Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ikona velkohydčického fotbalu oslaví 60. narozeniny

Ikona velkohydčického fotbalu oslaví 60. narozeniny

  

  Dne 17. 3. 2010 oslaví pan Ladislav Hejpetr 60. narozeniny.

Většinu svých doposud prožitých let věnoval, kromě svého zaměstnání, svému největšímu koníčku, fotbalu ve Velkých Hydčicích.

Fotbal mu natolik přirostl k srdci, a to zřejmě i díky tomu, že k fotbalovému hřišti  to  má co by kamenem dohodil.

Se svým koníčkem začínal v mládežnických družstvech v sousedních Horažďovicích.    Jako dospělý však začal hrát v rodných Velkých Hydčicích za místní Tatran. Nastupoval většinou jako krajní záložník, který dokázal rozdat přesnou přihrávku i nebezpečně vystřelit. Hladce zvládl i roli obránce nebo útočníka.  Po skončení aktivní kariéry se věnoval výchově mladé generace hydčických fotbalistů, z nichž mnozí oblékají dres místního Tatranu dodnes.

Od roku 1976 až dodnes pracuje nepřetržitě ve výboru TJ Tatran Velké Hydčice jako sekretář a svoji funkci vykonává velice dobře. I díky jeho vytrvalosti si již řadu let udržuje fotbal ve Velkých Hydčicích svou kvalitu v soutěži okresního přeboru.

K významnému životnímu jubileu přejí členové TJ Tatran Velké Hydčice hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v dalších letech a také hodně radostí nejen při sledování zápasů domácího Tatranu, ale také při dalších koníčcích, jako je rybaření a včelaření.

 K blahopřání se připojuje i  Okresní fotbalový svaz  Klatovy který jubilanta ocenil  za jeho  dosavadní činnost při příležitosti konání XVI. valné hromady  v Klatovech.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku