Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sálovka SPV pro SK Klatovy a TJ Mochtín

Sálovka SPV pro SK Klatovy a TJ Mochtín

Karel  Šot

Páteční prázdninový den 29.1.2010 využilo šest žákovských týmů k tomu, aby si zahrály na otveřeném turnaji v halové kopané odborů Sport pro všechny. Pod patronací PRC SPV Klatovy ho v tělocvičně Masarykovy ZŠ v Klatovech uspořádal odbor SPV TJ Sokol Mochtín. Hrálo se systémem každý s každým dvoukolově. V kategorii mladších žáků vyhrálo družstvo SK Klatovy, vedené trenérem Jaroslavem Pavlíkem, v turnaji staršíků vyhrál tým Sokola Mochtín, vedený trenérem Stanislavem Bejvlem.

Při závěrečném hodnocení byli vyhlášeni i nejlepší hráči jednotlivých mužstev. Převahu měli především brankáři.

U mladšíků to byl golman Mochtína Tomáš Řeřicha, u staršíků brankář Nalžovských Hor Zdeněk Říha a u Mochtína Dominik Beneš.

V dalších případech to byli již hráči z pole. U Dlažova, který spojil pro tento turnaj síly s Pocinovicemi, to byl Jan Kelner (starší žáci) a Karel Jakuš (mladší žáci), z týmu SK Klatovy pak Kryštof Pavlík.

Pamětní diplom za titul "Nejlepší hráč turnaje" si domů odnášeli Pavel Harmady (mladšíci SK Klatovy) a Zbyněk Smolík (staršíci So Mochtín), kteří byli zároveň i nejlepšími střelci této soutěže. Radost z pohybu, to bylo hlavní motto tohoto turnaje, který měl hladký průběh a to nejen zásluhou organizátorů a rozhodčích, ale i samotných hráčů, včetně jejich vedoucích. Ti si ve většině případů museli vzít na tuto akci dovolenou, ale co by pro své svěřence neudělali. Patří jim za to veliké poděkování.

 Konečné pořadí turnaje :

Mladší žáci : 1.SK Klatovy 15:2 12 bodů, 2.Sokol Mochtín 6:5 6, 3.Sokol Dlažov 1:15 0 bodů.

Starší žáci : 1. Sokol Mochtín 11:5 8 bodů, 2.Sokol Nalžovské Hory 7:9 6, 3.Sokol Dlažov 4:8 2 body





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku