Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Budou reprezentovat kraj v celostátním finále

Budou reprezentovat kraj v celostátním finále

 

Ve čtvrtek 13. května  se uskutečnilo v Ledcích u Plzně  barážové utkání okresních výběrů o postup do celostátního finále . Střetli se v něm vítězové  krajských finále Talent Cup 2010 mezi okresními výběry Klatov a Chebu složený z hráčů ročníku narození  1997 a mladší.

 

OFS Klatovy - OFS Cheb 10:0 (3 : 0)

 

V 9. minutě se ujal výběr OFS Klatovy  vedení po samostatném průniku Michala Šimka. Tentýž hráč ve 23. minutě po průniku Petra Povolného do vápna a zpětné přihrávce zvýšil na 2:0. Skóre první půle na 3:0 upravil ve 30. minutě krásnou střelou z 20.metrů k tyči Petr Kněz.

Dvě minuty po přestávce brankostroj výběru z Pošumaví  odstartoval po svém samostatném nájezdu  Petr Povolný.  V 38 minutě zvýšil Ondrejíčka na 5:0, když krásně přehodil vybíhajícího golmana hostí, 40. minuta Michal Šimek zkompletoval hattrick po akci Petra Povolného.Na 7:0 upravil hlavou v 45.minutě Jiří Sedláček . Po pěti minutách se opět měnilo skóre když opět Sedláček utěšenou střelou k tyči zvýšil na 8:0, v 52. minutě po střele do tyče dorazil do prázdné branky Petr Povolný 9:0 a v 60.minutě Heřman Svoboda střelou z hranice velkého vápna dokončil černý čtvrtek třináctého pro reprezentanta Karlovarského kraje OFS Cheb.

Vedoucí vývěru OFS Klatovy Miroslav Šmrha  k utkání řekl : „ V zápase náš výběr splnil očekávání. Vyhrál a mohl  tak  oslavovat postup do národního finále, které se bude konat 1.6.-3.6. 2010 v Doksech u Máchova jezera.Zde se pokusí navázat na úspěch svých předchůdců z bývalého výběru OFS Klatovy který v roce 2009 dosáhl vynikajícího úspěchu v podobě zisku stříbrných medailí.“

Pod vedením trenérů Petra Jandy ,  Michaela Formana a vedoucího výběru Miroslava Šmrhy se o další výrazný úspěch fotbalu v Pošumaví  zasloužili hráči nominovaní z těchto klubů :

TJ  Sušice : Šoural, Svoboda, Sedláček, Myslík, Šašek ; SKP  Okula Nýrsko : Kněz; TJ  Klatovy : Sváček , Čabrada ,  Harmady, Bláha, Povolný; Chanos Chanovice :  Chalupný; D. Janovice :   Šveňha; FK Svéradice  :   Jedlička ; So Hartmanice :  Šimek ; FK Horažďovice :  Ondrejička .

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku