Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 18. kolo 24. – 25.4.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

SUŠICKÁ REZERVA POSKOČILA NA TŘETÍ MÍSTO

 

V 18.kole okresního přeboru z týmů z druhé poloviny tabulky bodovaly  Žihobce s Železnou Rudou . Výhra Žihobců  se ovšem rodila těžko. Po přestávce se jim podařilo vyrovnat jednobrankový náskok Dešenic a vítězství spadlo do klína až tři minuty před koncem gólem Lembergera. Doma na body nedosáhl Mochtín B  o které je obraly Janovice . V derby na hřišti favorita v Nezamyslicích  domácí potrápil Veřechov , který držel čisté brankové konto  až do 76.minuty.  Polepšila si sušická rezerva která se probojovala v tabulce již na 3.místo .  

 

---

 

TJ Sušice B - V. Hydčice  2 : 0 (1 : 0)

Jaroslav Šimeček

Na velmi dobře připravené hrací ploše se za pěkného slunečného počasí odehrálo utkání s pencí derby. První poločas vyzněl lépe pro domácí, kteří kromě vstřelené branky dvakrát orazítkovali z trestných kopů břevno soupeřovi branky. Druhý poločas již nebyl tak pohledný, hosté se tlačili do útoku, se snahou vyrovnat hubené vedení domácích a stále více otevírali svoji obranu. Toho domácí využili a v nastaveném čase prošel v rozhozené obraně Martin Mráz a stanovil konečný výsledek na 2 : 0. Utkání dobře řídil rozhodčí Bureš Michal.

Branky : Sachr Jaroslav,Mráz Martin

Rozhodčí :  Bureš Michal;Diváků : 70. ŽK: 3:2

 

Železná Ruda-Vrhaveč  1 : 1(0 : 0)

David Greiner

V dalším důležitém zápase se v Žel.Rudě před rekordní návštěvou 200 diváků představil třetí tým soutěže Vrhaveč.Domácí byly od prvních minut aktivnější,aby body zůstali doma,ovšem zkušený soupeř hru kontroloval.Z převahy domácích v prvním pol. zůstalo pouze na tyči střela Greinera a břevno nastřelené Loosem.

Začátek 2.pol. patřil hostům,domácí se dlouho hledali a celkově byla hra velice nepřesná.Postupem času se hra opět častěji odehrávala před brankou hostů,ale bez střeleckého úspěchu.Dudovo dorážku skvěle vyrazil brankář hostů na roh.Až v samotném závěru se začali dít věci.Domácí Loos 5 min.před koncem rozjásal domácí diváky,kteří se sešli v rekordní návštěvě.To ale nebyl bohužel pro domácí konec.V nastaveném čase se z nakopnutého balonu z půle hřiště po hrubé chybě domácích prosadil z blízka Mayer.Pro domácí velký smutek.Poté hru ,mimochodem velice dobrý rozhodčí Veverka,ukončil.Hostům patří pochvala,přestože  jim relativně „o nic nejde“ nesložili zbraně a bojovali až do konce.

Branky : Loos –Mayer. Rozhodčí :Veverka. Diváků:200. Hráno bez karet

 

Mochtín B  - Janovice 0: 4 ( 0: 2)

Karel Šot

Domácí začali aktivně, měli i golové šance. Tu největší spálil v 18.minutě Pavel Zoubek a ve 23.minutě odmítnul vedení i domácí kapitán Petr Černý, který neproměnil pokutový kop ! Hosté naopak z prvního povedeného brejku šli ve 25.minutě do vedení brankou Pavla Hráského a vzápětí po chybě domácího golmana zvýšil na 2:0 pro Janovice Patrik Petruška. To byl klíčový zlom vyrovnaného zápasu, ve kterém se domácím nedařilo v koncovce vůbec nic.  Janovice pak hrály zkušeně, výhru si nejen pohlídaly, ale přidaly i další branky. Nejdříve dělovkou ze 22 metrů zvyšoval na 3:0 mladík Urban, v závěrečné 90.minutě uzavřel skore dorážkou do prázdné branky zkušený matador hostů Václav Slivoň. Hrálo se slušně.

Branky: Slivoň Václav, Hráský Pavel, Petruška Patrik, Urban Miroslav; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 0:1 . Diváků: 70 

 

Žihobce  - Dešenice 3: 2 ( 1: 2)

Luboš Peleška

Zápas s BIO-zátěží 5 zejména pro kardiaky.Úvod zápasu patřil hostům, kteří si vytvořili si tlak, ale do vážnější šance se nedostali.Pak se domácí probudili a asi ve 20' mohli jít po rychlé kombinaci do vedení, střela Páleníka však skončila těsně nad bránou. Následovaly další šance, při kterých se však vyznamenal hostující gólman.

Ve 30' přišla chvíle kapitána hostů Michla Poupy. Během tří minut se dokázal prosadit hned dvakrát a zajistil hostům slibné vedení. Domácí však zápas nevzdali a kontrovali brankou do šatny, kterou zařídil dorostenec Martin Vepřek.Druhý poločas byl už plně v režii domácích, vytvořili si obrovskou převahu a velkou spoustu šancí. Byl to nervy drásající souboj mezi domácími střelci a výborným gólmanem hostů.Nakonec byli šťastnější domácí, kdy až v samotném závěru zápasu strhli vedení na svou stranu...     

Branky: 87. Lemberger Martin, 52. Drobný Milan, 44. Vepřek Martin – 30. a 32. Poupa Michal ; Rozhodčí: Blaheta Josef  . Diváků: 60 

 

Nezamyslice  - Veřechov 2: 0 ( 0: 0)

Janda Milan

Domácí mužstvo hostilo po nepovedeném derby ve Velkých Hydčicích poslední celek tabulky Sokol Veřechov. Hosté byli  pro nekompletní domácí tvrdý oříšek a 75minut zápasu drželi bezbrankovou remízu. Jedinou šanci domácího Rejška ve 20min zlikvidoval pozorný brankář hostů a tak poločas byl 0:0. Druhý poločas pokračoval neplodnou převahou domácích až do76min. kdy se prvně radovali fanoušci Sokola z přízemní střely  k levé tyči, která skončila v hostující síti. Sváteční střelec František Rytter tak otevřel skóre. Domácí mužstvo se uklidnilo a začalo lépe kombinovat a  výsledkem byla v 81 min zdařilá akce po levé straně s přihrávkou na volného Martina Soutora a ten krásným volejem zvýšil na2:0.Hosté se ale nezdávali a využívali dlouhé centry do domácí obrany na svého nestárnoucího kanonýra Rašku,ale obrana v čele s brankářem Martinem Ryttrem  udržela čisté konto. Stínem tohoto derby,bylo zranění 2min před koncem zápasu hostujícího Želíska,který byl odvezen RZS na vyšetření do Sušické nemocnice. Přejeme mu brzké uzdravení.

Branky: 76. Ritter František, 81. Soutor Martin; Rozhodčí: Koura Radim; ŽK: 1:3 . Diváků: 70 

 

Hrádek -  Chanovice B 2: 0 ( 1: 0)

Branky: Hubáček Pavel, Holeček Václav; Rozhodčí: Haviar Štefan; ŽK: 1:5  . Diváků: 120 

Foto z utkání :  

Další foto  z utkání ZDE

Bezděkov -  H. M. Boží 4: 0 ( 1: 0)  

Josef Dulka

Do dnešního zápasu jsme nastupovali bez několika hráčů základní sestavy, ale na hřišti to naštěstí znát nebylo. Soupeře jsme od prvních minut přehrávali a během úvodních třiceti minut jsme mohli vést i o pět branek, ale v síti skončila jen střela Saši Zhvakina. Hosté zahrozili jen jednou, ale při této šanci se vyznamenal brankář Vlasta Nadymáček. Ošidný výsledek 1:0 vydržel až do 64. minuty, kdy dostal míč za obranu Petr Bače a zkušeně zvýšil na rozdíl dvou branek. Hosté se už na zvrat nezmohli. Naopak my jsme ještě v závěru přidali dvě branky a zaslouženě se tak radovali ze tří bodů.

Branky: Zhvakin Aleksandr 2, Valečka Václav, Bače Petr; Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 0:2 . Diváků: 60.

 

 

 

 

 1. Hrádek              18  15   1   2   60 : 20    46  ( 19)

 2. Nezamyslice         18  14   2   2   53 : 16    44  ( 17)

 3. Sušice B            18   9   6   3   40 : 20    33  (  6)

 4. Vrhaveč             18  10   3   5   37 : 23    33  (  6)

 5. Janovice            18   8   2   8   32 : 25    26  ( -1)

 6. Bezděkov            18   7   5   6   33 : 28    26  ( -1)

 7. Chanovice B         18   7   4   7   32 : 30    25  ( -2)

 8. Žihobce             18   7   2   9   26 : 29    23  ( -4)

 9. Mochtín  B          18   6   3   9   31 : 39    21  ( -6)

10. V. Hydčice          18   5   6   7   16 : 27    21  ( -6)

11. H. M.  Boží         18   5   5   8   29 : 48    20  ( -7)

12. Dešenice            18   4   2  12   32 : 58    14  (-13)

13. Železná Ruda        18   2   6  10   21 : 48    12  (-15)

14. Veřechov            18   2   3  13   24 : 55     9  (-18)

 

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

     VELKÝ BOR  VYHRÁL SOUBOJ O DRUHÉ MÍSTO

 

Magnetem 18.kola III. třídy byl přímý souboj o druhé místo v tabulce ve Velkém Boru kde hrál třetí  v tabulce  Sokol Měcholupy vyhráli domácí a zvýšili tak svůj náskok na rozdíl čtyř bodů. Odveta se vydařila Sokolu Kvasetice ve Velharticích. Podzimní zápas l z důvodu neoprávněného hráče domácích vynesl hostům za kontumační výsledek   tři body hostům. Z první jarní výhry se radoval Kolinec po vítězství v Nalžovských Horách .

---

 

Bolešiny -  Horažďovice B 2: 3 ( 1: 1)

Branky: 42. Roháč Petr , 49. Novák Jindřich  – 11. a  76. Forman Michael ml. , 69.  Nauš Josef; Rozhodčí: Hovorka Milan . Diváků: 70

 

Velhartice  - Kvasetice 2: 5 ( 1: 0)

Liška Petr

Ve Velharticích se hrála jednoznačná partie pod taktovkou hostů z Kvasetic. Od začátku utkání byli hosté lepší a bylo jen otázkou času, kdy začnou proměňovat šance, které si vytvářeli. V prvním poločase se však nemohli i z vyložených příležitostí trefit. Na vině byl dobře chytající brankář domácích, ale hlavně hrbolatý terén. Poločas skončil překvapivě 1 : 0 pro domácí, protože TI využili jednu z mála svých šancí před brankou hostů. Do druhého poločasu vlétli hosté s obrovským nasazením a konečně nazuli i střelecké kopačky. Hlavně střelec 3 gólů Bally Michal byl při chuti. Konečný výsledek 5 : 2 pro hosty byl  ještě pro domácí milosrdný, protože Kvasetičtí měli ve Velharticích šancí na 3 zápasy.

Branky: Poledník Pavel, vlastní - Ballý Michal 3, Klíma Ondřej, vlastní; Rozhodčí: Diviš Robert; ŽK: 3:4. Diváků:  60

 

Foto z utkání   a další  ZDE

 

 4

 

 

 

Další foto z utkání Velhartice-Kvasetice    ZDE

 

 

Týnec  - Malý Bor 4: 2 ( 2: 0) 

Branky: Kubový Pavel 2, Kubový Petr 2 - Vaněk Jaromír, Jára Karel; Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK: 1:3. Diváků:  60

 

Velký Bor  - Měcholupy 2: 1 ( 1: 0)

Miroslav Kolář

V očekávaném souboji o druhé místo v tabulce dokázal domácí tým přetavit svoji herní převahu ve vítězství, i když připravil početnému publiku dost adrenalinový závěr. První čtvrthodinu tlaku, kdy po opakovaných centrech Turka a Brabce nedokázali proměnit gólové šance Červený a Šimanovský, korunoval krásnou střelou do břevna z přímého kopu ze 45 metrů Jirka Brabec. Další přímý kop Turka bravurně kryl brankář hostů. Zaslouženě se domácí dostali do vedení před koncem poločasu po skrumáži ve  vápně brankou Roberta Šimanovského, a tentýž hráč zvýšil hned na začátku druhého poločasu bezpečně proměněnou penaltou po faulu na Červeného. Hosté sázeli na ojedinělé protiútoky, a jeden z nich, když si dokázal poradit hned se třemi obránci domácích, proměnil v kontaktní gól Jakubec. V závěrečných deseti minutách férově hraného utkání zlikvidoval golman hostí střelu Brabce z přímého kopu a následně golovou šanci Šimanovského, a domácí se začali obávat o výsledek, nakonec se šťastným koncem.

Branky: 37. a 47.(PK) Šimanovský Robert  - 53. Jakubec Lukáš; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 3:2. Diváků: 150 

 

Luby B  -   Hradešice B 3: 1 ( 1: 1)

Branky: Juřina Oldřich, Smolík Vladislav, Hradecký Zdeněk - Křesák Pavel; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 2:1 . Diváků: 150

 

Nalž. Hory  -  Kolinec 1: 3 ( 0: 1) 

Branky: Jedlička Antonín - Horák Jan 2, Javorský Štěpán; Rozhodčí: Brůha Radek; ŽK: 1:1  . Diváků: 70

 

Běšiny   -  Neznašovy 1: 2 ( 0: 0)

Branky: Kolář Zdeněk - Kreibich Karel, Kalivoda Jan; Rozhodčí: Hájek Zdeněk; ŽK: 2:2; ČK: 1:0 . Diváků: 100

 

 

 

 

 

 1. Luby B              18  16   1   1   79 : 16    49  ( 22)

 2. Velký Bor           18  12   4   2   49 : 22    40  ( 13)

 3. Měcholupy           18  11   3   4   34 : 19    36  (  9)

 4. Neznašovy           18   9   3   6   27 : 25    30  (  3)

 5. Horažďovice B       18   9   2   7   33 : 49    29  (  2)

 6. Běšiny              18   8   2   8   47 : 31    26  ( -1)

 7. Týnec               18   7   3   8   45 : 48    24  ( -3)

 8. Nalž. Hory          18   6   4   8   40 : 44    22  ( -5)

 9. Kvasetice           18   7   1  10   31 : 48    22  ( -5)

10. Malý Bor            18   7   0  11   27 : 31    21  ( -6)

11. Bolešiny            18   5   3  10   21 : 39    18  ( -9)

12. Kolinec             18   4   5   9   28 : 46    17  (-10)

13. Velhartice          18   5   0  13   24 : 50    15  (-12)

14. Hradešice B         18   4   1  13   30 : 47    13  (-14)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku