Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 11 .kolo 31.10.- 1.11.

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

PAČEJOV SE S PŘISPĚNÍM MOCHTÍNA VYHOUPL NA DRUHÉ MÍSTO

 

Bilance Tatranu Dlouhá Ves z domácích zápasů se nevylepšila ani po derby se Sokolem Pačejov. Bez zpochybňování kvalit týmů které v průběhu podzimu na hřišti Tatranu hrály nelze příliš označit výsledky domácích na svém hřišti za náhodné. Vždyť po těchto podzimních  pěti zápasech jejich se jejich diváci ani jednou neradovali z vítězství a po dvou remízách  již třikrát za sebou na body Tatran vůbec nedosáhl ! Se skutečnosti mínus 13 bodů ztracených doma  sice vynulovalo 13 bodů přivezených z venku – rovná se nula z nuly pošla výrazně znehodnocuje skutečné kvality týmu, který venku září, doma výsledkově doslova propadá.

V dalších derby mezi  které byla na programu 11.kola se radovali z bodů hostující hráč. Hradešice překvapivě po sérii úspěšných výsledků na hřištích soupeřů tentokráte opět nezvládli úvod zápasu a na dvoubrankový náskok nováčka z Měčína  již nedokázali najít nedůraznou koncovkou odpověď která by vedla ke zvratu výsledku.   

Klatovská rezerva nastoupila doma proti Švihovu v kombinované sestavě , bez obvyklé stoperské dvojice Kraus – Kováč . Ani tentokrát se nedokázala vyvarovat chyb . Přestože se jim podařilo do poločasu srovnat stav na 1:1 byli to nakonec hosté, kteří dokázali dotáhnout tento duel do vítězného konce.

Neuvěřitelný zápas mohli zhlédnout promrzlí diváci ve Svéradicích. Domácí favorit vedl po půl hodině hry 4:1, i když nutno uznat, že hosté domácím na všechny branky doslova namazali. Průběhu utkání však nejvíce podlehli právě domácí hráči, kteří si vůbec nepřipustili, že by mohli o téměř jisté vítězství ještě přijít. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci a ta přišla .První vítězství v soutěži hosté pečetili chvilku před koncem po další brejkové akci. Domácí po úspěšné sérii soupeře krutě podcenili a ten si zcela po zásluze odváží tři body.

Mochtín po úspěchu ve Švihově hostil doma do tohoto kola druhý tým tabulky . V chladném počasí se hrál na mochtínském hřišti  kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. Losiná měla dobrý přechod do útoku, ale v zakončení jeho hráči tentokráte selhali. Domácí tým podal kolektivní výkon a proti silnému soupeři bodoval zaslouženě a hosty sesadil tímto úspěchem ze druhé příčkY kam se vyhoupl lepším skóre Sokol Pačejov.

 

 

DLOUHÁ  VES – PAČEJOV  0 : 2 (0 :1)

Josef Krůs

Moto : Kdo potřebuje nutně body,nechť si přijede zahrát do Dl.Vsi.
Vážně, už je to na pováženou.Musí se s tím něco udělat.Možná by stačilo také trochu myslet na diváky, kteří i v této situaci stále chodí a svým chlapcům drží palce. Ale k věci.

1.pol. - vyrovnaný začátek s chybami a nepřesnostmi domácích.V 10´slibná individuální akce M.Krejčího po levé straně, kdy přehrává několik hráčů soupeře a ještě stačí tvrdě zakončit.Jeho střelu brankář hostí vyráží na dalšího útočníka domácích, který střílí hlavou  nad břevno.Hosté jsou fotbalovější a s nadhledem využívají chyb domácích v obranné činnosti.Ve 28´to hosté potvrzují a po rozebrání obrany domácích střílí první gól hostí úplně volný Petr Bokr.Hned poté chytá dobře kopnutý roh hostující brankář až napodruhé.Další šanci domácích opět likviduje výborný brankář hostí-tentokrát dobře kopnutý VPK k levé tyči.Hosté mají také několik šancí,jsou fotbalovější,disciplinovaní a mají herní převahu.

2.pol.- už to vypadalo, že se domácí pokusí zápas otočit, ale přišly 2 roh.kopy po sobě, kopané na dom.branku a hned na to další pěkná akce hostí,kdy se dostává po pěkné akci k míči opět volný útočník.Tentokrát nedal žádnou šanci  v 52´dom.brankáři V.Brůha a bylo 0:2. V 55´  nastřelují hosté tyč a dochází k prvnímu střídání v dom.celku.Na hřišti mírně přituhlo,dom.hráči mají výhrady k některým verdiktům rozhodčího a tím se hodně rozptylují.Hraničí to s nekázní u některých dom.hráčů a rozhodčí se s ničím nepáře- v  67´odchází do šaten P.Pechek a brzo za ním (72´)po 2.žluté i P.Kodýdek.Domácí hrají v oslabení a na výsledku se už nic nemění.V této části si ale domácí zaslouží pochvalu, za obětavost a bojovnost,kterou projevili v době a za stavu, kdy mnozí jiní by už vše balili.To je nadějný poznatek a diváci se mohou opět těšit na lepší časy.

Branky : 28. Bokr Petr, 52. Brůha Václav. Rozhodčí : Orlík Vlad. Diváků : 80. ŽK: 5 : 3. ČK: 2 : 0.  67.  Pechek Petr , 72 . Kodýdek Pavel

 

KLATOVY B   -  FC ŠVIHOV  1 :  5 (1 : 1)
Adam Popelka

Do utkání nastoupili domácí  v kombinované sestavě , bez obvyklé stoperské dvojice Kraus – Kováč. Lepší start do zápasu měli hosté , v 10.min.  po chybě ve středu hřiště se řítil na Dolejše Sýkora , domácí brankář ale výborným zákrokem zachránil od pohromy. V 25.min zahrávali hosté přímý kop a po závaru se prosadil Špatenka 0:1. Po inkasovaném gólu  klatovská rezerva se konečně probrala a v zápětí mohl vyrovnat Mészáros po přituknutí Lukeše. Vyrovnání se prokřehlí diváci konečně dočkali  ve 40.min kdy po faulu na Lukeše proměnil Ježek pokutový kop 1:1.

Do druhé půle vstoupili Klatovští  aktivněji s cílem rozhodnout utkání ve svůj prospěch , ve dvou velkých šanci se ocitl Mészáros. Klíčový moment utkání přišel v 60.min , kdy po průniku ve vápně byl Mészáros doslova sestřelen hostujícím obráncem , ale rozhodčí nepochopitelně druhý pokutový kop neodpískal. V 72. min přišel po chybě Zahradníka brejk hostů a Ježek musel na hranici vápna faulovat a z následného přímého kopu Kowalski vymetl pravý horní růžek. O tři minuty  později vyrobil hrubou chybu Dolejš , kdy se nechal přelomovat Žákem s půlky hřiště . Závěr utkání  pak klatovská rezerva nezvládla  a ostudně  prohrála 1:5….

Sestava: Dolejš – Hromada , Votípka , Janda , Ježek – Brož , Mészáros , Zahradník , Voráček – Lukeš , Popelka D.(72. Nešpor) Trenér: Miroslav Krhoun

Branky : Ježek (PK) -  Špatenka,Kowalski,Žák,Sýkora,Bureš. Rozhodčí : Nesvadba. Diváků: 80. ŽK: 2:2.

SVÉRADICE – ŽINKOVY    4 : 6 (4 : 4)
Václav Dušek

Neuvěřitelný zápas mohli zhlédnout promrzlí diváci ve Svéradicích. Domácí favorit vedl po půl hodině hry 4:1, i když nutno uznat, že hosté domácím na všechny branky doslova namazali. Průběhu utkání však nejvíce podlehli právě domácí hráči, kteří si vůbec nepřipustili, že by mohli o téměř jisté vítězství ještě přijít. Přesto už v poločase bylo srovnáno a to hlavně zásluhou kapitána hostů Václava Brožíka, který prokazoval svoje kvality. Hned v úvodu druhého poločasu hosté promarnili 100% šanci, když po další přihrávce Brožíka netrefili prázdnou branku. Vše ale nasvědčovalo, že je jen otázkou času, když hosté zlomí stav ve svůj prospěch. Domácí hráli bez myšlenky, byli bezzubý. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci a ta přišla více jak čtvrthodinu před koncem, když si kdo jiný než Brožík naběhl v pravou chvíli za obranu a s jistotou své sólo proměnil. První vítězství v soutěži hosté pečetili chvilku před koncem po další brejkové akci. Domácí po úspěšné sérii soupeře krutě podcenili a ten si zcela po zásluze odváží tři body.

Branky: 4.Makovec Stanislav, 19.Vonášek Jan, 29.Makovec Stanislav, 30.Makovec Stanislav - 21.Brožík Václav, 35.?, 37.Brožík Václav, 45.Brožík Václav, 72.Brožík Václav, 84.Šindelář Michal
Rozhodčí: Reznichenko Vladimír, ŽK: 2:1, Diváků: 90

Sestava Svéradic: M.Soukup - Vonášek, Švec, Š.Kulhánek (43.Bouše), Václavek - Marek (46.J.Větrovec), Jiřinec, Herout, J.Martínek - Makovec, Petřík

 

PŘEŠTICE B  -   ŽICHOVICE 0 : 0 ( 0: 0)

ŽK: 2:2 ; diváků: 120 

 

MOCHTÍN  -  LOSINÁ 4 : 1 ( 1: 0)

Karel Šot

V chladném počasí se hrál v Mochtíně kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. Losiná měla dobrý přechod do útoku, ale v zakončení jeho hráči tentokráte selhali. Domácí tým podal kolektivní výkon a proti silnému soupeři bodoval zaslouženě. Ve 20.minutě otevřel skore Petr Švátora nevídanou střelou ze 28 metrů. Pak se šance střídaly na obou stranách , ale v zakončení byli úspěšní hlavně domácí hráči. Na 2:0 zvyšoval v 55.minutě Martin Tykal, kontaktním golem na 2:1 však o deset minut později snižoval hostující Martin Veleman. Důležitý moment přišel v 75.minutě, kdy hosté nezvládli ofasajd systém. Z druhé vlny si na dlouhý pas za obranu hostí naběhl domácí dorostenec Jan Voráč a umístěnou střelou poslal svůj tým znovu do dvoubrankového vedení. Soupeř to nezabalil, stále bojoval a dokazoval, že je na 2.místě tabulky zaslouženě. Zlomila ho ža další branka, kterou v 84.minutě dorážkou zaznamenal Tomáš Dolejš. Ta nakonec rozhodla o vysoké,ale zasloužené výhře mochtínských fotbalistů, kteří podali zatím svůj nejlepší výkon podzimu 2009. S přehledem rozhodoval utkání Jar. Fanfule z Bělé n./R., ŽK 1:5, 70 diváků. Branky : Petr Švátora, Martin Tykal, Jan Voráč, Tomáš Dolejš - Martin Veleman.

 

HRADEŠICE  -   MĚČÍN 0 : 2 ( 0 : 2)

Hosté šli  do dvoubrankového vedení v prvních půlhodince ve které potrestali domácí za jejich hrubé chyby v obraně. Po přestávce si domácí ve snaze zvrátit výsledek vynutili výraznou převahu, ale hosté pozornou hrou v obraně své vedení uhájili.

Branky: 9. Korčík, 27. Němec; ŽK: 2:2; diváků: 90. Rozhodčí: Kastl, Jurčík, Rubáš.

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY

BLOVICE  - PŘEDENICE 3: 0 ( 1: 0)

Branky: Davídek, Přibáň, Šeba; ŽK: 1:2; diváků:  120

 

 

  1. Blovice            11   7   4   0   30:  7    25  ( 10)

  2. Pačejov            11   6   1   4   20: 15    19  (  1)

  3. Losiná             11   5   4   2   17: 14    19  (  7)

  4. Svéradice          11   5   3   3   29: 22    18  (  0)

  5. Hradešice          11   5   3   3   18: 14    18  (  3)

  6. Zichovice          11   4   5   2   19: 12    17  ( -1)

  7. Přeštice B         11   4   4   3   20: 16    16  ( -2)

  8. Měčín              11   4   4   3   18: 14    16  (  1)

  9. Mochtín            11   4   3   4   15: 14    15  (  0)

 10. Dlouhá Ves         11   4   3   4   17: 19    15  (  0)

 11. Švihov             11   3   3   5   16: 20    12  ( -6)

 12. Předenice          11   2   2   7   12: 19     8  (-10)

 13. Žinkovy            11   1   4   6   20: 30     7  (-11)

 14. Klatovy B          11   1   1   9    9: 44     4  (-14)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku