Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sálovku seniórů vyhrálo Mochtínské béčko

 

Sálovku seniórů vyhrálo Mochtínské béčko

  Sedm týmů startovalo v sobotu 16.ledna 2010 na turnaji seniorů nad 45 let v halové kopané, který se hrál v Klatovech ve sportovní hale na Čapkovce. Pořádal ho odbor Sport pro všechny TJ Sokol Mochtín, měl hladký průběh i pěknou sportovní úroveň. Patronem bylo PRC SPV Klatovy.

    Bez porážky tento jubilejní 5. ročník vyhrál "B" tým Sokola Mochtín před TJ Žihobce a  teamem Vejce. Kapitáni těchto nejlepších družstev převzali krásné poháry, Jiří Flodr, kapitán vítězného týmu navíc i putovní pohár TJ Sokol Mochtín.

   Hrálo se systémem každý s každým, celkem bylo odehráno 21 zápasů, ve kterých diváci viděli 37 branek !  Nejlepším střelcem turnaje byl Jiří Toman (Mochtín "B"), autor 5 golů, Jaroslav Macháček (TJ Sušice), Jiří Šmat (Žihobce) a Václav Kubalík (Vejce) zaznamenali shodně po 4 brankách. 

   Nejstarším účastníkem byl i v tomto ročníku Jiří Strejc z družstva 1.FC Sušice, který v letošním roce již oslaví své 64. narozeniny. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen a oceněn Václav Kotrba ze Sušice, hájící barvy družstva TJ Žihobce.

 „  Na hladkém průběhu této akce měli zásluhu oba rozhodčí Václav Husník a Jiří Dolejš i všichni hráči zúčastněných mužstev. Měl jsem radost z toho, že se účastníkům turnaj líbil a že se nám nikdo vážněji nezranil. Pochválit musím časoměřiče i moderátora Jardu Šrouba a již dnes chci všechny ujistit, že v tradici budeme pokračovat a za rok opět podobný turnaj odehrajeme“  zhodnotil krátce celou akci Karel Šot, ředitel turnaje.

 

Konečné pořadí

1.

Sokol Mochtín B 

11 : 2

16

bodů

2.

TJ Žihobce

7 : 2

14

bodů

3.

Vejce

7 : 6

12

bodů

4.

1 FC Sušice 

2 : 5

7

bodů

5.

TJ Sušice

6 : 5

5

bodů

6.

Sokol Mochtín A 

3 : 5

4

body

7.

Sokol Dlažov 

1 : 12

1

bod

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku