Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OTEVŘENÝ DOPIS FUNKCIONÁŘŮM fotbalového klubu TJ Klatovy

OTEVŘENÝ DOPIS FUNKCIONÁŘŮM fotbalového klubu TJ Klatovy 

 

Strážov    6.11. 2009

 

Vážení funkcionáři fotbalového klubu TJ Klatovy !

 

    Dovolte mi, abych touto cestou  vyslovil osobní uznání ve věci výrazného posunu k informovanosti o činnosti klubu a  dosažených výsledcích jednotlivými týmy.

    Jestliže jsem to byl já, který různým způsobem a to buď  při osobní písemné komunikaci s Vámi a nebo i prostřednictvím svých webových stránek jsem často kritizoval,  ( musíte uznat , že velmi často  zcela po právu o nedostatečné komunikaci při sdělování výsledků které jsem zpracovával a nadále hodlám připravovat pro tisk)  pak zase naopak cítím potřebu a také slušnost  kvitovat aktivaci nových webových stránek   klubu .Cením si tohoto kroku ke kterému jste se rozhodli zejména v době, kdy zrovna klubu pšenka nekvete a zejména v kategorii mužů  se nedaří navázat na úspěchy dosažené v předcházejícím desetiletí jeho činnosti.  

   Jsem velice potěšen , neboť mne osobně se  webové stránky velmi líbí  a to jak design, náplň a celková přehlednost při hledání informací o které projevím zájem zde najít. 

    V tomto směru jste  svým dalším velkým klubům které jsou v působnosti OFS Klatovy , resp. v Pošumaví  (Sušice, Horažďovice, Nýrsko , Luby) určili směr jakým by se informovanost z činnosti klubů měla ubírat.  Váš klub se tak zařadil mezi  sice ve srovnání s Klatovy s těmi menšími  kluby jako jsou Svéradice, Mochtín, Pačejov, Žichovice,  Bezděkov, Myslív, Týnec,Křenice  v posledním období i Strážov kteří své klubové webové stránky pravidelně aktivují.

    Myslím si,  že toto je ta správná cesta  . Jelikož mám s činností webových stránek od roku 2001 dost zkušeností zároveň vím, že je to velká zodpovědnost kterou autoři stránek na sebe berou. Přesto máte situaci daleko více ulehčenou, neboť redakční systém Vám umožňuje aktivaci stránek provádět přímo prostřednictvím funkcionářů,  kteří mají přístupové kódy k ukládání do jednotlivých sekcí  webových stránek  TJ Klatovy.

Já osobně mám situaci v případě zveřejňování ale daleko komplikovanější , neboť  moje činnost je na bázi přijímání informací telefonicky , případně elektronickou poštou. Po té musí následovat osobní písemné  zpracování, vytvoření tabulek a jejich kopírování , stupování do databáze a vkládání  do jednotlivých sekcí .

Přesto jsem za tento systém vděčný a děkuji v této souvislosti webu SumavaNetu a jmenovitě panu ing. Pavlu Hladkému za to, že ho vypracoval podle mých představ vycházejících z praktických zkušeností. Jiný způsob nelze  aplikovat a proto vše  vyžaduje  velkou manipulační  pracnost . V průběhu soutěží o sobotách a nedělích bych tak  místo jednoho páru rukou  potřeboval  těchto párů několikrát více.

To je také důvod proč  vyžaduji včasné zasílání informací a výsledků, neboť v tomto případě je každá nevyužitá minuta je pro mne velkou ztrátou a při pozdějším zaslání třeba výsledků utkání mládeže se na tyto vůbec večer již nedostane, neboť z důvodu uzávěrky pro tisk dostávají přednost výsledky dospělých.

Uvádím to v souvislosti s těmito řádky záměrně, neboť tím chci zdůraznit všeobecnou velkou zodpovědnost při aktivaci stránek a hlavně rychlosti zveřejnění. Zprávy uváděné na internetu starší 12 hodin a přestože se jedná o výsledky pokládám již za staré   !!!

Tím jen zdůrazňuji zodpovědnost těch, kteří se již podílí a v budoucnu budou podílet na  aktivaci klubových stránek fotbalistů  TJ Klatovy.

V závěru chci v této souvislosti oficiálně požádat klub o  souhlas s tím, abych mohl   informace  které na webových stránkách Vašeho klubu budou  k dispozici pro potřeby jednak webových stránek Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko  a pro podklady pro tisk (Nové Klatovsko, Klatovský deník apod.)  v případě, že mi nebudou příslušnými funkcionáři(této cestě dávám prioritu a předem do budoucna za ní děkuji) zveřejňovat . Důvodem je komplexní přehled o činnosti a výsledcích fotbalových klubů v působnosti OFS Klatovy  na těchto webových stránkách.

 

  Děkuji  vedení FO TJ Klatovy  a těším se na další spolupráci !

                        

                                                                                   Miroslav Sedlmaier, autor stránek

                                                                                   www.sumavanet.cz/fotbal

  

Pro informaci návštěvníků mnou vedených webvých stránek  na webu SumavaNet.cz  uvádím adresu  webových stránek TJ Klatovy - fotbalhttp://www.fotbal-klatovy.cz/

 

 

 

   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku