Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TRIVEL PŘES FAVORIZOVANOU STONAVU NEPŘEŠEL

 

TRIVEL PŘES FAVORIZOVANOU STONAVU NEPŘEŠEL

 

 

SF Trivel Klatovy, jediný zástupce plzeňského kraje v Celostátní lize ve futsalu-sálovém fotbalu si svým posledním vystoupením v základní části vybojoval konečné osmé místo, to pro reprezentanta  Klatov znamenalo prodloužení sezony o nadstavbovou část play off. Klasickým systémem, jak jej známe např. z hokeje, se tedy ve čtvrtfinále utkali v sobotu s celkem Premium Stonava, který je vítězem Celostátní ligy po základní části. Tento špičkový český tým, dříve známý pod názvem Premium Havířov, má v letošní sezoně opět nejvyšší cíle. První překážkou k cestě za titulem stáli Stonavě  právě hráči klatovského Trivelu. 

Situace ze základní části před dvěma týdny kdy Klatovy překvapivě ve Stonavě vyhrály se neopakovala. Nakonec skončilo toto čtvrtfinále  celostátní ligy jednoznačně, ale na hřišti to již tak jednoznačné, jak hovoří výsledky nebylo.  Stonava nejprve vyhrála první zápas 4:0, ale poté Klatovy duel zdramatizovaly, když po poločase druhého zápasu vedly 2:0. I za tohoto nepříjemného stavu domácí překvapení neumožnili a druhý  poločas proměnili ve svoji exhibici.

 


 


SC Premium Stonava - SF TRIVEL Klatovy 4:0 (2:0)

 

Premium dalo od začátku utkání jasně najevo, že chce čtvrtfinálový duel rozhodnout ve svůj prospěch co nejdříve. Ve 3. minutě první velkou brankovou příležitost Bahna nevyužil, ale v 6. minutě se po rohu prosadil Súkeník a dostal Premium do vedení. Poté se osmělily i Klatovy a v 11. minutě poprvé vážněji zahrozily Tomanem. O dvě minuty později měly Klatovy velkou příležitost k vyrovnání, ale brankář Hekera Strnadovu střelu vyrazil. V 17. minutě se domácí tým radoval podruhé. Súkeník z pravého křídla nastřelil míč před branku a Hnilo pohodlně zvýšil na 2:0. V poslední minutě prvního poločasu se do velké šance dostal Sikora, ale neproměnil ji.

Klatovy nezachytily bleskový úvod Premia ve druhém poločase. Hned ve 21. minutě dobře vystřelil Bahna a brankářem vyražený míč pohodlně vrátil do sítě dobíhající Hnilo a bylo to 3:0. Ve 28. minutě přidal čtvrtou branku Stonavy po hezké akci a přihrávce Sikory Goj. O tři minuty později se před hostujícím gólmanem ocitl zcela sám Cieslar, ale neprostřelil ho a vzápětí na druhé straně zlikvidoval brankář Hekera brejk Petrželky. Ve 33. minutě měl obrovskou příležitost domácí Bahna, kdy z bezprostřední blízkosti chtěl přehodit hostujícího brankáře, ten ale výborným zákrokem míč chytil. Ve 36. minutě měly Klatovy dvě velmi nadějné šance, ale brankář Hekera vytáhl dva fantastické zákroky. Nejprve vyrazil nebezpečnou střelu Meszárose na roh a po jeho rozehrání vytáhl bombu Mužíka z pravé šibenice na další roh. Skóre se tak do konce utkání již nezměnilo.

Branky:  Hnilo 2 (17. a 21.), Súkeník (6.), Goj (28.)

Sestava Klatovy : Vacek - Kopecký, Petrželka, Meszáros, Pacner, Toman,  König, Votípka,  Mužík a  Strnad.

 

SF TRIVEL Klatovy - SC Premium Stonava 2:8 (2:0)

Do druhého utkání vstoupily Klatovy velmi aktivně a podařilo se jim příliš brzy bezstarostně hrající Premium dokonale zaskočit. Už ve 2. minutě se do nadějného brejku dva na jednoho dostali Votípka s Mužíkem, ale Súkeník stačil těsně před Mužíkem odvrátit míč na roh. V 5. minutě už se ale Klatovy radovaly, když ne příliš nebezpečná střela Petrželky brankáři Hekerovy propadla do branky. Klatovy vycítily šanci a na branku Premia se valil jeden útok za druhým. V 7. minutě dravě pronikl obranou Premia Kopecký, ale jeho střela byla zblokovaná na roh. Ve 12. minutě nejprve brankář Hekera výborným zákrokem vyrazil Meszárosovu střelu na roh, ale po jeho rozehrání se střelou k tyči prosadil Mužík a Klatovy vedly 2:0. Trenér Stonavy Pich si ihned poté vyžádal oddechový čas, aby se domácí tým zkonsolidoval a zastavil nepříznivě se vyvíjející vývoj utkání. Oddechový čas Premiu pomohl a začaly se rodit šance i na druhé straně. Ale opakovala se situace z utkání těchto soupeřů v základní části. Premium si vypracovalo několik brankových příležitostí, ale vždy si stonavští hráči vylámali zuby na skvěle chytajícím brankáři Vackovi. Především dvě Gojovy šance ve 14. a 18. minutě volaly po brance, ale Vacek doslova neuvěřitelnými zákroky držel naděje Klatov na úspěch. V poslední minutě prvního poločasu Premiu pořádně zatrnulo, když po velkém závaru před jejich brankou trefily Klatovy tyč!

I začátek druhého poločasu se nesl ve znamení konce poločasu prvního. Premium si vypracovávalo šance, ale nemohlo se brankově prosadit. Ve 25. minutě trefil Dorozlo tyč a o minutu později Cieslar sám před brankou Klatov přehodil s vybíhajícím brankářem Vackem i klatovskou branku. Pak přišla 28. minuta a nová posila Stonavy Németh těsně před brankou tečoval nahození Cieslara a snížil na 2:1. Když po chvíli Dorozlo vyrovnal, bylo jasné, že si Premium postup nenechá vzít. Súkeník pak dostal Premium do vedení a navíc Klatovy nasbíraly velké množství faulů. Ve 35. minutě vstřelilo Premium tři branky, dvakrát se z devítimetrového kopu prosadil Súkeník a poté ze hry Goj. V samotném závěru utkání se prosadil ještě Hnilo a znovu z devítimetrového kopu Cieslar. Výkon Klatov je však nutno ocenit, protože i přes beznadějně narůstající skóre v závěru utkání se při každé příležitosti snažily ohrozit branku Premia a zápas úplně nevypustily.

Branky: Petrželka (5.), Mužík (12.) – Súkeník 3 (32., 35. a 35.), Németh (28.), Dorozlo (31.), Goj (35.), Hnilo (38.), Cieslar (39.)

Sestava Klatovy : Vacek - Kopecký, Petrželka, Meszáros, Pacner, Toman,  König, Votípka,  Mužík a  Strnad.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku