Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
REZERVA TRIVELU VÍTĚZEM KRAJSKÉ EXTRALIGY

REZERVA TRIVELU  VÍTĚZEM KRAJSKÉ EXTRALIGY

          Tou nejlepší tečku za futsalovou sezónou udělala rezerva ligového Trivelu Klatovy . Stala se bez ztráty jediného bodu po jedenácti vyhraných duelech s impozantním skóre 75:13 a ziskem 33 bodů vítězem krajské extraligy ! K dovršení tohoto triumfu jich udělali  klatovští sálovkáři poslední krok , když dokázali  poslední dvojzápase v neděli  být v Plzni stoprocentně úspěšní. Klatovy B tedy  mohly opět po roce slavit obhajobu titulu z krajské extraligy a nechaly tak zapomenout na svůj matný výkon z poháru , hraného v Klatovech minulý víkend. Blahopřejeme !!

 

Trivel Klatovy B – F.C.Sokol Plzeň  5 : 0 (2 : 0)

První zápas vyhrály Klatovy bez větších problémů . V zápase opět "řádil" střelecky disponovaný Petr Mužík.  

Trivel  Klatovy B – Jahodový servis Plzeň  4 : 3 (1 : 2)

Druhý zápas nedělního podvečera byl i zápasem o první místo. Dobře hrající Jahodový servis  vstoupil do zápasu velice iniciativně a dokonce v zápase i vedl. Nicméně po trefách Strnada a Mužíka převzal vedení v zápase Trivel a nutno říct, že s mírnými problémy v defenzivě udržel vedení až do konce zápasu. Definitivní tečku za zápasem udělal krásnou individuální akcí s úsměvem na tváři hrající Jan Votípka.

Sestava Klatov: Fišr - Helm, Kopecký, Pacner - Strnad, Mužík, Jan Votípka

Klatovští futsalisté mají tedy pro tuto sezónu dobojováno a mohou se plně koncentrovat na své výkony v mateřských klubech velkého fotbalu. Držíme palce, aby se jim dařilo nejen tam, ale třeba i podobně v příští sezóně sálového fotbalu futsalu, která začne opět v říjnu.Triumf v krajské extralize završel pro Klatovy střelecky disponovaný Mužík, který se 30 góly se stal králem střelců v kraji.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku