Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Předseda Václav Kříž : „ Omlouvám se za nedohrané utkání v Žichovicích “

Předseda Václav Kříž : „ Omlouvám se  za nedohrané utkání v Žichovicích “

Miroslav  Sedlmaier

Dva zápasy z pěti v jedné soutěži se nedohrály v úvodním jarním kole IV. třídy skupiny B. Jeden nebyl dohrán z klasických důvodů pro malý počet hráčů ve Svéradicích z viny hostů ze Soběšic.

Druhý důvod nedohrání v Žichovicích mezi domácí rezervou a Sokolem Milčice  byl závažnější  a bude mít dohru u zeleného stolu. V 77.minutě za stavu 1:2 pro Milčice  došlo k vniknutí diváka hostů na  hrací plochu , který následně napadl  rozhodčího . Po tomto incidentu došlo k předčasnému ukončení zápasu. K situaci ke které došlo v sobotu v Žichovicích  jsem obdržel dopis od předsedy Sokola Milčice pana Václava Kříže ve kterém uvádí  :

 „   Rád bych se tímto prohlášením vyjádřil jako předseda klubu TJ Sokol Milčice k sobotnímu incidentu na hřišti v Žichovicích, na kterém jsem vykonával funkci vedoucího mužstva. Na tomto zápase jsem byl já osobně přítomen a vše, co zde píši, jsou pouze názory mé a nikoho jiného. Nehci zde rozebírat důvody, které k tomuto incidentu vedly, protože ty stejně nikdy nemohu ovlivnit a po sobotním zážitku už vůbec nechci. Touto cestou bych se chtěl především omluvit za chování našeho fanouška, který v sobotním zápase byl pouze fanoušek a nepůsobil jako člen našeho týmu. Z tohoto důvodu bych byl nerad, aby byli především potrestání naši hráči, kteří jsou v této situaci nevině a nemohou ovlivnit, co provádějí fanoušci domácího nebo hostujícího týmu, o které se má především postarat pořadatelská služba, která evidentně v tomto případě naprosto selhala.

Fotbal přece hrají hráči ze své vlastní vůle, pro své potěšení a rozhodně nestojí o to, aby se někdy opakovalo to, co se stalo tuto sobotu. Já zde hájím hlavně hráče, kteří fotbal ve IV. třídě hrají hlavně pro zábavu a rozhodně nechtějí, aby jim to nějaký neukázněný fanoušek kazil. Proto se touto cestou hluboce omlouvám za celý TJ Sokol Milčice, společně s fanoušky a sám se postarám, aby se podobné situace nikdy neopakovaly.“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku