Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Horažďovice vyměnily hřiště i soupeře

 Horažďovice  vyměnily hřiště i soupeře

Po sérii pěti zápasů sehraných na UMT v Sušici fotbalisté Horažďovic  vyměnili hřiště i soupeře. Dvakrát za sebou změří síly ve Strakonicích s A a B týmem místního klubu. Po utkání které mají o minulém víkendu za sebou místní rezervu je čeká tuto sobotu od 16:00 hodin na stejném hřišti divizní strakonické áčko.  

SK Strakonice 1908 – Horažďovice  2 : 5 (1 : 0)

Horažďovice  nastoupili na UMT ve Strakonicích proti místní rezervě , která je po podzimu na sedmém místě v  jihočeské  I.A třídě.  Hosté  svého  soupeře přehráli  a zejména zásluhou velmi dobrého výkonu po přestávce zaslouženě zvítězili.

„Byl to podle mého názoru nejkvalitnější soupeř se kterým jsme v přípravě hráli „ chválil si soupeře zápas ve Strakonicích trenér Horažďovic  Luboš Vašica. „ Přestože jsme již v prvním poločase předváděli  kvalitní kombinační hru a vytvořili si  brankové příležitosti, ani jednu z nich  se nám nepodařilo proměnit. Naopak v závěru poločasu po chybě brankáře Kozlíka šli domácí do vedení. Nám se podařilo  po přestávce rychle otočit skóre když po vyrovnání  Cihláře skóroval pěknou střelou z hranice velkého vápna Janouškovec. V útočné euforii jsme ale příliš otevřeli hru a domácí ještě stačili vyrovnat. Další průběh byl již plně v naší režii . Janoškovec nás poslal opět vydařenou střelou do vedení . Po jeho akci přišel faul a z penalty zvýšil Jiřík 2:4 a po pěkné akci Dytrta a jeho zakončení podél brankáře jsme upravili skóre na konečných 2:5 v náš prospěch“ dokončil  hodnocení tohoto duelu Luboš Vašica.  

Branky: Kešner, Horejš – Janouškovec 2, Cihlář, Dytrt, Jiřík.Rozhodčí: Rejšek.Diváků: 50.

Sestava Horažďovice: Kozlík - Šedivý, Jiřík, Stulík, Mirvald - Dytrt, Jůda, Mareš, Šafanda - Mičkal, Cihlář (Sova, Janouškovec). Trenér Vašica.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku