Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 10. kolo 24. – 25.10.

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

HRADEŠICE NÁROČNOU SÉRII ZVLÁDLY NA JEDNIČKU

 

Málo kdo by předpokládal , že Hradešice které v šestém a sedmém kole dvakrát za sebou prohrály nejdříve doma s D.Vsí, pak ve Svéradicích a po té doma po brankové přestřelce se o body dělily s béčkem Přeštic v dalších dvou neročních zápasech za sebou dokáží získat venku čtyři body. A nebyly to zápasy vůbec lehké. Před týdnem ze hřiště lídra tabulky z Blovic přivezly bod a o tomto víkendu byly stoprocentně úspěšné v Losiné odkud se vrátily s výhrou  1:2 ! 

Fotbalisté Tatranu Dlouhá Ves laškují se svými příznivci v domácím prostředí. K tomuto tvrzení postačí k tomu použít výsledky z posledních  čtyř kol. Po výhře  Hradešicích přišla prohra doma s Měčínem , aby v dalším kole vše bylo jinak a z Předenic si přivezli Dlouhoveští další tři body. Tyto kladné body doma opět znehodnotili prohrou v  derby se Žichovicemi a vzápětí v tomto kole obrali o body v Žinkovech domácího nováčka soutěže. A jak to bude vypadat po derby které se hraje příští sobotu v Dlouhé Vsi ve kterém hostí domácí Pačejov, tak to je tipování jen pro odvážné!

Na třetí výhru v průběhu deseti kol teprve dosáhl Sokol Mochtín.  Po zbytečné ztrátě bodů v derby s Pačejovem které sehráli Mochtínští v jako domácí ve Velkých Hydčicích  již další derby ve Švihově zvládli daleko lépe a brankami kašpara a Nováka si odvezli body ze  Švihova.Jejich soupeř tak na podzim koketuje s remízami kterých má na svém kontě již čtyři a jediná výhra na lepší bilanci než zisku 9 bodů je určitě stejně jako u Mochtína na deset utkání  dost málo !

V Pačejově se hrálo další derby ve kterém se měla přestavit síla klatovské kopané v provedení její rezervy. Nic nevybočilo v dosud dosažených výsledků hostů kteří  nastoupili v úvodu pouze o deseti a ani doplnění na jedenáct nezabránili tomu, aby si Pačejov prodloužil úspěšnou sérii a zároveň  si i vylepšili  půltuctovým přídělem svoje skóre.

Derby v Žichovicích potěšilo pouze fanoušky hostů kteří se radovali nejen ze tří bodů získaných na hřišti exúčastníka 1.A třídy, ale také z posunu v tabulce na 3.místo , když předstihly lepším skóre Sokol Hradešice.

Měčín dělil jen krůček od překvapení kola. Ještě v poločase vedl nad lídrem tabulky z Blovic, který po přestávce vydoloval z tohoto souboje s nováčkem alespoň jeden bod.

 

LOSINÁ  - HRADEŠICE 1: 2 (0 : 1)

Hosté šli do vedení ve 23.minutě po centru Řezáče který dopravil do domácí branky Florián.V dalších deseti minutách měli Hradešičtí možnost z pěti tutovek zvýšit své vedení, ale Šašek,. Florián a další byli proti . Nakonec ve 35.minutě museli děkovat bravurnímu zákroku jejich brankáře Ryby, který chytil proplacení gólovou šanci domácímu celku.  Ve 48.minutě po přihrávce od Míry Lavičky zvýšil na 0:2 Hnojský. V 54.minutě mohl skórovat Florián sám před prázdnou rankou  dal vedle. Relativně bezpečné vedení pokazila hrubka středu obrany která společně s brankářem zaváhala a domácí v 58.minutě snížil Tančouz na 1:2. V 77.minutě šel Kotiš  sám na brankáře domácích, ale byl z toho pouze rohový kop. Nicméně  hosté si zaslouženě domů přivezli cenné vítězství.

Branky: 58. Tančouz – 23. Florián, 48. Hnojský; ŽK: 3:2 . Diváků: 170. 

 

ŽINKOVY  - DLOUHÁ VES 2 : 5 (1: 0)

Převzato z web.stránek

Velmi důležité utkání, ve kterém chtěli hosté potvrdit, že se jim na podzim venku daří a domácí naopak potřebovali  poprvé v soutěži vyhrát. Zápas začali hosté velmi špatně a domácí tak měli neustálou herní převahu. Dlouhá Ves se však díky dobré obraně dlouho držela a nepouštěla domácí do vyložených šancí.

První velkou šanci měl hostující Švajka,ale stehnem z malého vápna přestřelil.Poté udeřilo na druhé straně. Po neodpískaném faulu na půli hřiště a několika chybách v defenzivě Dlouhé Vsi se Žinkovy ujali vedení 1:0. Do druhého poločasu hosté vstoupili s odhodláním výsledek otočit, ale hned po příchodu z šaten si hostující Pechek po skrumáži před brankou dal nešťastný vlastní gól - 2:0. Hosté se ale pak neuvěřitelně zvedli a předvedli dokonalý obrat. Nejprve snížil krásnou střelou pod břevno Krejčí, poté vyrovnal přízemní střelou k tyči Hubený. To domácí položilo a bylo jen otázkou času, kdy přidají hosté další góly.Na 3:2 otočil výsledek Valvoda,když uklidil míč k tyči po rohu. poté měli domácí poslední možnost něco se zápasem udělat, ale Blažek vykopl míč před prázdnou bránou. Gólovou pojistku pak přidal hlavou z rohu Kodýdek a dokonalý obrat završil po samostatném úniku Frýda. Dlouhá Ves tak potvrdila, že se jí venku daří a odvezla si z Žinkov 3 body po málo vídané brankové

smršti v druhé půli.

Poločas:1:0.Branky: Brožík, vlastní - Krejčí ,Hubený ,Valvoda ,Kodýdek , Frýda , Diváků: 120 , bez karet

Sestava Dlouhé Vsi: Hanzl - Pechek, Heimlich, Valvoda , Blažek - Frýda, J. Beránek (Šmíd), Kodýdek, Hubený(P. Beránek) - Švajka , Krejčí 

Branky: Brožík, vlastní - Frýda, Hubený, Kodýdek, Krejčí, Valvoda  . Diváků: 120 .Hráno bez karet

 

PAČEJOV -  KLATOVY B    6 : 0 (1 : 0)

Tomáš Cihlář

     Za krásného slunečného počasí se hrálo na kvalitním trávníku utkání, v němž domácí chtěli potvrdit zlepšenou formu z uplynulých zápasů.

     Hosté zahájili jen s deseti hráči, ten jedenáctý naskočil do hry až kolem 10.minuty. Domácím opět vyšel úvod střetnutí a už v 8.minutě se přímo z voleje trefil přesně k tyči Vašek Brůha. Poté však předvedli během prvního poločasu tradiční festival promarněných vyložených šancí. V tomto trendu pokračovali hned po změně stran, když z malého vápna přestřelili Jirka Mrázek a Zdeněk Marek. Výsledek byl proto stále velmi nejistý. Klid přinesla až druhá branka Vaška Brůhy, který chladnokrevně proměnil sólo po hezkém uvolnění od Pavla Poleny. Poté hosté definitivně odpadli a závěr zápasu se stal doslova exhibicí domácího celku. V 70.minutě Petr Bokr vysunul Mrázka, který efektně přehodil vybíhajícího brankáře. Týž hráč zvyšoval na 4 : 0 v 80.minutě tentokrát po přihrávce Tondy Brůhy. O pět minut později se z trestného kopu přesně trefil do šibenice Michael Forman, který v poslední minutě po sólovém nájezdu a hokejovém blafáku uzavřel konečný účet utkání na 6 : 0.

     Vítězství domácích je zasloužené, hosté během celého střetnutí ani jednou vážněji neohrozili branku Kuby Kalčíka, jejich nejnebezpečnější hráč Lukeš byl dobře pokryt. Domácí dosáhli již třetího vítězství v řadě, které je vyneslo ze suterénu tabulky do horních pater. Před 130 spokojenými diváky s přehledem řídil rozhodčí Václav Presl.

Sestava domácích: Kalčík – Pavelec – Brůha A. – Němec – Kolářík – Brůha V. – Hlaváč – Polena – Zdeněk – Mrázek – Marek .Střídali: Forman, Bokr, Lád

Branky: Brůha 2, Forman 2, Mrázek 2; ŽK: 1:2  . Diváků: 130  .

 

ŠVIHOV -  MOCHTÍN 0 : 2 (0 : 0)

Podrobnosti nedošly.

Branky: Kašpar, Novák; ŽK: 4:2 . Diváků: 100 .

 

MĚČÍN - BLOVICE  2 : 2 (1 : 0)

Evžen Veselý

Utkání proti vedoucímu mužstvu tabulky domácí nastoupili bez respektu. Ve druhé minutě utekl po pravé straně Němec jeho připravka našla volné Prokeše, který střelou z 18 m otevřel skoro. Po obdrženém golu hosté  začali hrát aktivněji a vytvořili si mírnou převahu. Po rohových kopech několikrát nebezpečně hlavičkovali ale golového úspěchu se nedočkali. Od 20 min domácím byl domácím vyloučen Šlais. Domácí i oslabeni srdnatě bojovali a po rohovém kopu v 66 min vsítil Němec druhý gol. Hosté začali hrát  aktivněji a v 71 min Laibl  střelou snížil na 2-1. Kontaktní branka dala impuls hostům , kteří po rohovém kopu v 81 mim srovnali výsledek.

Branky: Němec, Prokeš - Laibl, Žežula; ŽK: 5:2; ČK: 1:0 .Rozhodčí Kovařík (DS Kopřiva Karel). Diváků: 150.

 

ŽICHOVICE  -  SVÉRADICE 1 : 3 ( 0 : 1) . 

Převzato z webových stránek TJ Žichovice

Dlouho očekávané derby mezi Svéradicemi a Žichovicemi přineslo díky mnoha tvrdým zákrokům karetní mariáš a i přesto, že domácí hráli dlouho bez vyloučených Choda a Šišky, byl výsledek do poslední minuty na vážkách. Domácí po sérii tří výher vstoupili do utkání profesorsky a hned ve druhé minutě mohli inkasovat. Ránu jednoho z hostů vyrazil Guli ke zcela volnému Václavkovi, ale ten z malého vápna netrefil zívající branku. Žichovičtí kontrovali nepřesnou střelou Šišky. Šiška byl i dále při chuti, jenže jeho další ránu z dobré pozice zblokovala hostující obrana. Svéradičtí se však lépe pohybovali a jejich záloha přehrávala tu žichovickou. Z toho přicházely i šance. Nejprve se neprosadil hlavou Makovec, poté i Herout. Uhodilo v 16. minutě, když Petřík táhl po levé straně brejk hostů, přehodil vybíhajícího Sládka a Makovec se před prázdnou brankou nemohl nemýlit. Domácím se tentokrát vůbec nedařilo, hosté pozorně bránili a když se prostě nedaří, tak ani benzín nehoří. Navíc ve 42. minutě po faulu na hostujícího brankáře a následné strkanici v pokutovém území Svéradic musel předčasně pod sprchy domácí Chod.

Do druhé půle vstoupili žichovičtí se snahou vyrovnat. Bohužel, snahy vzaly za své hned v 50. minutě, když po druhé žluté musel do sprch i Šiška. Hosté se od té doby nikam nehrnuli, ikdyž šancí si vytvořili dost a domácí čekali na příležitost k vyrovnání. Svéradičtí se vesele trefovali do Sládka do 75. minuty. V té svůj únik zakončil lobem Martínek a bylo to 0:2. I Martínek však hned za minutu mířil po červené kartě do sprchy dříve než ostatní. Naději na vyrovnání dal domácím v 81. minutě hlavou po pěkném centru Hájka Šimáček. Vyrovnat mohl Greiner, který se řítil na hostujícího gólmana, ale mířil vedle branky. Škoda, hosté si o vyrovnání koledovali celý druhý poločas. Konečnou podobu dal výsledku v devadesáté minutě neobsazený Vonášek, který po rohovém kopu uklidil do branky Sládkem vyboxovaný míč.

Branky: 76. Šimáček – 16. Makovec, 75. Martínek, 90. Vonášek. ŽK: 7:5, ČK: 2:1 (42. Chod, 50. Šiška – 76. Martínek). Rozhodčí: Mazán – Špindlerová, Pressl. Diváků: 200.

Sestava Žichovice: Sládek – Harenčák, Frýzek, Švehla, Greiner – Piller (70. Pařízek), Šiška, Šimáček, Bala (46. Pecina) – Chod, Hájek.

Foto z utkáníklikněte  ZDE

 

Předenice -  Přeštice B 1 : 3 (0 : 1)

Branky: Gadač - Holberger, Kroupa, Süss; ŽK: 1:0  . Diváků: 50. 

 

 

 1. Blovice            10   6   4   0   27:  7    22  ( 10)

 2. Losiná             10   5   4   1   16: 10    19  (  7)

 3. Svéradice          10   5   3   2   25: 16    18  (  3)

 4. Hradešice          10   5   3   2   18: 12    18  (  6)

 5. Zichovice          10   4   4   2   19: 12    16  ( -2)

 6. Pačejov            10   5   1   4   18: 15    16  ( -2)

 7. Přeštice B         10   4   3   3   20: 16    15  (  0)

 8. Dlouhá Ves         10   4   3   3   17: 17    15  (  3)

 9. Měčín              10   3   4   3   16: 14    13  ( -2)

10. Mochtín            10   3   3   4   11: 13    12  (  0)

11. Švihov             10   2   3   5   11: 19     9  ( -9)

12. Předenice          10   2   2   6   12: 16     8  (-10)

13. Žinkovy            10   0   4   6   14: 26     4  (-14)

14. Klatovy B          10   1   1   8    8: 39     4  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku