Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 8. kolo 10.-11.10.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

PŘEKVAPENÍ KOLA  NA HORÁCH

V devátém kole  došlo k překvapení na úkor Sokola Vrhaveč. Tým který v posledních šesti kolech neprohrál a slavil pět výher za sebou nechal tři body v Horách Matky  Boží. Výrazným způsobem se na prohře Vrhavče podílel domácí Procházka, autor všech čtyřech branek horských fotbalistů. Nezamyslice po prohře v Hrádku  ztratily tříbrankový náskok a Svatobor se výhrou na první celek tabulky bodově dotáhly.

Dešenice v Janovicích opět potvrdily, že to na domácí Duklu na jejich hřišti příliš neumí. Třikrát z posledních čtyř zápasů hraných v Janovicích odjížděly s vysokou prohrou a ta poslední z tohoto kola je po prohře druhou nejvyšší.  na svého soupeře v případě vítězství bodově dotáhnout . Veřechov opět na body ani v devátém utkání na podzim nedosáhla a bude zajímavé jak si povede v příštím kole kdy doma hostí předposlední Železnou Rudu.

 

HRÁDEK  - NEZAMYSLICE   4 : 2 (3 : 1)

Branky: 41. a 44. Holeček Radek ,  32.  Kutil Libor, 84. Moravec Jiří – 25. Burda Josef, 72. Pánek Jaromír .Hráno bez karet!  Diváků: 180 .

 

ŽIHOBCE  -  VEŘECHOV  3 : 2 (0 : 0 )

Luboš Peleška

Povinné vítězství se rodilo velmi těžko, a domácí tým se na něj až nečekaně hodně nadřel. Hosté se soustředili zejména na obranu a napadání rozehrávky už na polovině domácího týmu. Branek se diváci dočkali až ve druhém poločase. V 51' se za domácí obranu dostal R.Šatra a z blízka prostřelil domácího brankaře. V 59' kopali hosté standartku, ze které se ale zrodil rychlý protiútok domácích na jehož konci byl domácí M.Lemberger, který se dostal až před gólmana a srovnal na 1:1. Hosté však odpověděli hned z rozehrávky. Do vápna se protlačil M.Šimon a s nešťastným tečí domácího stopera znovu poslal hosty do vedení. Až tento gól nabudil domácí tým, který zvýšil aktivitu, zpřesnil rozehrávku a začal se dostávat do šancí. V 73' zastavili hosté ve svém brankovišti domácího Šikla jen za cenu faulu a nařízenou penaltu proměnil V.Staněk. Hned z dalšího útoku domácích přišla vítězná trefa, kdy míč vyražený brankařem hostů poslal do sítě benjamínek domácího týmu M.Skuhra.
Branky: 59. Lemberger Martin, 73. Staněk Václav, 75. Skuhra Martin – 51. Šatra Roman, 60. Šimon Martin; ŽK: 4:2 . Diváků: 80 .

 

ŽELEZNÁ RUDA  -  V. HYDČICE   2 : 2 (1 : 2)

Branky: 31. Černý Tomáš,  72. Kroupa Luboš  - 28. Melíšek , 35. Šatra ; ŽK: 2:1 . Diváků: 60 .

 

JANOVICE -  DEŠENICE  5 : 0 (1 : 0)

Petr Abel

Vítězství domácího týmu se nerodilo lehce.Soupeř se od úvodních minut soustředil na bránění a spoléhal na rychlé brejky svého nejlepšího střelce M.Poupy.Domácí však tohoto obávaného střelce dobře bránili a tak se šance rodili jen na straně domácích.Jenže proměňování vytvořených šancí bylo opět velmi špatné.Až v 42.minutě po pěkném přiťuknutí od M.Hájka se dostal V.Slivoň  do vápna ,obešel brankáře hostů a svůj průnik zakončil do prázdné brány.Další proměněné šance přišli ve druhém poločase.V 53.minutě M.Urban proměnil hlavou centr od V.Slivoně.Domácí mužstvo v této fázi hry soupeře prakticky k žádné akci a šanci nepustili a tak další branky na sebe nenechaly dlouho čekat.V 75.minutě zakončil samostatný průnik V.Jandoš,v 77.minutě proměnil pokutový kop P.Toman nařízený za sražení M.Hájka. Konečný výsledek opět po samostaném průniku stanovil v 88.minutě V.Jandoš.

Branky: 55. a 88. Jandoš Václav , 42. Slivoň Václav, 53. Urban Miroslav, 77. Toman Pavel(PK) ; ŽK: 3:1 . Diváků: 80 .

 

H. M. BOŽÍ -  VRHAVEČ  4 : 2 (2 : 1)

Radek Bernard

Za solidního sobotního počasí se na Horách Matky Boží uskutečnil další souboj horských fotbalistů o důležité body. Tentokráte jim v cestě stál ambiciózní celek z Vrhavče, jenž okupoval před zápasem 2. místo OP. Domácí museli na tento zápas přeskupit obranné linie, jelikož chyběl, jak zraněný kapitán L. Svoboda, tak i duo zkušených borců M. Hoffmann a Prokeš. Jelikož i zkušený P. Procházka, otřelý hráč z vyšších soutěží, se cítil nachlazen, ocitl se na pozici stopera J. Murcko a na předstopera byl zařazen bojovník k pohledání T. Probst. P. Procházka se posunul na ofenzivního záložníka, jehož doplňoval jako defenzivní štít P. Halas a v útoku operovali R. Mužík a V. Vojta. V brance domácích nastupoval taktéž se sebezapřením (nachlazení) R. Horejš.

Začátek zápasu pravděpodobně favorizovaní hosté trochu podcenili, jelikož po několika ošemetných akcích před jejich brankou vsítili domácí první branku již v 15. minutě, když po rohu od Z. Hoffmanna střílel P. Procházka a tečovaná střela skončila v růžku hostující branky – 1 : 0. Za 10 minut to bylo již 2 : 0, když po autovém vhazování si vyměnili balón Mužík s P. Bernardem a ten poslal načechraný centr do vápna, kde se hlavou nádherně trefil opět P. Procházka. Až po této brance se hosté probudili a přidali výrazně na tempu, ale domácí obrana v sobotu fungovala na jedničku. Přesto hosté se štěstím snížili, když střílený centr z pravé strany hřiště nechtěně tečoval domácí obránce a balón, jenž změnil směr letu, skončil za zády překvapeného domácího brankáře – 2 : 1. Ovšem po nedorozumění vrhavečských stoperů se ocitl ve vyložené brankové příležitosti V. Vojta, ale ten před vyběhnuvším gólmanem hostů přeloboval jeho i soupeřovu branku. Do šaten šli tudíž domácí s jednobrankovým náskokem.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s odhodláním získání bodů pro svůj oddíl. Hra se přesouvala z jedné strany na druhou a domácí nejčastěji ohrožovali hostující branku ze standardních situací, jež jim tentokráte poměrně vycházely. Velkou zásluhu na tom mělo především duo Z. Hoffmann a P. Procházka, což potvrdilo i v 51. minutě. To si postavil u rohového praporku balón opět prvně jmenovaný a P. Procházka si naběhl na načechraný oblouček a zacílil hlavou opět do růžku vrhavečské branky, čímž dosáhl oslavovaného hattricku – 3 : 1. Oba borci si prakticky navlas zopakovali situaci za dalších 6 minut, když další branka hlavou od záložníka domácích skončila v síti soupeřovi branky – 4 : 1. Překvapení hosté, jež nastupovali do II. poločasu se snahou vyrovnat a odvést si nějaký ten bod z horského hřiště, se již na velký nápor nezmohli a snížili až pár minut před koncem po zahrávaném přímém kopu z pravé strany, když míč prošel napříč celým vápnem a mladý Křiváček s náběhem z levého křídla trefil míč k tyči domácí branky – 4 : 2. Domácí ve zbytku zápasu již hostům nedovolili ohrozit svoji branku, jelikož poučeni z předchozích dvou zápasů hráli aktivně do předu až do závěrečného hvizdu od rozhodčího R. Brůhy. Domácí si tak mohli vychutnat pocit vítězství a výhrou, jež se dá označit jako překvapení kola, si zajistili 3 body. Největší nebezpečí, útočné výpady od D. Hracha, jehož se domácí obávali, nebyly tentokráte naplněny, jelikož ten v tomto utkání, z důvodu absence vrhavečského brankáře, strávil celých 90 minut v soupeřově brance.

Branky: 15., 25., 51. a 57. Procházka Pavel  -  32. Janda David, 85. Křiváček J.; ŽK: 1:1. Diváků: 90. Rozhodčí: R. Brůha.

 

MOCHTÍN B -  SUŠICE B   2 :  2 ( 1 :  0)

Karel Šot

Hodně bojovný a tvrdý fotbal měl i svoji herní kvalitu zásluhou obou týmů. Kuriozitou bylo, že na obou stranách se golově prosadili brankáři. Za hosty vyrovnával na 1:1 výborný hokejový golman TJ Sušice Martin Šlajs, za domácí dal gol na 2:2 střídající golman Robin Tomaka, který si tentokráte zahrál v útoku a zachraňoval pro Mochtín cenný bod. Na šance byli lepší hosté, ale do vedení šli domácí. Dělovkou z 25 metrů otevřel skore mochtínský Mirek Břečka ve 38.minutě. Po rohovém kopu v 58.minutě srovnal na 1:1 hostující Šlajs a v 75.minutě šli hosté po dělovce Martina Mráze z hranice velkého vápna do vedení. Zdálo se, že si hosté odvezou všechny body, ale chybu v jejich  obraně potrestal o deset minut později pěkným golem domácí Tomaka, srovnával na konečných 2:2. Branky : Břečka Miroslav, Tomaka Robin - Šlajs Martin, Mráz Martin. Rozhodčí Josef Blaheta, ŽK 1:1, 50 diváků.

 

BEZDĚKOV  -  CHANOVICE B  2 : 2 ( 1 : 1)

(převzato z webových stránek TJK Bezděkov)

Zápas s rezervou Chanovic jsme začali velice aktivně. Hned v úvodu nám nebyla uznána branka Václava Valečky pro sporný ofsajd. Ve 20. minutě však už hosté inkasovali. Po faulu jejich brankáře se kopala penalta, kterou bezpečně proměnil Pavel Ouda. O jedenáct minut později se chytře prosadil Chanovický Lukáš Pavlovský a vyrovnal na 1:1. Už první poločas přinesl řadu našich neproměněných šancí a také bojovný a kvalitní výkon obou soupeřů. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Do vedení jsme šli v 60. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil Josef Dulka. Několik minut poté po vzájemné potyčce museli předčasně ze hřiště Saša Zhvakin a chanovický Ladislav Skuhravý. Vedení v zápasu jsme však neudrželi, hosté nás ke konci zápasu zatlačili a z rychlého protiútoku vyrovnal Milan Šlehubl. V tomto kvalitním utkání, kdy si všichni hráči sáhli až na dno svých sil, nás o tři body připravila především řada neproměněných šancí.

Branky: 20.(PK) Pavel Ouda ml., 60. Josef Dulka – 31. Lukáš Pavlovský, 80. Milan Šlehubl

ŽK: 0:3, ČK: 1:1 (A. Zhvakin - L. Skuhravý). Rozhodčí: Pastyřík. Diváků: 50

Sestava TJ Bezděkov: V. Nadymáček - J. Ouda, Z. Svoboda, P. Dums, P. Panuš - A. Zhvakin, Mir. Bohatý, J. Dytrych (55. J. Dulka), P. Ouda ml. - O. Teska (88. T. Souček), V. Valečka (75. V. Novák)

 

 

 

  1. Nezamyslice         9   7   0   2   29: 13    21  (  9)

  2. Hrádek              9   7   0   2   26: 13    21  (  6)

  3. Vrhaveč             9   6   1   2   19: 10    19  (  7)

  4. Chanovice   B       9   5   2   2   22: 12    17  (  2)

  5. Sušice  B           9   4   3   2   16: 12    15  (  3)

  6. Žihobce             9   4   1   4   12: 11    13  ( -2)

  7. Janovice            9   4   0   5   15: 10    12  ( -3)

  8. Mochtín  B          9   3   3   3   17: 16    12  (  0)

  9. Bezděkov            9   3   3   3   20: 20    12  ( -3)

 10. Dešenice            9   4   0   5   21: 23    12  (  0)

 11. V. Hydčice          9   3   3   3   10: 14    12  (  0)

 12. H. M.  Boží         9   2   2   5   16: 30     8  ( -7)

 13. Železná Ruda        9   1   2   6   11: 27     5  (-10)

 14. Veřechov            9   0   0   9   10: 33     0  (-12)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

NALŽOVSKÉ HORY NEUDRŽELY SLIBNÝ NÁSKOK

 

Osm branek padlo v Nalžovských Horách a to je nejvíce ze všech odehraných duelů tohoto kola ve III.třídě.  Mimo brankové úrody byl duel  ve kterém hostily N.Hory Měcholupy zajímavý v tom, že v něm domácí vedli již 3:0 a přesto ho nedokázaly dotáhnout do vítězného konce. Po šesti prohrách v posledních dvou předcházejících kolech se vzpamatoval Malý Bor  a jejich zlepšení okusil na vlastní kůži lídr tabulky Start Luby B , který byl nakonec rád za těsnou výhru 2:1.

 

BOLEŠINY  -  TÝNEC   1 : 1 (0 : 1)

L. Molnár

Hosté byli od začátku utkání fotbalovější a lépe kombinovali ve středu hřiště. V útoku se spoléhali na svého střelce Frause, na kterého směřovala většina přihrávek. Jednu z nich dokázal ve čtrnácté minutě využít ve vedoucí branku hostů. S přibývajícím časem se hra začala vyrovnávat a i domácí se dostávali před branku hostů. Velkou šanci zahodil domácí Petr Hess, když jeho průnik hostující obranou skončil na tyči. Úvod druhého poločasu patřil opět hostům, kteří ale neproměnili několik brankových příležitostí a postupem času opět přenechali aktivitu domácím. Což se jim v sedmdesátédeváté minutě nevyplatilo, neboť se domácím zásluhou Mazance podařilo vyrovnat. Domácí mohli v závěru utkání dokonce strhnout vedení na svou stranu, ale Janu Roháčovi se nepodařilo prostřelit dobře chytajícího brankáře hostů.

Branky: 79. Moravec Jaroslav -  14. Frous Michal; ŽK: 1:4 .  Rozhodčí: Bureš Michal.  Diváků: 50 .

Sestava domácích: Sýkora, Roháč Petr, Mazanec, Kolář, Novák, Juřina, Slováček (70. Molnár), Jandík, Hess Petr, Hess Martin (46.Zahálka), Roháč Jan.

 

LUBY B  -  MALÝ BOR  2 : 1 (1 : 1)

Branky: 2. Smolík Vladislav, 74. Voráček Josef – 45. Heřman Pavel; ŽK: 1:1  . Rozhodčí: Bína. Diváků: 50.  

 

VELHARTICE  -  NEZNAŠOVY   0 : 2 (0 : 2)

Branky: 8. Kreibich Karel, 38. Mundl Martin; ŽK: 2:0 . Rozhodčí: Dolejš Jiří.  Diváků: 40  .

 

KVASETICE -  HRADEŠICE B  2 : 1 (2 : 1)

Branky: 27. Ballý Pavel, 42. Liška Petr – 25. Soukup Václav; ŽK: 3:2; ČK: 1 : 1 (Ballý Pavel - Soukup Václav) . Rozhodčí: Koura Radim. Diváků: 60 .

 

BĚŠINY  - VELKÝ BOR  0 : 3 ( 0 : 2)

Branky: 19.,32. a 65. Šimanovský Robert ; Rozhodčí: Bureš J.; ŽK: 0:2 . Diváků: 50  .

 

NALŽ. HORY  - MĚCHOLUPY  4 : 4 ( 3 : 0)

Branky: 19. a 75. Brejcha Antonín , 20. Hájek Ondřej 42. Štěch Petr, - 54(PK). a 89.  Petelík Radek , 60.  Bálek Dušan, 86. Jakubec Lukáš; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 2:0 . Diváků: 50  .

 

HORAŽĎOVICE B  -  KOLINEC 3 : 1 ( 1 : 0)

Forman Michael

Domácí posíleni Tomášem Jůdou a  Markem Šafandou, vracejícím se po zranění, začali utkání svižně a zdálo se že cesta k vítězství bude hladká. Hosté se však nedali zadarmo a zvláště Jan Flosman domácí obranu několikrát potrápil. Hra se sice převážně odehrávala na půli hostů, ale šance domácím pochytal hostující gólman. Také domácí od pohromy jednou zachránil výborný zákrok dorostence Dana Macouna a podruhé tyč. Nakonec se domácí rezerva  gólu dočkala, když nadvakrát vše prostřelil Marek Šafanda. Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil a tak se čekalo na další gól až do 70 minuty, kdy po chybě domácí obrany vstřelil vyrovnávací gól Flosman. Domácí však vzápětí poslal zpět do vedení Marek Šafanda, který opět nadvakrát překonal velmi dobře chytajícího gólmana hostů. V závěru se hosté snažili vyrovnat, ale domácí naopak vítězství pojistili, když na krásný pas za obranu naběhl Petr Panuška a svůj únik zakončil třetím gólem.

Branky: Šafanda 2, Panuška Petr - Flosman Jan; Rozhodčí: Bošek; ŽK: 1:1. Diváků: 40. 

 

 

 

 1. Luby B              9   9   0   0   44:  6    27  ( 12)

 2. Velký Bor           9   7   2   0   28: 10    23  ( 11)

 3. Měcholupy           9   5   2   2   20: 12    17  (  5)

 4. Neznašovy           9   5   1   3   10:  9    16  (  1)

 5. Horažďovice B       9   5   1   3   20: 21    16  (  1)

 6. Týnec               9   4   2   3   28: 22    14  ( -1)

 7. Běšiny              9   4   1   4   19: 17    13  ( -2)

 8. Nalž. Hory          9   3   2   4   24: 25    11  ( -1)

 9. Bolešiny            9   3   1   5   11: 18    10  ( -2)

10. Velhartice          9   3   0   6   15: 27     9  ( -6)

11. Kvasetice           9   3   0   6   12: 28     9  ( -3)

12. Kolinec             9   2   1   6   13: 27     7  ( -5)

13. Malý Bor            9   2   0   7    9: 18     6  ( -6)

14. Hradešice B         9   1   1   7   15: 28     4  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku