Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Nový úkol trenéra Jiří Brabce - DOVÉST SUŠICKÝ DOROST DO DIVIZE

            SUŠICKÝ DOROST SE POKUSÍ DOVÉST DO DIVIZE JIŘÍ BRABEC

Vlajkovou lodí v kategorii dorostu v kraji  v průběhu podzimu byl bezesporu dorost TJ Sušice. Po první části má krajský přebor dobře rozehrán . Starší dorost přezimoval na prvním místě a má našlápnuto k postupu do divize. Proto bylo velkým překvapením, když po skončení podzimu oznámil  úspěšný trenér Václav Kotrba , že u týmu končí.  Jelikož i přes přesvědčování své rozhodnutí nezměnil, mělo vedení klubu před sebou tvrdý oříšek v rozlousknutí koho pověřit na místo odstoupivšího Václava Kotrby. Nakonec volba padla na dlouholetého trenéra mládeže v klubu Jiřího Brabce. Ten se stal hlavním trenérem , asistovat mu budou Stanislav Skuhra a Ladislav Blažek.

 Funkci vedoucího u dorostu bude nadále zastávat Martin Mateše který nám k součastném u stavu u týmu řekl: „ Po úspěšném podzimu vstoupil dorost TJ Sušice do přípravy na jarní boje s novým realizačním týmem. Do přípravy se zapojily staronové posily Jan Kandra z Chanovic, kolinecká dvojice Michal Reitmaier a Josef Kůl. Z hostování z Kašperských Hor se vrátili David Kojzar, Marek Špírek a Pavel Franěk. Cílem pro jarní boje bude pokusit se postoupit z krajského přeboru, abychom i v další sezóně mohli zachovat starší i mladší dorost a nemuseli  v rámci reorganizace dorosteneckých soutěží v kraji hrát krajský přebor a krajskou soutěž zároveň. Toto by bylo pro nás jak finančně, tak v obsazení na postech trenérů a vedoucích velmi náročné.“

Vedoucí sušického dorostu Martin Mataše nás také seznámil s termíny a soupeři v přípravných  zápasech  které dorost sehraje v rámci přípravy na jarní mistrovské boje .

Starší  dorost: 7.2. Vejprnice, 9.2. Strakonice, 20.2. Kašperské Hory , 27.2. v Prachaticích, 7.3. Luby, 13.3. v Písku, 20.3. Klatovy, 27.3. Nepomuk.

Mladší dorost : 7.2. Pačejov, 21.2. Nýrsko, 27.2. v Prachaticích, 7.3. Nepomuk,13.3. v Písku,20.3. Klatovy, 27.3. Nepomuk

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku