Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 20. kolo 8. – 9.5.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

PŘED ZÁPASEM JARA ZVÝŠIL SVATOBOR NÁSKOK

 

Před zápasem jara které se hraje v sobotu na hřišti druhého celku tabulky  v Nezamyslicích zvýšil Hrádek své vedení. Svatobor využil klopýtnutí Nezamyslic v podobě bezbrankové remízy s Sušici a na čele tabulky má čtyřbrankový náskok. Třetí Vrhaveč odrazila útok z posledních kol vedených sušickou rezervou na třetí místo ziskem tří bodů v Janovicích. Posledních pět týmů na konci tabulky na body nedosáhlo . Naopak jediným kdo si výrazně pomohl vylepšit svojí dosavadní jarní mizérii byl Sokol Mochtín B.    

---

 

Hrádek - Veřechov 4:0 (0:0)

Václav Hána

Začátek utkání probíhal v pomalém tempu a vůbec nebylo poznat, že hraje vedoucí celek okresního přeboru s posledním. Hosté se zaměřili na obranu a domácí se nedokázali dostat do šancí. Až v 25. minutě dvakrát za sebou se Jirka Moravec proháčkoval obranou hostů, ale ukvapeně vystřelil mimo branku. Největší šanci prvního poločasu promarnil Václav Holeček. Po výborném centru Moravce, mu odskočil míč  od nohy a sám před brankářem první branku nedal, protože hosty podržel výborný brankář. Ten ještě zneškodnil několik nebezpečných střel domácích. A když před koncem poločasu hostující útočník hlavou minul braku domácích, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po domluvě o přestávce v kabině vstoupili domácí do druhého poločasu velkým náporem a zatlačili hosty z Veřechova do hluboké defenzivy. Když se zdálo, že domácí musí konečně vystřelit, ztratili na vlastní polovině míč. Útočník hostů tak mohl postupovat sám na brankáře Václava Rybu, který však výborným zákrokem uhájil branku domácích od pohromy a nastartoval spoluhráče ke střeleckým hodům. V 67. minutě po výborné samostatné akci Jirky Moravce se ve vápně uvolnil Václav Holeček a jako správný kapitán s přehledem zakončil 1:0. O dvě minuty později, po průniku z vlastní poloviny přes čtyři hráče, přihrál Míra Kolář Jirku Moravcovi a ten z blízka prostřelil brankáře hostů. V 74. minutě nasměroval nestárnoucí Libor Kutil dlouhý pas za obranu hostů, který si v běhu zpracoval na prsa Lukáš Vomela a nekompromisně zakončil 3:0. A v 80. minutě, po přiťuknutí Václava Skály, tvrdou střelou z hranice vápna k tyči nedal brankáři hostů šanci - 4:0. Poté ještě střídající Roman Lísa minul brankářem vyražený míč před brankou hostů. Utkání skončilo vydřeným vítězstvím domácích 4:0. Slušně hrané utkání výborně řídil Josef Blaheta z Klatov a spolu s 50 diváky viděl průměrné utkání s čistým kontem Václava Ryby po třetí v řadě.

Branky: 67. Holeček Václav, 69.  Moravec Jiří, 74. Vomela Lukáš ,  85. Holeček Radek . Rozhodčí: Josef Blaheta. Hráno bez karet.  Diváků:  50

 

Žihobce - Velké Hydčice 1:0 (0:0)

Luboš Peleška

Vyrovnané utkání, ve kterém měly blízko k výhře oba týmy, ale šťastnější byli domácí.Jediný gól zápasu padl v 55.min. Po drobné chybě v rozehrávce hostujícího týmu ve středu hřiště následoval rychlý přechod do útoku domácího týmu po levé straně a výborné přenesení hry na stranu pravou na úplně volného Jaroslava Šimáčka, který přesně trefil vzdálenější šibenici branky hostů.

Branka : 55.  Šimáček Jaroslav. Rozhodčí: Dykalov Jurij. ŽK: 2:3. Diváků: 60

 

Janovice -  Vrhaveč   0: 2 ( 0: 0)  

Petr Abel

Výsledek neodpovídá průběhu utkání.Domácí mužstvo přehrávalo hosty jak v průběhu prvního poločasu,tak především ve druhém poločase.Jenže šance domácích končili na vynikajícím výkonu hostujícího brankáře.Když se domácí nemohli trefit do soupeřovy branky ,tak na začátku druhého poločasu  se trefili  v 50.minutě do vlastní a soupeř se dostal do vedení.Střelu P.Jiřince tečoval V.Jandoš před domácím brankářem.Další velké brankové příležitosti domácích zůstali nevyužity.V samotném závěru hosté zvýšili po rohovém kopu,kdy se hlavičkou trefil M.Minařík.

Branky: 50. Jiřinec Pavel , 87. Minařík Michal; ŽK: 3:4 . Rozhodčí : Habada. Diváků: 100

 

Železná  Ruda -  Chanovice B  0 : 0 ( 0: 0)

Jan Kroupar

Do Žel.Rudy dnes zavítal celek ze středu tabulky,Chanovice.Domácí měli tentokrát problémy se sestavou,ovšem na hře to příliš znát nebylo.Jako ve většině zápasech i dnes měli více ze hry,bohužel to co mužstvo provází celé jaro-neproměňování šancí,je sráží dolů.Sám před brankářem hostí byl Loos, prázdnou branku netrefil Trejbal. Hosté se před branku domácích dostali pouze po standardních situacích dlouhými centry.Do kabin se šlo po prvních 45.min za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl prakticky stejný.Domácí tlačili,ovšem opět bez gólového efektu.Sám před brankáře se dostal Gajdůšek, střílel pouze do tyče.Poté to byla ze strany domácích už pouze a jen křeč.Když ani hosté nic nevymysleli,skončilo utkání bez branek.Pro domácí opět ztráta a situace se záchranou je již více jak kritická.Je to škoda,protože fotbal na Rudě asi opět po dlouhé době táhne.O tom svědčí i návštěva,která čítala na jaře již poněkolikáté více jak 150 diváků.Tímto bychom jim chtěli ještě jednou poděkovat. 

Sestava domácích:Lehký-Greiner,Kroupa,Markel,Balda-Hasenöhrl,Loos,Černý,Hanzlík-Büttner,Gajdůšek.Střídali-Trejbal,Halama,Dulovec 

Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 0:1 Diváků: 150


TJ Bezděkov - Start Dešenice 5:2 (1:1)

Josef Dulka

Zápas s Dešenicemi jsme začali velice dobře. Už ve 13. minutě byl ve vápně faulován Saša Zhvakin a penaltu s přehledem proměnil Karel Šlechta. Hosté však vzápětí dostali stejnou možnost na vyrovnání, po ruce ve vápně se z penalty prosadil Michal Poupa. První poločas se nesl ve vyrovnaném duchu a skóre už ani jeden tým nenavýšil. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, ale své šance jsme neřešili dobře. Poté vzal osud zápasu do svých nohou Václav Valečka a během dvaceti minut vsítil hattrick!!! O čistý hattrick ho připravil Petr Bače, který se pěkně trefil v 75. minutě. Hosté poté úplně rezignovali na hru a na hřišti se z jejich strany dosti přiostřilo. O poslední branku zápasu se postaral v 85. minutě hostující Ondřej Prodan. V poslední minutě zápasu jsme dostali druhou možnost skórovat z pokutového kopu, tentokráte se nám však vstřelit branku nepodařilo.
Branky: 60., 70. a 80. V. Valečka, 13. (pen) K. Šlechta, 75. P. Bače - 21. (pen) M. Poupa, 85. O. Prodan
Rozhodčí: M. Bureš ; ŽK: 3:3; Diváků: 60

Sestava TJ Bezděkov: V. Nadymáček - P. Ouda ml., P. Dums, Z. Šperer, P. Panuš - O. Teska, Mir. Bohatý, K. Šlechta, P. Bače - V. Valečka (89. T. Souček), A. Zhvakin (80. V. Novák)

 

TJ Sušice B – Nezamyslice  0 : 0 (0 : 0)

Jaroslav Šimeček

Hosté přijeli s cílem získání plného bodového zisku.Domácí je zaskočili důraznou osobní hrou, takže utkání nepoznalo vítěze, neboť na obou stranách nebylo žádných vyložených golových šancí.Stínem utkání bylo vyloučení domácího stopera, který ve snaze hrát balon vrazil do hostujícího útočníka. Rozhodčí přestože tento zákrok zcela jasně neviděl , dal na  hostující lavičku a domácího hráče vyloučil. Na druhé straně nepotrestal dva zákroky hostujícího stopera, které byly vedeny ze zadu přestože míč byl již odehrán.V průběhu utkání došlo ze strany rozhodčího i k dalším pochybením, které je již bezpředmětné rozebírat.

Domácí od 59 min.bez vyloučeného stopera nejen , že dobře bránili ,ale snažili se i z brejků ohrožovat branku hostů.

Myslím si, že se utkání panu rozhodčímu Duškovi moc nepovedlo, ale to se asi stává.

Rozhodčí : Dušek. Diváků : 100. ŽK: 5 : 3. ČK : 1:0 (Sachr Jaroslav)

 

Mochtín "B" - H.M.Boží   5 : 0 (2:0).

Karel Šot

Hosté podali snaživý výkon, ale do zakončení se mnohokráte nedostali. Převážně se museli bránit trvalému tlaku domácí rezervy, která si v pohodě dokráčela pro jednoznačné vítězství.  Dvakrát se trefil Jan Voráč, po brance přidali Milan Bejvl, Jiří Švátora a Petr Švátora. Rozhodčí Václav Presl, ŽK 2:4, 50 diváků.

 

 

  1. Hrádek             20  17   1   2   68: 20    52  ( 22)

  2. Nezamyslice        20  15   3   2   58: 17    48  ( 18)

  3. Vrhaveč            20  12   3   5   40: 23    39  (  9)

  4. Sušice B           20   9   8   3   40: 20    35  (  5)

  5. Chanovice B        20   8   5   7   38: 30    29  ( -1)

  6. Bezděkov           20   8   5   7   38: 31    29  ( -1)

  7. Janovice           20   8   3   9   32: 27    27  ( -3)

  8. Žihobce            20   8   2  10   27: 35    26  ( -4)

  9. Mochtín  B         20   7   3  10   37: 44    24  ( -6)

 10. V. Hydčice         20   5   6   9   16: 32    21  ( -9)

 11. H. M.  Boží        20   5   6   9   29: 53    21  ( -9)

 12. Dešenice           20   5   2  13   38: 66    17  (-13)

 13. Železná Ruda       20   2   7  11   24: 52    13  (-17)

 14. Veřechov           20   2   4  14   24: 59    10  (-20)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

VELKÝ BOR NECHAL BODY NA TÝNCI

 

Horký kandidát na postup do okresního přeboru Sokol  Velký Bor zřejmě nedocenil schopnosti Sokola Týnec bojovat o body až do samého závěru a to ho stálo cenné body. Lídr tabulky Start Luby B sice musel o své další body doma s Neznašovy bojovat až do konce, ale přesto se svým největším soupeřům vzdálil šest kol před koncem má postup téměř jistý. Derby ve Velharticích kde hrál Kolinec navštívilo na dvě stovky diváků kteří viděli vítězství domácích ,ale také viděli tři vyloučené hráče.   

---

 

Velhartice  – Kolinec   3 : 1(2 :1 )

P.Pavlík

 Místní derby přilákalo početnou diváckou kulisu. Diváci měli možnost shlédnout velmi bojovné a vyrovnané utkání, ve kterém byli nakonec domácí šťastnější. Hosté se jako první trefili, po chybě domácí obrany. Do poločasu však domácí stačili utkání otočit a ve druhé půli třetí brankou strhli vítězství na svou stranu.

Branky : 5 M.Liška 0:1,13 Faltín PK 1:1, 14 Rendl Kamil 2:1, 53 Poledník 3:1

Rozhodčí: Haviar;ŽK: 4:2; ČK 2:1(Rendl K., Vaněk V. – Vondřička J.). Diváků : 200

 

Bolešiny - Kvasetice   4 : 4 (0:1)

Branky: 60.,81. Juřina Roman , 53. Hess Petr 68. Roháč Jan, - 77.,80. Ballý Michal 10. Hanzlík Josef, 72. Bouzek Stanislav; ŽK: 2:2 . Diváků: 80

 

Týnec  - Velký Bor      2 :1 (0:1)  

Překvapení na úkor favorita, který přestože po prvním poločase vedl odjel s prázdnou.

Branky : 47. Janoušek Karel , 88. Kubový Pavel -  39. Červený Tomáš

Rozhodčí: Javorský JOsef. ŽK: 3:4. Diváků: 60.

 

Horažďovice – Hradešice    2 : 2  (2 :1 )

Michael Forman

 Hosté hráli o setrvání v soutěži a bylo to znát. Pustili se do domácích s vervou a měli ze začátku herní převahu. Domácí se snažili kontrovat rychlými protiútoky, které vedli dorostenci Dan Macoun a Martin Greger. Právě druhý jmenovaný dokázal krásnou přihrávku za obranu proměnit ve vedoucí gól. To hosty v jejich snažení trošku přibrzdilo a když za  pár minut přidal  opět Martin Greger druhý gól, tentokrát hlavou po rohovém kopu, vypadalo to že domácí přece jen získají i herní převahu. Hosté však nesložili zbraně a do poločasu dokázal po krásném centru Jirky Kopala snížit na 2:1 Honza Gabriel. Poločasové skore tedy hovořilo těsně pro domácí, ale dalo se čekat, že hosté budou chtít výsledek zvrátit, k čemuž jim pomohla i vynucená střídání v domácím mužstvu, když pro zranění museli odstoupit Pepa Nauš a Daniel Macoun. Druhá půle byla ve znamení převahy hostů s rušovými protiútoky domácích, které však nedokázali zakončit a pojistit tak vedení. Hosté srovnali krásnou střelou do šibenice, kterou vyslal Jirka Kopal a proti níž neměl jinak výborně chytající dorostenec Honza Sova sebemenší šanci. Další šance, které hradešičtí fotbalisté měli pochytal Jan Sova a nebo hosté netrefili domácí branku a tak nakonec zápas skončil remízou, která je určitě přijatelnější pro domácí. Diváci se však určitě nenudili a hráči jim přichystali hezký nedělní zážitek.

Branky : 8,21.Martin Greger -  39.Jan Gabriel, 59.Jiří Kopal. Rozhodčí: Bošek. Diváků: 50.

 

Luby B -  Neznašovy 1: 0 ( 0: 0)

Branky: 80. Šnour Karel st. ; Rozhodčí: Brůha Radek; ŽK: 3:3 . Diváků: 80 

 

Nalž. Hory  - Malý Bor 1: 3 ( 1: 3) 

Branky: 18. Hájek Ondřej – 18. Melka Václav, 40. Heřman Josef, 33. Jára Karel; Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 1:0 . Diváků: 60

 

Běšiny -  Měcholupy 1: 1 ( 0: 0)

Branky: 78. Kolář Zdeněk(PK)  - 81. Jakubec Lukáš; Rozhodčí: Pastyřík Vl. ŽK: 0:2. Diváků: 30 

 

 

 1. Luby B             20  18   1   1   85: 17    55  ( 25)

 2. Velký Bor          20  13   4   3   55: 26    43  ( 13)

 3. Měcholupy          20  11   5   4   36: 21    38  (  8)

 4. Neznašovy          20  10   3   7   30: 26    33  (  3)

 5. Horažďovice B      20   9   3   8   36: 64    30  (  0)

 6. Týnec              20   8   4   8   48: 50    28  ( -2)

 7. Běšiny             20   8   3   9   48: 34    27  ( -3)

 8. Malý Bor           20   9   0  11   32: 32    27  ( -3)

 9. Kvasetice          20   8   2  10   48: 53    26  ( -4)

10. Nalž. Hory         20   6   4  10   41: 50    22  ( -8)

11. Bolešiny           20   5   4  11   27: 48    19  (-11)

12. Velhartice         20   6   0  14   29: 54    18  (-12)

13. Hradešice B        20   5   2  13   35: 51    17  (-13)

14. Kolinec            20   4   5  11   30: 54    17  (-13)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku