Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V DANONE CUP BYL V KRAJI OPĚT OFS KLATOVY NEJLEPŠÍ

    

V DANONE CUPU OBHÁJILI  LOŇSKÉ PRVENSTVÍ

 Tým výběru OFS Klatovy pro prezentující se v republikové soutěži Danone cup (ročník nar. 1998 a mladší) se stal ve čtvrtek 1. dubna 2010 na hřišti s umělým povrchem v Plzni Skvrňanech vítězem krajského finále v Plzni a obhájil své prvenství v kraji z minulého roku.

     Do krajského finále  postoupil výběr z Pošumaví   společně s  OFS Domažlice ze základního kola, které se hrálo již na podzim v Sušici, a výsledek právě s tímto soupeřem se  jim započítával do  krajského finále. Z druhé skupiny postoupily do finále výběry Plzeň – město a Plzeň – sever.

 

Do závěrečného turnaje se přenášely tyto výsledky ze základního kola:

OFS Klatovy : OFS Domažlice                        2 : 1

OFS Plzeň město : OFS Plzeň sever   2 : 2

 

OFS Klatovy – OFS Plzeň sever 2:1 (1:0)

V prvních minutách se výběr z Pošumaví prezentoval  dvěma neproměněnými gólovými příležitostmi, svou šanci trestuhodně zahodil David Milfort a Josef Fiala. Soupeř následně hru vyrovnal, ale vedení se ujal náš tým. Své zaváhání napravil Josef Fiala.

Trenér výběru Ludvík Fremut : „ Druhý poločas jsme soupeře jasně přehrávali, ale cestu k vítězství jsme si sami zkomplikovali. Rozehranou standardní situaci usměrnil do vlastní sítě Roman Idbek.  Tlak jsme zužitkovali v závěru utkání, gól si připsal do statistiky Kryštof Pavlík povedenou střelou z dvaceti metrů“.

Sestava : Kubečka  Josef, Motl  Jiří, Vichr   Jakub, Pojar  Jakub, Kaas  Václav, Idlbek  Roman, Čanecký Jan, Svoboda  Václav, Pavlík  Kryštof, Fiala  Josef, Milfort  David, Vaněček  David, Nový Jakub

OFS Klatovy – OFS Plzeň město 4:1 (2:0)

Střelecky se prosadil Kryštof Pavlík, David Vaněček, Jan Čanecký a Jiří Motl.

Ludvík Fremut : „ Průběh turnaje nám již před tímto utkáním dal jistotu postupu do další části turnaje. Utkání jsme měli od prvních minut pod kontrolou a v poklidném tempu jsme jej dotáhli do vítězného konce.“

Sestava : Přibil  Karel, Motl  Jiří, Vichr   Jakub, Pojar  Jakub, Kaas  Václav, Idlbek  Roman, Čanecký Jan, Svoboda  Václav, Pavlík  Kryštof, Fiala  Josef, Milfort  David, Vaněček  David, Nový Jakub, Pavelec  Daniel, , Klas   Martin

Ostatní výsledky: OFS Plzeň město – OFS Domažlice  2 : 0, OFS Domažlice – OFS Plzeň sever 1 : 0

Konečná tabulka

1.       OFS Klatovy               3 3 0 0     8:3    9 bodů

2.       OFS Plzeň město       3 1 0 2     5:7    3 body

3.       OFS Plzeň sever        3 1 0 2     4:5    3 body

4.       OFS Domažlice          3 1 0 2     2:4    3 body

Foto a složení výběru OFS Klatovy který obhájil své loňské prvenství a vybojoval si jako nejlepší okresní výběr  v kraji v Danone Cup 2010 start v národním finále v Sušici. Horní řada zleva: trenér Juraši Josef, Pavelec Daniel, Pojar Jakub, Milfort David, Pavlík Kryštof, Idlbek Roman, Vaněček David, Čanecký Jan, trenér Fremut Ludvík a Marek Václav. Spodní řada zleva: Kubečka  Josef, Nový Jakub, Fiala  Josef, Motl Jiří, Kaas Václav, Svoboda Václav, Klas Martin, Vichr Jakub, Přibyl Karel. Na foto chybí jeho autor, vedoucí týmu a předseda TMK Václav Zahradník.                        

DALŠÍ FOTO (foto V.Zahradník)  ZDE

Složení výběru OFS Klatovy

TJ  Klatovy: Pavlík  Kryštof, Fiala  Josef, Milfort  David . TJ  Sušice: Motl  Jiří, Vichr   Jakub, Pojar  Jakub, Pavelec  Daniel, Nový Jakub. SKP  Okula Nýrsko: Kaas  Václav, Idlbek  Roman, Kubečka  Josef, Čanecký Jan, Svoboda  Václav. Chanos Chanovice:  Přibil  Karel

FK Svéradice:   Klas   Martin . FK Horažďovice:  Vaněček  David

Trenéři  : Ludvík Fremut, Josef Juraši, Václav Marek. Vedoucí výběru : Václav Zahradník.

 

Tímto vítězstvím si zajistil okresní výběr žáků ročník narození 1998 a mladší postup do celostátního finále které se uskuteční ve dnech 11. – 12. května v Sušici


VÝBĚR  OFS KLATOVY OBHÁJIL V KRAJSKÉM FINÁLE LOŇSKÉ PRVENSTVÍ

Po vítězství v prvním  krajském  kole TALENT CUP určený pro hráče ročník narození  1997 a mladší hraném v loni na podzim v  Domažlicích si zajistil žákovský výběr OFS Klatovy postup do krajského finále. Tato celostátní soutěž je pořádána každoročně ČMFS pro výběry Okresních fotbalových svazů měla v kraji finále  za účasti výběrů OFS Plzeň město, OFS Rokycany a OFS Klatovy o velikonočním pondělí v Plzni .  Vítězství v tomto finále se stalo znovu kořistí výběru OFS Klatovy , který tak obhájil loňské prvenství v kraji. Navíc bude usilovat o postup do celostátního finále ve kterém obhajuje 3. místo !  V baráži ho čeká vítězný výběr krajského finále Karlovarského kraje.  

 

Výsledky výběru OFS Klatovy krajského finále v Plzni

Klatovy – Plzeň město  4 : 0 (3 : 0)

Branky : Povolný 2 , Svoboda a Šveňha.

Vedoucí výběru Miroslav Šmrha k utkání řekl: „ Náš výběr byl  jednoznačně lepší . O  osudu utkání bylo rozhodnuto hned v prvních 10.minutách prvního poločasu, kdy jsme vstřelili tři branky“.

Klatovy – Rokycany   1 : 0 (0 : 0)

Místopředseda TMK OFS Klatovy Miroslav Šmrha k průběhu uvedl: „ Utkání proti Rokycanům už bylo vyrovnanější v první půli měli kluci převahu, ale nedokázali si vytvořit vyloženou brankovou šanci. Ve druhé půli jsme soupeře doslova zavřeli na jeho polovině a jediný gol utkání vstřelil Pavel Harmady střelou k tyči soupeřovi branky. Potom jsme ještě nastřelili tyč. Vítězství rozhodlo o našem celkovém prvenství a  postupu do baráže proti  vítězi Karlovarského kraje.

Kádr okresního výběru OFS Klatovy tvořili hráči z těchto klubů :

Sušice : Šoural, Svoboda, Sedláček, Myslík, Šašek ; Okula Nýrsko : Kněz ; Klatovy : Sváček , Čabrada , Harmady, Bláha, Povolný; Chanovice : Chalupný;  Janovice : Šveňha ; Svéradice : Jedlička;Luby : Šilha ;Horažďovice : Ondrejička .O postup do celostátního finále čeká v baráži vítěz  krajského finále Karlovarského kraje Podle předběžných informací by se utkání mělo uskutečnit 13.5.2010 v 16:30 hodin na neutrálním hřišti   v Ledcích u Plzně.  Trenéři výběru byli  Petr Janda (Sušice) a Michel Forman (Horažďovice).  Vedoucí úspěšné výpravy byl člen Miroslav Šmrha .






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku