Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝBĚR OFS KLATOVY VYKROČIL ÚSPĚŠNĚ ZA OBHAJOBOU

 

VÝBĚR  OFS KLATOVY VYKROČIL ÚSPĚŠNĚ  ZA OBHAJOBOU

 

V úterý  se na hřišti v Domažlicích uskutečnilo první kolo krajského kola TALENT CUP určený pro hráče roč.narození  1997 a mladší. Tato celostátní soutěž je pořádána každoročně ČMFS pro výběry Okresních fotbalových svazů . Turnaje se mimo výběru OFS Klatovy který obhajuje letošní vítězství v krajském finále a třetí místo v celostátním finále  se zúčastnily výběry OFS Tachov a domácího OFS Domažlice.

 

OFS KLATOVY -  OFS TACHOV   2 : 0 (0 : 0).

 

Ve vyrovnaném prvním poločase nevyužil klatovský výběr dvou šancí ke skórování. Po změně stran postupně získával  převahu . získaly Klatovy  převahu .  Několik šancí ještě brankář tachovského výběru chytil,ale po rychlé akci a výborné přihrávce Šimka skóroval Harmady.Druhou branku vstřelil 5 minut před koncem zápasu z přímého kopu povedenou střelou kapitán týmu Sedláček
Branky: Harmady Pavel, Sedláček Jiří.  

Sestava OFS Klatovy : Šoural,CHalupný,Šimek,Myslík,Ondrejička,Šveňha,Kněz,Sedláček,Šašek,

Jedlička, Svoboda; střídali : Sváček,Harmady,Lysek,Povolný,Bláha

 

OFS Domažlice-OFS Klatovy 2:5  (1 : 3).

 

I přes převahu klatovského výběru se ujali  vedení domácí. Hosté během první desetiminutovky dvěma góly Povolného  otočili skóre a ještě do poločasu přidal pojistku po rohovém kopu Šveňha. Ve druhé půli se fyzicky vyspělejší výběr OFS Klatovy  si udržoval slibný náskok i herní převahu l a po krásné rychlé akci a přečíslení obrany zvyšoval Harmady prakticky  do prázdné branky  1 : 4. .Domácí po rychlém protiútoku stačili ještě snížit,ale poslední slovo měl Michal Šimek,který tvrdou ranou z hranice pokutového území stanovil konečný stav utkání  a pečetil tím zasloužené vítězství Klatov.
Branky: Povolný Petr 2, Šveňha Patrik, Harmady Pavel, Šimek Michal
Sestava OFS Klatovy:  Sváček,Chalupný,Šimek,Myslík,Kněz,Sedláček,Svoboda,Harmady,Lysek,

Povolný,Bláha; střídali:  Šoural,Ondrejička,Šveňha,Šašek,Jedlička

Vzhledem k výsledku utkání OFS Domažlice-OFS Tachov 0:3 si zajistil OFS Klatovy postup do krajského finále z prvního místa  do kterého si přenáší i vzájemný výsledek nad OFS Tachov který společně s vítězem turnaje do tohoto finále rovněž postupuje.
OFS reprezentovaly hráči z těchto klubů :

Sušice : Šoural, Svoboda, Sedláček, Myslík. Nýrsko : Kněz,  Klatovy : Sváček , Lysek ,  Harmady, Bláha, Povolný. Chanovice :  Chalupný .Janovice :   Šveňha. Svéradice  :   Jedlička. Hartmanice :  Šimek . Horažďovice :  Šašek , Ondrejička .

 Na úspěchu výběru OFS Klatovy mimo hráčů má velkou zásluhu trenérská dvojice Petr Janda(Sušice) a Václav Marek(Klatovy) a vedoucí realizačního týmu , člen TMK Miroslav Šmrha z Nalžovských Hor.

Předseda OFS Jan Červený : „ Vítězství na hřišti pořadatele mne mile překvapilo, neboť domažlický žákovský fotbal v posledních létech je na vzestupu . Proto jsem očekával, že jedním z postupujících bude právě OFS Domažlice. Výsledek hráčů našeho výběru je jen vyústěním výborné trenérské práce  a péče  nejmladším fotbalistům v Pošumaví. Děkuji touto cestou jménem VV OFS Klatovy všem trenérům v klubech jejíž hráči OFS reprezentovali  a realizačnímu týmu, který dokázal nominovat a koučovat výběr k výsledku kterým splnili cíl, postup do krajského finále“.     

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku