Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝBĚR OFS KLATOVY OBHÁJIL V KRAJSKÉM FINÁLE LOŇSKÉ PRVENSTVÍ

VÝBĚR  OFS KLATOVY OBHÁJIL V KRAJSKÉM FINÁLE LOŇSKÉ PRVENSTVÍ

Po vítězství v prvním  krajském  kole TALENT CUP určený pro hráče ročník narození  1997 a mladší hraném v loni na podzim v  Domažlicích si zajistil žákovský výběr OFS Klatovy postup do krajského finále. Tato celostátní soutěž je pořádána každoročně ČMFS pro výběry Okresních fotbalových svazů měla v kraji finále  za účasti výběrů OFS Plzeň město, OFS Rokycany a OFS Klatovy o velikonočním pondělí v Plzni .  Vítězství v tomto finále se stalo znovu kořistí výběru OFS Klatovy , který tak obhájil loňské prvenství v kraji. Navíc bude usilovat o postup do celostátního finále ve kterém obhajuje 3. místo !  V baráži ho čeká vítězný výběr krajského finále Karlovarského kraje.  

 

Výsledky výběru OFS Klatovy krajského finále v Plzni

Klatovy – Plzeň město  4 : 0 (3 : 0)

Branky : Povolný 2 , Svoboda a Šveňha.

Vedoucí výběru Miroslav Šmrha k utkání řekl: „ Náš výběr byl  jednoznačně lepší . O  osudu utkání bylo rozhodnuto hned v prvních 10.minutách prvního poločasu, kdy jsme vstřelili tři branky“.

Klatovy – Rokycany   1 : 0 (0 : 0)

Místopředseda TMK OFS Klatovy Miroslav Šmrha k průběhu uvedl: „ Utkání proti Rokycanům už bylo vyrovnanější v první půli měli kluci převahu, ale nedokázali si vytvořit vyloženou brankovou šanci. Ve druhé půli jsme soupeře doslova zavřeli na jeho polovině a jediný gol utkání vstřelil Pavel Harmady střelou k tyči soupeřovi branky. Potom jsme ještě nastřelili tyč. Vítězství rozhodlo o našem celkovém prvenství a  postupu do baráže proti  vítězi Karlovarského kraje.

 

Kádr okresního výběru OFS Klatovy tvořili hráči z těchto klubů :

Sušice : Šoural, Svoboda, Sedláček, Myslík, Šašek ; Okula Nýrsko : Kněz ; Klatovy : Sváček , Čabrada , Harmady, Bláha, Povolný; Chanovice : Chalupný;  Janovice : Šveňha ; Svéradice : Jedlička;Luby : Šilha ;Horažďovice : Ondrejička .O postup do celostátního finále čeká v baráži vítěz  krajského finále Karlovarského kraje Podle předběžných informací by se utkání mělo uskutečnit 13.5.2010 v 16:30 hodin na neutrálním hřišti   v Ledcích u Plzně.  Trenéři výběru byli  Petr Janda (Sušice) a Michel Forman (Horažďovice).  Vedoucí úspěšné výpravy byl člen Miroslav Šmrha .


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku