Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PETR MUŽÍK SI VYSTŘÍLEL TUTUL KRÁLE STŘELCŮ - TRIVEL POSTUPUJE DO PLAY OFF

PETR  MUŽÍK OBHÁJIL TUTUL  KRÁLE   STŘELCŮ FUTSALOVÉ LIGY

 

KLATOVY POSTUPUJÍ DO PAY OFF

Nečekaný husarský kousek se v závěru dlouhodobé základní části ligy ve futsalové kopané povedl sálovkářům Trivelu Klatovy. Po té co v předposledním kole definitivně vyloučili nebezpečí hrát baráž o záchranu v sobotu v posledním kole  přidali  třešničku na již tak sladký dort. Tou byl poprvé v tomto ročníku plný bodový zisk v obou zápasech za sebou . Tento úspěch je o to cennější neboť se ho podařilo na palubovce vítězného celku dlouhodobé ligové části ve Stonavě. Těsné vítězství tak dokumentovalo mimořádně úspěšnou bilanci Trivelu s lídrem tabulky. Po bezbrankové remíze doma v Klatovech vítězství ve Stonavě znamená, že Klatovy v dosavadní části s nejlepším týmem tabulky neprohrály a  z šesti možných  s SC Premium  získaly čtyři  body !

To nejlepší nakonec. Po odehrání všech zápasů posledního dvoukola  skončily Klatovy na 8. místě a to nakonec znamená splnění výkonnostního cíle klubu – postupu do play off . V praxi to znamená, že příští víkend si cestu do Stonavy hráči Trivelu zopakují . Na místní palubovce sehrají dva zápasy které rozhodnou o tom, kdo postoupí do semifinálových bojů. Favoritem jsou bezesporu hráči lídra tabulky a navíc mají výhodu domácího prostředí . Nicméně již postup do vyřazovacích bojů je pro reprezentanta z města Pod Černou věží velkým úspěchem a patří jim naše blahopřání !!

Jedno prvenství již Klatovy ale mají v kapse. Petr Mužík si čtyřmi góly v posledním zápase prostřílel společně  s Radkem Soukupem z týmu Bombárďáci Vetřní na čelo tabulky střelců a dokázal tak obhájit svou pozici  krále střelců futsalové ligy z minulého ročníku . Rovněž  Petrovi k tomuto výraznému úspěchu blahopřejeme !

 

   SC Premium Stonava - SF TRIVEL Klatovy "A" 0 : 1 (0 : 1)

Martin Štancl

 

První vážnější brankovou příležitost si vypracovali domácí, ale Sikorovu přihrávku na Goje brankář hostí vystihl a chytil. Poté se začaly prosazovat Klatovy. V 6. minutě se na brankovišti ocitl zcela sám Petrželka, ale netrefil domácí branku. O tři minuty později už byli hosté přesnější a Votípka po narážečce otevřel skóre. Ve 12. minutě prolétl obranou Premia jako nůž máslem Mužík, ale jeho střela orazítkovala tyč. Stonava byla vývojem utkání zaskočena a nevypracovala si v prvním poločase prakticky žádnou brankovou příležitost. Naopak domácí mohli být rádi, že šli do šaten jen s jednobrankovým mankem, protože hosté měli další dvě velké brankové příležitosti, ale brankář Hekera zlikvidoval jak samostatný nájezd Strnada, tak brejk Mužíka.

Druhý poločas začal náporem Premia, ale Dorozlova teč těsně minula branku a pohotovou Wdówkovu střelu gólman hostí vyrazil. Poté měli další šance hosté, ale Mužíkovu střelu brankář Hekera vyrazil a při Petrželkově brejku a následné střele zachránila Premium opět tyč! Ve 33. minutě mohl vyrovnat Goj, ale z velmi dobré pozice trefil jen nohy vybíhajícího gólmana. Když Premium nevyužilo ani brejk dva na jednoho Sikory s Gojem a další brankovou příležitost Gojovi zmařil výborný brankář hostí Vacek, skončilo utkání těsným, ale zaslouženým vítězstvím hostí.

Sestava: Vacek - Mužík, Kopecký, Petrželka, Strnad, König, Votípka

Branka : 12. VotípkaJan (B) . ŽK: 1 : 1. POčet chyb : 4 : 4. Rozhodčí: Vitásek Tomáš a Mikoška Zdeněk. Delegát: Belžík Jiří     

 

SF KLIMCO Darkovice - SF TRIVEL Klatovy "A" 2 : 6 (1 : 3)

Ve druhém zápasu Klatovy nastoupily s identickou sestavou jako proti Stonavě, i když je první utkání hrané v šesti hráčích v poli stálo opravdu hodně sil. Začátek byl tedy pomalý a opatrný, přeci jenom se musely Darkovice vzhledem k jejich situaci v tabulce snažit více. Ve 4. minutě hráči Trivelu zahrávali pokutový kop. K balonu se postavil Mužík a po šťastné teči jednoho ze soupeřových hráčů otevřel skóre. Klatovy dál pokračovaly v klidném tempu, v 9. minutě zvyšoval na 2:0 Votípka. Po zbytečné chybě v obraně však Darkovice vrátil zpátky do hry v 17. minutě Bury a ukončil tak neprůstřelnost Pavla Vacka na stonavské půdě. Hned vzápětí ale zvýšil König, který s přehledem k tyči umístil Mužíkovu přihrávku a Trivel opět vedl o dvě branky. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. Zde udělali hosté změnu, Vacek si sundal brankářský dres a šel pomoci unaveným klatovským útočníkům, do branky nastoupil Fišer.

Darkovice na začátku druhé půle dovedly dostat Klatovy pod tlak, naštěstí však vždy chyběla potřebná finální přihrávka. Několik zásahů si připsal také Fišer. Ve 37. minutě zahrávaly Klatovy opět přímý kop a to je parádní disciplína Mužíka - 4:1! Vypadalo to tedy, že se hráči Trivelu vyhnou obávané poslední tříminutovce, ve které se hraje na čistý čas, jestliže není větší rozdíl ve skóre než dvě branky. Jenže ve 38. minutě sehráli darkovičtí hráči velmi pěknou kombinaci na jejímž konci byl Vašnovský, který zakončoval do prázdné branky. Klatovy na tento gól opět odpověděly, Mužík měl po zmatku před brankou jednoduchou práci a zvýšil na 5:2. V čase 19:50, deset vteřin před koncem zápasu dovedl skóroval ještě jednou. Na vlastní polovině si vzal míč, obešel všechny soupeřovi hráče a uzavřel na konečných 6:2. Tímto gólem uzavřel svoji letošní střeleckou bilanci na 20 gólů a obhájil tak titul nejlepšího střelce soutěže. O krále střelců se letos dělí se Soukupem z Větřní se stejným počtem branek. Ten měl sice lepší výchozí pozici, ale v posledních dvou zápasech včerejšího kola skóroval pouze jednou.

Branky : 4., 37., 39. a 40.  Mužík Petr,9. Votípka Jan , 18. König Lukáš (B) - 17 Bury Michal, 38. Vašnovsdký Dominik. ŽK : 2 : 0. Počet chyb : 5 : 0.Rozhodčí: Daněk Roman  a  Vitásek Tomáš. Delegát: Belžík Jiří 

Sestava: Vacek - Mužík, Kopecký, Petrželka, Strnad, König, Votípka

 

 

 

 

 

Konečná tabulka

1.

SC Premium Stonava 

22

17

2

3

84:29

 53

2.

CHEMCOMEX Praha "A" 

22

15

4

3

84:28

 49

3.

SK BENAGO Slavičín 

22

15

3

4

80:44

 48

4.

VPS NOVABRIK Polička "A" 

22

14

3

5

78:45

 45

5.

SK  LUBRYCO Prachatice "A" 

22

10

3

9

56:53

 33

6.

SK Goll Běloves 

22

9

3

10

72:72

 30

7.

SK SICO Jilemnice 

22

8

4

10

56:63

 28

8.

SF TRIVEL Klatovy "A" 

22

7

3

12

59:81

 24

9.

BOMBARĎÁCI Větřní 

22

7

0

15

68:97

 21

10.

FS SÁDEK 

22

5

5

12

47:71

 20

11.

FK ADRIA Nový Bor 

22

4

4

14

56:100

 16

12.

SF KLIMCO Darkovice 

22

3

2

17

36:93

 11

 

Tabulka střelců

1

Mužík Petr

SF TRIVEL Klatovy "A"

 20

2

Soukup Radek

BOMBARĎÁCI Větřní

 20

2

Súkeník Jaroslav

SC Premium Stonava

 19

3

Pejchal Jan

SK Goll Běloves

 16

4

Kraus Pavel

SK SICO Jilemnice

 15

5

Cieslar Josef

SC Premium Stonava

 14

5

Šnídl Petr

CHEMCOMEX Praha "A"

 14

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku