radek(PK) .ŽK: 3:2. Diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek.   

 

Železná Ruda - Sušice B   3 : 2 (1 : 1)

Branky:17 . vlastní 1:0, 58 . Duda J.(PK), 69 .Černý T.)  - 32 min.Sachr , 71 . Holý . ŽK 0:2 .  Rozhodčí: Blaheta Josef.Diváků 150

 

Mochtín B - Dešenice  8:0 (2:0).

Karel Šot

Přes 100 diváků vidělo o pouti v Mochtíně jednoznačnou záležitost domácího béčka proti oslabeným Dešenicím. Ty přijely jen s devíti hráči a ve velkém vedru srdnatě bojovaly o nejčestnější výsledek. Hrálo se slušně, bez karet, domácí fotbalisté se předháněli v zahazování golových šancí, přesto jednoznačně zvítězili. Rozhodčí Dykalov, branky : Václav Nováček, Petr Černý, Vlastimil Hromada, Lukáš Bláha, Jiří Švátora, Pavel Staněk, Robin Tomaka (z pok.kopu) a Pavel Zoubek po 1, 100 diváků.

 

Bezděkov -  Nezamyslice 1: 4 ( 0: 3) 

Jednoznačná záležitost pro favorita, který o svém vítězství rozhodl již v první polovině zápasu.

Branky: 55. Valečka Václav –45. Musil Ondřej, 6. Aschenbrenner Jan, 15. Ritter František,75. Soutor Martin; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 1:2 . Diváků: 50.

 

 

 

 1. Hrádek              24  20   1   3   78 : 27    61  ( 25)

 2. Nezamyslice         24  19   3   2   77 : 20    60  ( 24)

 3. Vrhaveč             24  14   3   7   45 : 28    45  (  9)

 4. Sušice B            24  10   9   5   46 : 28    39  (  3)

 5. Chanovice B         24  10   5   9   50 : 36    35  ( -1)

 6. Bezděkov            24  10   5   9   45 : 39    35  ( -1)

 7. Janovice            24  10   3  11   43 : 35    33  ( -3)

 8. Mochtín  B          24   9   3  12   47 : 50    30  ( -6)

 9. Žihobce             24   8   3  13   30 : 43    27  ( -9)

10. V. Hydčice          24   6   8  10   24 : 40    26  (-10)

11. H. M.  Boží         24   6   7  11   36 : 66    25  (-11)

12. Železná Ruda        24   4   8  12   31 : 62    20  (-16)

13. Dešenice            24   6   2  16   44 : 85    20  (-16)

14. Veřechov            24   4   4  16   29 : 66    16  (-20)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

KOLINEC PRVNÍM SESTUPUJÍCÍM

 

Ve III. třídě je na konci velká tlačenice na sestupová místa. Na to první již definitivně dosáhl Kolinec po prohře s dalším ohroženým celkem sestupem SK Bolešiny. Potřetí v průběhu posledních čtyř utkání na hřištích soupeřů se vrátil domů s prázdnou Sokol Velký Bor. Celek který vedle Startu Luby B patřil k favoritů na druhé postupové místo tak na jaře svůj náskok před ostatními pronásledovateli „o parník“ prohospodařil na rozdíl dvou bodů které na ně ztrácí Sokol Měcholupy.

---

Bolešiny  - Kolinec 2: 1 ( 1: 0)

FOTO Z UTKÁNÍ   ZDE

Branky: 45. Hess Petr,  65. Slováček David  - 86.  Horák Jan; ŽK: 4:2. Diváků:  70  . Rozhodčí:  Haviar Štefan.

 

Hradešice B -  Neznašovy 3: 1 ( 1: 0)

Branky: 32. Soukup Václav(PK),, 62. Šmrha Miroslav ml., 65. Florian Martin – 72. Kreibich Karel; ŽK: 1 : 1 ČK: 0 : 1 (47. Vaněk Miroslav 2X ŽK)  . Diváků: 80  . Rozhodčí: Dolejš Jiří.

 

Kvasetice -  Malý Bor 0: 2 ( 0: 0)

Branky: 65. Heřman Josef, 67. Melka Václav ml.; ŽK: 1:1 . Diváků: 40. Rozhodčí: Javorský Josef

 

Velhartice  - Velký Bor 3: 1 ( 1: 1)

P.Pavlík

V horkém sobotním odpoledni přivedl obě mužstva na hřiště sudí Husník a domácím bylo ještě tepleji, když je hned v úvodu dostali hosté pod tlak. Z něho dokázali i skórovat, když po faulu zahrávali přímý kop a Turkova parádní střela skončila v šibenici domácí branky 0:1. Po úvodním náporu hostí se však dostali do hry i domácí a také zahrozili několika střelami a brejky. Těsně před poločasem se do jednoho dostal domácí Pilík a srovnal skóre na 1:1. Po přestávce byli hosté nervóznější a hra se jim již tolik nedařila. Naopak domácí chtěli výsledek ještě změnit a byli dopředu velmi nebezpeční. V 59 minutě po Konířově pěkném centru z rohového kopu se do vzduchu zavěsil Tomáš Faltín a přesnou hlavičkou nedal golmanovi hostí žádnou šanci 2:1. Hosté však nic nevzdávali a rovněž několikrát zaměstnali domácí obranu, gólově se však nemohli prosadit. Klid na domácím hřišti zajistil těsně před koncem Viktor Kopačka, který parádní hlavou uklidil do sítě pěkný centr Pepy Bejvla 3:1.

Branky: 43. Pilík Luboš, 59. Faltín Tomáš , 89. Kopačka Michal – 12. Turek Václav; ŽK: 0:1 . Diváků: 100 . Rozhodčí: Husník Václav.  

 

Luby B   - Týnec 7: 3 ( 5: 2)

FOTO Z UTKÁNÍ    ZDE

Branky: 2.,20. Šnour Karel st., 9. a 57. Bešta Jiří , 25. Havlovic Marek,  88. Sydorenko Vasyl, 92.Strádal Jan  - 14. Janoušek David,  39. Hála Vladimír, 56. Havránek Lukáš; Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 1:3. Diváků: 100 

 

Horažďovice B  - Měcholupy 0: 1 ( 0: 1)

Michael Forman

Domácí museli pro souběžnost zápasu dorostu i a-týmu povolat pět hráčů ze staré gardy.  „Stará garda“ Horažďovic sehrála s hosty vyrovnaný zápas a paradoxně zvláště ve druhé půli, kdy měla přijít mladická fyzická převaha hostů. Ti se však v nečekaně úmorném vedru domácím přizpůsobili a tak se hrál pěší fotbal s velkým množstvím nepřesných přihrávek,  jenž nakonec skončil hubeným vítězstvím hostů.

Branky : 23. Lukáš Blahouš. ; Rozhodčí: Diviš Robert . Diváků: 40 

 

Nalž. Hory -  Běšiny 0: 2 ( 0: 2)

Branky: 16. Kolář Zdeněk , 42. Bulka Radek; Rozhodčí: Veverka Jan; ŽK: 5:2; ČK: 0 : 1 (Mesiar Miroslav ).  Diváků: 60 

 

 

 1. Luby B              24  21   2   1   98 : 24    65  ( 29)

 2. Velký Bor           24  15   4   5   65 : 34    49  ( 13)

 3. Měcholupy           24  14   5   5   46 : 27    47  ( 11)

 4. Neznašovy           24  13   3   8   39 : 32    42  (  6)

 5. Běšiny              24  11   3  10   58 : 39    36  (  0)

 6. Malý Bor            24  11   1  12   45 : 36    34  ( -2)

 7. Horažďovice B       24  10   3  11   41 : 78    33  ( -3)

 8. Týnec               24   8   6  10   57 : 66    30  ( -6)

 9. Kvasetice           24   9   2  13   55 : 65    29  ( -7)

 0. Hradešice B         24   8   2  14   48 : 61    26  (-10)

 1. Bolešiny            24   7   5  12   42 : 58    26  (-10)

 2. Velhartice          24   8   0  16   37 : 61    24  (-12)

 3. Nalž. Hory          24   6   5  13   45 : 62    23  (-13)

 4. Kolinec             24   4   5  15   33 : 66    17  (-19)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku