Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 23. kolo 29. – 30.5.

Dlouhá Ves -  Źinkovy  5 : 1 (4:0).

Domácí nastupují opět bez několika hráčů zákl.sestavy a než jsme se rozkoukali, už ve 3.min.po chybě host. obrany získává míč H.Hubený a v klidu technickou střelou překonává host. brankáře - 1:0.Po několika dalších slibných akcích se domácí dopracují opět H. Hubeným k tutovce, ale bez využití. V 11.min. opět H.Hubený vybojuje míč na br.čáře poblíž roh.praporku a po zemi přihrává na nabíhajícího M.Krejčího, který skluzem dopravuje míč do brány těsně u levé tyče - 2:0.Ve 22.min. zařizuje pok.kop díky svojí rychlosti a bojovnost P.Švajka.Exekutorem  je P.Kodýdek, který neomylně přidává třetí branku do sítě soupeře.Několik min. poté se rodí další akce, kterou vymyslel R.Rovňan, který po pravé straně posílá M.Krejčího jehož vyraženou střelu uklízí do brána opět H.Hubený.Ve 37.min.

po pěkné individuální akci se dostává do šance host.útočník, kterému zkazil radost bravurním zákrokem brankář dom. R.Hanzal.Ve 39.min. vybojoval pro dom.další PK zase H. Hubený, ale tentokrát P.Kodýdek ve snaze ukázat divákům další ze svých technických parádiček neproměňuje.V závěru poločasu si dom. spíš pohrávají než hrají a hosté tohoto oddechového času domácích využívají k mírné herní převaze a vytváří si docela zajímavé šance.

Brzy po zahájení 2.pol. se dostává po chybě dom. obránců R.Rovňan a jako odměnu za svůj výkon zvyšuje na 5:0.Umístěnou střelu z rozvahou umisťuje k tyči a brankář hostů nemá šanci. Za tohoto stavu dochází ke štřídání- šanci dostávají i další hráči a na hře je to znát.Hosté chtějí této situace využít a srdnatě bojují až do poslední chvíle.V 75.min. se jim podaří zaslouženě snížit V. Brožíkem na 5:1, kdy domácí zaváhali a při reklamaci postavení mimo hru, ztratili koncentraci a tak trochu přestali hrát.Na zápas přišlo kolem stovky diváků, kteří odcházeli velmi spokojeni.

Rozhodčí Kračmer. Branky domácí: 3´,14´a 23´-J.Hubený , 22´P.Kodýdek (PK)a 48´Richard Rovňan - 75´Brožík Václav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DALŠÍ FOTO Z UTKÁNÍ  ZDE





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku