Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída - skupina B 22.kolo : 22. - 23.5.2010

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

MINIMÁLNÍ BODOVÉ ROZDÍLY SLIBUJÍ DRAMA

 

Velmi dramatický závěr skupiny B 1.B třídy  lze očekávat až do posledního kola. Čtyř bodový rozdíl mezi předposledním Mochtínem a sedmým celkem tabulky FK Svéradice nemůže nechat klidně spát celky ohrožené v okresním přeboru sestupem. Pnutí je nejen na konci tabulky, ale v sázce je také druhé místo a z toho vyplývající šance pokusit se o postup z druhého místa. To první již má prakticky jisté Sokol Blovice a to i přes plnou bodovou ztrátu v Hradešicích . O druhé místo usilují nejen rozjeté Hradešice ,  ale také nováček z Měčína  . Přejme si aby závěr soutěže která má přímý dopad sestupují v okresech si mezi sebou rozhodovali hráči na hřišti a za nestranného účinkování rozhodčích. Poznatky z tohoto kola které měli hráči hostů z Klatov a Dlouhé Vsi ale nasvědčují o něčem jiném. Snad se jedná pouze o schodu nějakých náhod. V soutěžích kde soupeří mezi sebou družstva dlouhodobě  by tendenčně vedených zápasů právě ze strany arbitrů nemělo mít svoje místo . Tak by to nemělo skutečně vypadat nemělo.

---

 

 

Pačejov  - Mochtín 1: 1 ( 1: 0)

Tomáš Cihlář

Diváci v Pačejově byli svědky průměrného utkání s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase tu jedinou zužitkoval Mrázek, který se trefil hlavou k tyči po Hlaváčově centru.Po změně stran mohla rozhodnout další Mrázkova hlavička, kterou hostující brankář bravurně vytáhl na roh. Hosté zahrozili ze dvou trestných kopů. Ten druhý v 80.minutě využil Čelada k vyrovnávací brance.

Branky: Mrázek - Babka; ŽK: 3:4 . Diváků: 120  Rozhodčí Hnojský

 

Žinkovy - Klatovy B  2 : 2 (0:2)

Adam Popelka

První poločas jsme zvládli na výbornou , soupeře jsme přehrávali a vstřelili 4  branky , bohužel nám byli uznány jen dvě… Ve 25minutě po vysunutí Vacovského prostřelil domácího brankáře Votípka a o 5minut později po chybě brankáře skóroval Frous.

V druhém poločase se domácí začali tlačit do útoku a my jsme hráli na brejky , bohužel se nám nepodařilo přidat další gól. V 86minutě snížili na 1:2 a v závěrečném náporu je rozhodčí Požárek dotlačil k vyrovnání , když neodpískal ofsajd signalizovaný pomezním rozhodčím a Brožík střelou z voleje vyrovnal na 2:2.

Branky: 86. Šindelář , 90. Brožík – 25. Votípka , 30. Frous

Rozhodčí: Požárek. ŽK: 1:4. Diváků:  50

Sestava: Herman – Denk , Kraus , Kováč , Kotáb – Uruba , Vacovský , Votípka , Ježek – Frous , Lukeš

Trenér Adam Popelka: „ V dnešním utkání bylo vidět kdo potřeboval body , v prvním poločase nám nebyli uznané dvě branky , podle mého názoru naprosto regulérní a co se stalo v 90 minutě nepotřebuje komentář!!!!!!“ .

 

Předenice -  Svéradice 2: 2 ( 2: 1)  

Podrobnosti nehlášeny

Branky: Albl, Kadlec - Herout 2; ŽK: 2:0; ČK: 1:0. Diváků: 150

 

Losiná  - Švihov 3: 2 ( 0: 1) 

Podrobnosti nehlášeny

Branky: Veleman 2, Fremr - Havlíček 2; ŽK: 2:2 . Diváků: 100

 

Hradešice -  Blovice  2 : 0 (1 : 0)

Milan Černík

I přes problémy se sestavou podali domácí velmi dobrý výkon a po zásluze porazili lídra tabulky. V brance opět spolehlivě zachytal M. Šůs a na místě stopera musel poprvé v životě zaskočit Jiří Kopal, který ač notně znavený sobotními hasičskými oslavami podal solidní výkon. V závěru utkání měli domácí ještě několik možností svůj náskok zvýšit, ale gólovou střelu J. Hnojského vytáhl hostující gólman na roh a o chvilku později zlikvidoval i samostatný nájezd M. Floriana.

Branky: 17´ J. Hnojský, 74´ M. Lávička (PK), ŽK 2:2, 100 diváků. Rozhodčí: J. Ulrych - V. Červený, J. Kastl Sestava Hradešic:M. Šůs - J. Kopal, M. Hlaváč, V. Nauš, P. Řezáč, M. Flarian, J. Hnojský, Fr. Šašek, Fr. Melka, M. Lávička, V. Kotiš (J. Gabriel). Trenéři: P.

Lávička, Zb. Chmelík

Trenér Zbyněk Chmelík k úspěšném výsledku svých svěřenců uvedl: "Spolehlivým výkonem jsme přehráli první mužstvo tabulky a navázali na předchozí úspěšné zápasy. Pochválit chci především M. Hlaváče, který svou skvělou obranou hrou vedl dobře hrající obranu . V záloze výborně zahráli oba střední záložníci F. Šašek a H.Hnojský. Velmi příjemným překvapením pro mě bylo zapojení dvou dorostenců F. Melky a V. Nauše. Děkujeme rovněž za kvalitní diváckou podporu a budeme v příštích zápasech chtít ukázat, že naše druhé místo v tabulce není náhoda."

 

Měčín   -  Přeštice "B"   4 : 0 (1 : 0)

Evžen Veselý

Utkání sousedů z tabulky začalo z obou stran velmi opatrně. Hosté v prvních 15 min ovládly střed hřiště. . V 20 mim dostal Suchan střelou z velké vápna domácí do vedení.  Do druhého poločasu vstoupily domácí aktivněji a v 46 min Suchan využil závaru před brankou hostí a zvýšil na 2-0. Domácí zvýšily  tlak střela Němce vypadla brankáři z rukou a Suchan vsítil třetí gól.  V 66 mim z velkého vápna vypálil Prokeš  a Suchan  do prázdné branky  přidal 4 gól. V 70 mim po faulu ve velkém vápně nařídil rozhodčí pokutový kop, který domácí brankář zlikvidoval.Domácí mužstvo předvedlo dobrý výkon a zaslouženě body zůstaly doma. Utkání sledovalo 70 diváků, které řídil s přehledem rozhodčí Hromka.

Góly Suchan Kamil 4x  Ž - K 0-1

Měčín nastoupil v sestavě : Šlajch Radek, Šlais,Houlík, Čejka,Malán,Krotký Z.Viták,Krotký J.Prokeš, Němec Suchan, střídali Eliáš,Šlajch Daniel, Šlajch David, Šimek

 

Žichovice   -  Dl.Ves 1: 0 ( 1: 0) 

Branky: Bala; ŽK: 1:5; ČK: 0:2. Diváků: 120.

Vyjádření TJ Tatran Dlouhá Ves k utkání:

Pechek

"K derby utkání jsme odjížděli s cílem zajistit si definitivně účast v soutěži pro příští ročník a tím trochu znepříjemnit domácím záchranářské boje. Bohužel všechny naše plány vzali za své po brzkém gólu Žichovic. Poté totiž vzali otěže utkání pevně do svých rukou všichni tři delegovaní rozhodčí, kteří nás těžko uvěřitelným tendenčním rozhodováním prakticky nepustili do jediné šance. Zbytek zápasu jasně bylo vidět, kdo v tomto zápase potřebuje body víc. Bohužel události, které se v neděli v Žichovicích odehráli, poškozují nejen tým z Dlouhé Vsi a další kluby bojující o záchranu, ale celý fotbal obecně. Přesto pokud mají v Žichovicích z takového vítězství radost, tak jim z Dlouhé Vsi gratulujeme ke třem bodům."                            

Jako reakci na tento příspěvek z Dlouhé Vsi jsem obdržel stanovisko od trenéra TJ Žichovice pana Josefa Chalupného: „ Chtěl bych Dlouhoveské ujistit ,že z naší strany nedošlo ani k náznaku jakkoli ovlivnit rozhodčí ba naopak po zjištění nominace jsme měli snahu trojici rozhodčích vetovat ,ale bohužel pan Mareška toto odmítl.Proto jsem hráče před utkáním důrazně varoval před jakýmkoliv řečněním a jinými náznaky které by mohly vést k sebemenším důvodům k udělení ŽK .Na rozdíl od hostí naši hráči toto striktně dodrželi ,avšak hráči D:Vsi komentovali každé rozhodnutí slovně ,ne vždy však slušně.Když se k tomu přidá časté filmování a podrážděnost musela HR.zákonitě dojít trpělivost.O obou vyloučeních soupeře určitě nebylo pochyb ani v táboře hostí,neboť byla sice z kategorie hloupých,ale plně zasloužených.Z mého pohledu neudělal HR.Šlauf žádnou hrubou chybu a AR 1 pan Kohout byl bez jediného omylu.Výkon AR 2 nemohu z moého pohledu objektivně posoudit.Z vítězství mám opravdovou radost neboť bylo zasloužené a dosáhli jsme jej bez 9( !) hráčů kteří by za normálních podmínek hráli.“

 

 

 

  1. Blovice             22  15   5   2   48 : 17    50  ( 17)

  2. Hradešice           22  12   4   6   39 : 27    40  (  7)

  3. Měčín               22  11   4   7   47 : 33    37  (  4)

  4. Losiná              22  10   5   7   40 : 32    35  (  2)

  5. Dlouhá Ves          22  10   3   9   37 : 39    33  (  0)

  6. Přeštice B          22   8   6   8   33 : 31    30  ( -3)

  7. Svéradice           22   7   8   7   49 : 46    29  ( -4)

  8. Pačejov             22   8   4  10   30 : 34    28  ( -5)

  9. Žinkovy             22   7   7   8   40 : 46    28  ( -5)

 10. Švihov              22   7   5  10   34 : 36    26  ( -7)

 11. Předenice           22   7   5  10   34 : 39    26  ( -7)

 12. Zichovice           22   6   7   9   31 : 32    25  ( -8)

 13. Mochtín             22   6   7   9   31 : 35    25  ( -8)

 14. Klatovy B           22   2   6  14   28 : 74    12  (-21)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku