Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Jubilant Karel Zíbar slaví osmdesátiny.

Jubilant Karel Zíbar slaví osmdesátiny.

Karel Zíbar oslaví 19.ledna významné životní jubileum  osmdesáté narozeniny. Jubilan spojil svůj sportovní život s TJ Žichovice  kde byl jedním ze zakládajících členů této tělovýchovné jednoty. Za místní klub  hrával fotbal   v 60. a 70. létech. Nejvíce  se mu dařilo na postu  brankáře. Svojí svatyni hájil tak jak mu bylo vlastní, neuhnul ze žádného souboje a proto také byl postrachem všech  útočníků.  

Přes svůj věk  je i v součastné době nedílnou součástí  místního fotbalového klubu .Aktivně se podílí na jeho činnosti  a má radost z výsledků  jednotlivých týmů . Tu největší mu dělali  v uplynulých létech hráči A týmu svojí účastí krajských soutěží. Je pravidelným účastníkem všech fotbalových zápasů hraných  na domácím hřišti ve kterých součastně vykonává funkci hlavního pořadatele.

Od výboru fotbalového klubu TJ Žichovice přišlo jubilantovi následující blahopřání : „ Život Vám píše zase o rok víc, slovíčkem psaným chceme říct, žijte podle svého, mějte pevné zdraví, narozeniny oslavte, tak jak se slaví.Popíjíte svojí becherovku, písničku zpívejte a s veselou náladou na svět se dívejte. K tomuto blahopřání se připojuje široká sportovní veřejnost ,místní myslivci, Hasiči a všichni kdo Vás mají rádi.“

Okresní fotbalový svaz Klatovy ocení Karla Zíbara  za jeho dlouholetou hráčskou a funkcionářskou činnost v březnu na 16. Valné hromadě.  K blahopřání se vedle OFS  připojuje také tyto webové stránky.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku