Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SÁLOVKÁŘI ZÍSKALI V PRACHATICÍCH TŘI LIGOVÉ BODY

V PRACHATICÍCH ZÍSKALI TŘI LIGOVÉ BODY

 

Dlouhodobá základní část celostátní ligy sálového fotbalu  se pomalu chýlí ke svému závěru.

O překvapení nebyla nouze. Lídra tabulky Benago Slavičín zaskočil v duelu hraném v Poličce nováček FS Sádek . Nováček tak dokázal, že to s útokem na play off myslí vážně. Slavičín se díky této porážce propadl až na čtvrté místo tabulky, rozdíly na čele jsou však tak minimální, že po dalším turnaji může být znovu vše jinak. Dařilo se naopak Poličce, která doma získala šest bodů a drží tak druhé místo. Právě Slavičín bude společně s Poličkou  jedním ze dvou soupeřů  Klatov o tomto víkendu ve sportovní hale ve Zlíně. Klopýtl i Chemcomex  v Prachaticích s domácím týmem remizoval 2:2. Lépe se s domácím týmem vedli klatovští futsalisté , kteří domácím uštědřili těsnou, ale zaslouženou prohru. Vítězství Bombarďáků Větřní  nad Klatovami naopak pro tento tým znamená oživení nadějí na postup do čtvrtfinále.Té západočeského regionu v lize Trivel Klatovy , když právě body ztracené  s Bombarďáky mohou chybět.

SK STRABAG LUBRYCO Prachatice - SF TRIVEL Klatovy   2 : 3 (0 : 0)

Hosté  nastoupili do zápasu soustředě , hráli ze zajištěné obrany  a také proto odcházely oba týmy k poločasové přestávce bez branek. Po přestávce se favorizovaní domácí ujali vedení. Klatovy ale našly rychlou odpověď a dvěma slepenými góly otočily výsledek na 1:2. V nervózním průběhu stačili  futsalisté  Trivelu přidat třetí branku. Domácí se podařilo pět minut před koncem snížit  na 2:3, ale vyrovnání již nestihli. Klatovy v tomto zápase za dvě žluté karty a následnou červenou přišli do dalšího zápasu o vyloučeného kanonýra Petra Mužíka.  

Branky: Frous, Hanzlík a Toman .

Sestava : Vacek, Frous, Petrželka, Kopecký, Hanzlík, Mužík, Toman, Matějka Jiří, Meszáros.

BOMBARĎÁCI Větřní - SF TRIVEL Klatovy  5 : 0 (2 : 0)

Ve velmi důležitém zápase o šest bodů  se museli  klatovští sálovkáři vyrovnat nejen s oslabením o distancovaného Mužíka , ale také s tím, že rozhodčí zrovna neměli asi ten správný den na  rozdávání chyb na obě strany. Po prohraném prvním poločase nastolili hráči z města karafiátů se cílem otočit výsledek. Přestože měli několik  slibných brankových příležitostí Kopeckým, Tomanem a Hanzlíkem . Když i střela Meszároše skončila na tyči branky soupeře zůstalo skóre Bombarďáků čisté . Naopak Klatovy inkasovaly třetí branku a při hře vabank ještě jejich brankové konto narostlo o další dva góly.

Branky : Weinhard 2, Soukup 2, Szo

Sestava : Vacek, Frous, Petrželka, Kopecký, Hanzlík, Toman, Matějka Jiří, Meszáros.

 

Trenér Klatov Martin Štancl :

Na jedné straně pro nás štěstí, že jsme nečekaně , ale zaslouženě získali body s domácím celkem. Na druhé straně jsme však  přišli o Mužíka , který v tomto klání dostal červenou kartu  a to byla pro náš kolektiv citelná ztráta. I přes tento handicap je výsledek s Bombarďáky pro nás krutý a neodpovídá průběhu hry. Vůbec nám nevycházela koncovka, štěstěna se k nám tentokráte otočila zády . Je škoda, že rozhodčí  nedokázali rozdávat  chybné rozhodnutí na obě strany . Neměli asi svůj den…“

  

   

Tabulka po 16.kole

1.

Premium Stonava 

 40

2.

Novabrik Polička 

 39

3.

Chemcomex Praha 

 38

4.

Benago Slavičín 

 38

5.

 Lubryco Prachatice 

 23

6.

Goll Běloves 

 21

7.

Sico Jilemnice 

 17

8.

FS Sádek 

 16

9.

Trivel Klatovy 

 14

10.

Bombar. Větřní 

 12

11.

Klimco Darkovice 

 10

12.

Adria Nový Bor 

 9

 

Zbyněk Toman(na foto v modrém) se v minulém kole hraném na domácí palubovce v Klatovech střelecky neprosadil. V Prachaticích byl ale v duelu s domácím celkem autorem jedná ze tří branek Trivelu.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku