Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 9. kolo 17. – 18. 10. 2009

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

HŘIŠTĚ V DLOUHÉ VSI JIŽ NENÍ NEDOBYTNOU TVRZÍ

 

V 9. kole další bodovou ztrátou na domácím hřišti potvrdili fotbalisté z Dlouhé Vsi , že v domácím prostředí není jejich hřiště pro soupeře již nedobytnou tvrzí. V derby se Žichovicemi  měli i smůlu kdy nevyužil pokutový kop a zkušený soupeř který v úvodní části získal dvoubrankové vedení si těsnou výhru pohlídal.  Relativní výhody domácího prostředí nevyužil ani Mochtín, neboť svůj zápas odehrál sice na suchém hřišti ve Velkých Hydčicích  a zde byl úspěšnější po prohraném prvním poločase nakonec Pačejov. Výsledkově nejvíce překvapili fotbalisté Sokola Hradešice. Ti  po brankové přestřelce a remíze s béčkem Přeštic 4:4 doma v minulém kole dokázali přivést cenný bod ze hřiště lídra tabulky z Blovic. Ve Švihově nevládne úplná pohoda z dosud dosažených podzimních výsledků, ale přesto se místnímu týmu podařilo doma remízou přibrzdit rozjetý druhý celek tabulky z Losiné . Na první výhru po svém sestupu dosáhl B tým Klatov, který zásluhou hattricku Marka Lukeše bodově dostihl předposlední Žinkovy a v dalších zápasech má šanci se odlepit ode dna tabulky.      

 

D.VES – ŽICHOVICE  1 : 2 (1 : 2)

Domácí zahrozili už ve 2.minutě ,ale byli to hosté,kteří se dostali k volnému přímému kopu  z 19 metrů.Exekutorem byl  Harenčák, který využil špatně postaveného brankáře domácích a přízemní střelou k pravé tyči pohodlně již ve 13.minutě  vsítil první branku .Domácí  přidali a v dalších minutách  měli i několik příležitostí ke srovnání skóre.Byli to opět hosté kteří ve 22.minutě využili zmatku před domácí brankou po  situaci, kdy někteří hráči reklamovali ruku. Asistent sudího  tuto skutečnost hlavnímu arbitrovi nesignalizoval a hosté situaci dohráli a získali dvoubrankové vedení . Bezprostředně potom se kopal proti hostům pokutový kop za držení faul na domácího hráče.Míč si staví zkušený R.Rovňan, ale tentokrát chyběly centimetry, míč se odráží od břevna a je po naději na vstřelení kontaktní branky.To se domácím podařilo  ve 32.minutě zásluhou akce Hubeného po levé straně a jeho přihrávce na Valvodu, který nezadržitelně skóruje 1:2..Za tohoto stavu  se domácí snaží o o vyrovnání, ale nedaří se , neboť hosté hrají chytře a svůj náskok po poločasové přestávky udrželi ve svůj prospěch.Ve 2. poločase  se hosté stahují a výsledek proti domácím brání - využívají však všech příležitostí k protiútokům. Domácím se nedaří převahu v poli zúročit alespoň jedinou brankou.Střídá se, ošetřuje, hosté hru kouskují a zpomalují, ale vše v rámci pravidel a tak se konec zápasu rychle blíží a domácí už nic nestíhají.Obě mužstva se nevyvarovali mnohých chyb,které také často vznikaly díky velmi kluzkému terénu. Dlouhá Ves znovu touto prohrou potvrzuje, že  už asi nemá doma nedobytnou tvrz. Proto hledí po tomto neúspěchu k naději, že to možná opět venku vyjde a úspěšným výsledkem vymažou toto bodové manko.

Branky : 32. Valvoda S. – 13. Harenčák, 22. Šiška Radim . Rozhodčí : Houdek. Diváků 100. ŽK: 0:1.

 

BLOVICE – HRADEŠICE    1 : 1 (1 : 0).

Lídr tabulky přestože šel již v 10.minutě do vedení po té, kdy Loula kolenem dopravil míč do sítě hostů  podal nepřesvědčivý výkon . Hosté po přestávce byli lepším kolektivem, hráli aktivní bojovný fotbal   a zásluhou branky Milana Hlaváče  v 83.minutě se dočkali spravedlivé dělby bodů. Hradešice si za druhý poločas překvapivý bod na hřišti lídra tabulky zcela beze sporu  zasloužily.

Branka za Hradešice M. Hlaváč. ŽK: 1 : 0. Rozhodčí: Holeček.

 

ŠVIHOV -  LOSINÁ  2 : 2 ( 1 : 2) .

Švihovu se nedaří podle jeho představ, přesto dělbou bodů přibrzdil na podzim rozjetý druhý tým tabulky.

Branky: Kudjak, Sýkora - Veleman M., Veleman R. Diváků: 40. Hráno bez karet

 

PŘEŠTICE "B" - MĚČÍN  2 : 1 (1 : 1)

Domácí  měli v prvém poločase územní převahu ale střelecky byli neškodní.  Po hezké kombinační akci šli domácí do vedení. Hosté po obdržené brance začali lépe kombinovat. U brankové čáry vybojoval  míč Němec, zpětnou přihrávkou našel volného Prokeše, který zařídil vyrovnávací gol.  Hra ve druhé  půlce se odehrávala ve středu hřiště. Hosté byli aktivnější a využívali rychlé brejky k přečíslení domácí obrany. Vyložené šance Němce, Suchana, Krále zůstali nevyužity. Oba týmy se již smiřovaly s nerozhodným výsledek, když v 92. mim rozhodčí nařídil proti hostům volný přímý kop a tečovaná střela skončila v síti bezmocného golmana hostí.  Nevyužité šance stály Měčín bodový zisku. Gól za Měčín Prokeš Josef.

 

SVÉRADICE - PŘEDENICE 2:0 (2:0)

Utkání mělo stejný úvod jako před rokem na podzim, rychlé vedení domácích, i střelec byl stejný. Po akci navrátivšího Martínka po levé straně zakončoval Makovec, jeho první pokus ještě brankář Šatra bravurně vyrazil, ale tak nešťastně, že před Makovcem zívala prázdná branka, kam míč pohodlně umístil. Domácí byli dále aktivnější, hosté zkoušeli střílet jen ze střední vzdálenosti. Do gólových šancí se dostával aktivní Větrovec, ale tentokrát neměl svůj střelecký den. Druhou uklidňující trefu přidal po více jak půlhodině hry znovu Makovec, když míč po několika odrazech propasíroval do sítě až na třetí pokus. Hned vzápětí se po krásném centru Martínka a dělovce Jiřince zaskvěl brankář Šatra, jehož zákrok udržel hosty ve hře. Ve druhém poločase domácí kontrolovali hru, ale trápili se v koncovce. Až do konce tedy museli být obezřetní v defenzivě. Hosté si vypracovali jeden nebezpečný závar, ale Šilhánka na poslední chvíli odzbrojil kapitán Herout. V chladném počasí se zápas již jen víceméně dohrával a domácí jej dovedli k pohodlnému vítězství, které je vzhledem k počtu neproměněných gólových šancí pro hosty dost milosrdné.

Branky: 5.Makovec Stanislav, 34.Makovec Stanislav

Rozhodčí: Liškutín Antonín, ŽK: 2:2, Diváků: 80

Sestava Svéradic: M.Soukup - Vonášek, Švec, Š.Kulhánek (88.Vodička), Petřík - Marek (57.O.Kulhánek), Jiřinec, Herout, J.Martínek (77.Říha) - Větrovec (61.L.Soukup), Makovec

 

MOCHTÍN  - PAČEJOV 1 : 2 ( 1 : 0) .

   Doma se Mochtínu v novém ročníku nedaří. Nepomohlo k tomu ani počasí, které poslalo oba soupeře na náhradní, ale suchý terén do Velkých Hydčic. Tam se odehrála vyrovnaná partie se šťastnějším koncem pro fotbalisty Pačejova. V prvním poločase měli více ze hry i brankových šancí mochtínští hráči. Golově se však prosadili až těsně před přestávkou, kdy technickou střelou poslal své mužstvo do vedení kapitán Luboš Kašpar. Po přestávce hosté přidali na aktivitě a důrazu. Odměnou jim bylo vyrovnání, které po rohovém kopu v 53.minutě zařídil dorážkou zblízka střídající Michael Forman. Hra se vyrovnala i přitvrdila, čekalo se na další goly. Klíčový moment přišel v 63.minutě. Mochtínský krajní bek M.Bejvl nezvládl přihrát přesně svému spoluhráči, poslal do sólového úniku pačejovského Václava Brůhu a ten si věděl rady. Dělovkou prostřelil domácího golmana, Pačejov vedl 2:1. Mochtínští fotbalisté se pak snažili o korigování výsledku, hostující obrana však pracovala spolehlivě, změnu skóre nepovolila. Naopak, z několika brejkových akcí mohl Pačejov své vedení i navýšit. 

Branky: Kašpar - Brůha, Forman; Rozhodoval M.Kulhánek z Nepomuka, ŽK: 4:5; ČK: 1:0 (P.Švátora za 2 ŽK v závěru utkání) . Diváků: 130. 

 

KLATOVY B -  ŽINKOVY 5 : 2 ( 4 : 0) .

Branky: Lukeš 3, Toman, Vacovský - Havel, Hora; ŽK: 5:4; ČK: 1:0 . Diváků:  50 .

 

 

 

 1. Blovice             9   6   3   0   24:  6    21  (  9)

 2. Losiná              9   5   4   0   15:  8    19  ( 10)

 3. Zichovice           9   4   4   1   18:  9    16  (  1)

 4. Svéradice           9   4   3   2   22: 15    15  (  0)

 5. Hradešice           9   4   3   2   16: 11    15  (  3)

 6. Pačejov             9   4   1   4   12: 15    13  ( -2)

 7. Přeštice B          9   3   3   3   18: 14    12  ( -3)

 8. Měčín               9   3   3   3   14: 12    12  (  0)

 9. Dlouhá Ves          9   3   3   3   12: 15    12  (  0)

10. Mochtín             9   2   3   4    9: 13     9  ( -3)

11. Švihov              9   2   3   4   11: 17     9  ( -6)

12. Předenice           9   2   2   5   11: 13     8  ( -7)

13. Žinkovy             9   0   4   5   12: 21     4  (-11)

14. Klatovy B           9   1   1   7    8: 33     4  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku