Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 8. kolo 10.-11.10.

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

NAPÍNAVÁ FOTBALOVÁ DETEKTIVKA SE ŠŤASTNÝM KONCEM PRO PAČEJOV

 

          Krásná a napínavá fotbalová detektivka se šťastným koncem pro domácí se hrála v sobotu v Pačejově.    Domácím, kteří se v posledních utkání trápili v koncovce, vyšel úvod z říše snů a v deváté minutě již vedli  2 : 0. Ale po změně stran se děly věci  když hosté snížili , domácím zle zatápěli a z pohledu Pačejova konec dobrý, všechno dobré. To co byli domácí dlužni svým příznivcům zapříčiněnou prohrou v minulém kole doma s Losinou tímto si své příznivce udobřili. Hodně dobré to mají také cenné výhře v Předenicích fotbalisté Tatranu Dlouhá Ves kteří tímto úspěchem kterým navázali na výhru v Hradešicích se opět vrátili mezi silný střed tabulky se šancí atakovat třetí místo v tabulce. Možná, že více čekali Mochtínští kteří hráli na hřišti nováčka , předposledního celku tabulky v Žinkovech . Vyrovnávající branka domácích z penalty jim však tuto možnost vidiny tříbodového zisku vzala.

V Žichovicích se hrálo derby dvou exúčastníků 1.A třídy. Domácí po výhře v Mochtíně chtěli potvrdit zisk bodů zvenku v dalším zápase s posledním celkem soutěže, rezervou Klatov. Žichovice doma letos vyhráli poprvé a naposledy v prvním kole s celkem Měčína a od té doby se ze žichovického stadionu body odvážely a to se jim také podařilo, když svému soupeři z Klatov nadělili nepopulárního „bůra“.

Utkání dvou sousedů v tabulce dvou rozdílných poločasů  se hrálo v Měčíně mezi domácím nováčkem a FK Svéradice . Domácí nastoupili do utkání oslabeni o tři hráče základní sestavy. Přesto byli Domácí byli v prvém poločase lepším tým  ve druhé  poločase  přenechali iniciativu hostům, kteří za výkon ve druhém poločase si odvážejí. bod.

Jak ukázaly zápasy v Pačejově a  Měčíně nebylo o divoký průběh zápasů a zvraty v nich nouze. Posledním důkazem toho bylo klání v Hradešicích  v e kterém domácí po 23 . minutách prohrávali o tři branky, pak výsledek otočili a hosté z Přeštic srovnali na konečných 4: 4 pět minut před koncem.  

 

 

ŽINKOVY -   MOCHTÍN   1 : 1 ( 0 : 1)

Karel Šot

    Vyrovnaný souboj skončil nakonec spravedlivou remisou. Hrál se bojovný, důrazný fotbal, ale brankových šancí na obou stranách mnoho nebylo. Mochtínští hráči přežili dvacetiminutový nápor domácích, pak postupně vyrovnali hru a ve 35.minutě šli do vedení. Po rohovém kopu se opakovanou hlavičkou zapsal do listiny střelců Tomáš Holiš. Po změně stran se Žinkovy snažily o vyrovnání. Měly mírnou územní převahu, nastřelily břevno a  v 67.minutě domácího střelce Brožíka vychytal mochtínský golman Hromada.Na druhé straně se do slibných šancí dostali mochtínští Kašpar a Novák, ale ani domácí brankář Trojánek se nenechal překvapit. Vyrovnání na 1:1 přišlo v 70.minutě. Smolné zahrání rukou ve vápně Jiřího Dolejše potrestal z penalty Zdeněk Beníšek, zachraňoval pro Žinkovy jeden mistrovský bod.

Rozhodčí Jiří Škarda, ŽK 1:1, 100 diváků. Branky : Beníšek - Holiš.

 

PAČEJOV  ­ ŠVIHOV    4 : 2 ( 2 : 0) 

Tomáš Cihlář

Už v 7.minutě posadil Míra Hlaváč míč z rohového kopu na hlavu Jirky Mrázka a ten nekompromisně otevřel skóre. O dvě minuty později Hlaváč krásně uvolnil Jirku Zdeňka a ten vstřelil svůj premiérový  gól v pačejovském dresu. I nadále se hrálo prakticky na jednu branku. Ve 22.minutě pronikl středem Adam Kolařík a jeho dělovku z 12 metrů brankář skvěle vyrazil. Ve 36.minutě byl po faulu vyloučen hostům Kowalski. Ve 42.minutě Hlaváč z hranice malého vápna ve 100% šanci po Zdeňkově přihrávce přestřelil.

    Po změně stran se v Pačejově děly věci!  V 53.minutě se přesně z dálky trefil Jan Zdráhal a hosté se vrátili do hry. Branka jim vlila novou krev do žil a v deseti předváděli mnohem lepší fotbal než v plné sestavě. V těchto fázích utkání domácím zle zatápěli. V 75.minutě však Jirka Zdeněk efektně patičkou uvolnil ve vápně Míru Hlaváče a ten získal domácím opět dvoubrankové vedení. V tu chvíli se zdálo, že je rozhodnuto. Opak však byl pravdou! Hned po rozehrání po zaváhání domácí obrany v 76.minutě vstřelil kontaktní gól hostů Václav Sýkora. Hosté se pak všemi silami snažili o vyrovnání, ale domácí už si jejich útoky pohlídali. V nervy drásajícím závěru udělal v 93.minutě definitivní tečku za kvalitním utkáním, které se muselo divákům líbit, střídající Zdeněk Marek.

Před zraky 80 diváků řídil rozhodčí Kopejko z Horšovského Týna.

Branky:  Mrázek, Zdeněk, Hlaváč, Marek     -    Zdráhal, Sýkora. Diváci:  80. Rozhodčí Kopejko. ŽK: 3 : 2. ČK: 0 : 1.

 

PŘEDENICE – DLOUHÁ VES   0 : 2 ( 0 : 1)

(Převzato z web.stránek T.D.Ves)

Hosté k tomuto zápasu přijeli s cílem odčinit výkon z předchozího utkání s Měčínem a chtěli v Předenicích získat nějaké body. Do utkání vstoupili velice aktivně a po vynikající akci Frýdy se díky brance Keily ujali vedení. Po 20 minutách hry převzali kontrolu nad hrou domácí, ale žádnou výraznější příležitost si nevytvořili a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1. V úvodu druhé půle měly  Předenice největší šanci zápasu, ale trefily z ní pouze tyč. Ve zbytku zápasu se dlouhoveská obrana v čele s brankářem Hanzlem úspěšně bránila útokům Předenic. Pár minut před koncem přidal druhý gól Dlouhé Vsi Frýda po centru Kodýdka a hosté si tak zaslouženě odvezli všechny tři body.     

Poločas: 0 : 1.Branky: Keila, Frýda; ŽK: 0:1, Diváků: 90 

Sestava Dlouhé Vsi: Hanzl - Pechek, Heimlich, D. Rovňan , Valvoda - Frýda, J. Beránek, Kodýdek, Hubený - Keila , Krejčí 

 

HRADEŠICE -   PŘEŠTICE B    4  :  4 ( 1 : 3)

Domácí do 23.minuty inkasovali tři branky a z tohoto pohledu hrozil soupeř debaklem. Do hry vrátila Hradešice branka Miroslava Lavičky kterou snížil v závěru první půle na 1:3 a v úvodu druhé půle  dal kontaktní branku Chmelík. Domácí zvedli hlavy, bojovali a dokonce se jim podařilo jít v 82.minutě gólem Floriána do vedení, ale poslední slovo měli hosté kteří pět minut před koncem  udělal srovnáním skóre tečkou za tímto poněkud divokým zápasem  udělal Jaroš.

Branky: 44. Lavička M.  51. Chmelík, 66. Hnojský, 82. Florián,- 15. a 18. Fiala , 85.  Jaroš,. Diváků: 80. Hráno bez karet

 

MĚČÍN  -  SVÉRADICE  2 : 2 ( 2 : 0) 

Evžen Veselý

Utkání dvou sousedů v tabulce začalo ve svižném tempu. Domácí nastoupili do utkání oslabeni o tři hráče základní sestavy. První střelu na branku domácích vyslali hosté ale domácí brankář byl na místě. Domácí byli v prvém poločase lepším mužstvem. Golovou šanci si vytvořil Kamil Suchan ale střela minula branku hostí. Ve 24 min pronikl do pokutového území hostí Suchan kde byl faulován. Nařízený  PK proměnil Dušan Němec v první branku domácích. V 38 přesný centr Němce našel volného Malána který hlavou upravil na 2 0.  Domácí pokračovali v herní pohodě v 42 mim utekl obraně hostí Šlajch David ale minul branku hostí.V prvém poločase byl hostům vyloučen Václavek. Do druhého poločasu hosté nastoupili s odhodláním změnit výsledek. Po ruce v PÚ hosté zahrávali PK, který s jistotou proměnil Herout. Po druhé ŽK byl vyloučen hostům Petřík. Hosté oslabeni pokračovali v dobrém výkonu a výsledkem byla vyrovnávací branka z kopačky Makovce.  V 82 min hosté  měli golovou příležitost ale domácí brankář Radek Šlajch byl na místě. Domácí byli v prvém poločase lepším tým  ve druhé  poločase  přenechali iniciativu hostům, kteří za výkon ve druhém poločase si odvážejí. bod.

Utkání sledovalo 80 diváků, rozhodoval s přehledem rozhodčí Nesvadba.  ŽK 2- 6,  ČK 0- 2 Václavek, Petřík

Branky: Malár, Němec - Herout, Makovec; ŽK: 2:6; ČK: 0:2 . Diváků: 80.

 

ŽICHOVICE   -  KLATOVY B   5 : 0 ( 1 : 0)

(převzato z webových stránek TJ Žichovice)

. Přestože měli domácí fotbalisté zápas vcelku pod kontrolou, po první půli to rozhodně na populárního „bůra“ nevypadalo.
Domácí chtěli rychle vstřelit uklidňující gól, ale pozorně bránící Klatovy je do šancí moc nepouštěli. Na vině byla i nepřesná a komplikovaná finální fáze žichovických fotbalistů. Hostující brankář musel zasahovat při Chodově hlavičce a zanedlouho mířil Brož po své akci těsně vedle. Když to nešlo zblízka, domácí to zkoušeli střelami z dálky. Ale pěknou ránu Brože vyrazil brankář Herman na roh a stejně to dopadlo i s trestným kopem Greinera. Ve 41. minutě rozehrál Greiner rohový kop na přední tyč a Olda Chod hlavou překonal hostujícího gólmana.
Úvod druhé půle se domácím nadmíru povedl. Ve 47. minutě utekl Šiška a jeho přihrávku na Šimáčka si hostující Hromada srazil do sítě. Třetí branku přidal po dalším brejku a samostatném úniku Jirka Šimáček. Hosté po třetí inkasované brance hru otevřeli a do té doby nudícího se Sládka začali zaměstnávat. Dvakrát mířili vedle po standardních situacích, skákavou střelu Popelky Sládek s problémy vyrazil a po ráně Krause do břevna se třese branka ještě teď. Ovšem v 78. minutě po dalším brejku chladnokrevně zakončil Švehla. Další velké šance zahodili Šiška, Chod, dvakrát Turek a dvakrát střídající Jeřábek, který výsledek pečetil v poslední minutě střetnutí po pěkné přihrávce Choda.
Sestava: Sládek – Harenčák, Frýzek, Švehla, Greiner (70. Jeřábek) – Piller (75. Bala), Šiška, Šimáček, Pařízek (60. Turek) – Chod, Brož (46. Trubač).

Branky: 41. Chod, 47. vlastní (Hromada), 55. Šimáček, 78. Švehla, 90. Jeřábek. Rozhodčí: Ing. Orálek. ŽK: 0:0, ČK: 0:0. Diváků: 92.
Pokračování »

Diváků: 90. Hráno bez karet

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY

Losiná Blovice 0: 0 ( 0: 0) 

ŽK: 1:2 . Diváků: 150

 

 

 

 1. Blovice             8   6   2   0   23:  5    20  ( 11)

 2. Losiná              8   4   4   0   11:  5    16  (  7)

 3. Hradešice           8   4   2   2   15: 10    14  (  2)

 4. Zichovice           8   3   4   1   16:  8    13  ( -2)

 5. Svéradice           8   3   3   2   20: 15    12  (  0)

 6. Měčín               8   3   3   2   13: 10    12  (  0)

 7. Dlouhá Ves          8   3   3   2   11: 13    12  (  3)

 8. Přeštice B          8   2   4   2   15: 11    10  ( -2)

 9. Pačejov             8   3   1   4   10: 14    10  ( -5)

10. Mochtín             8   2   3   3    8: 11     9  (  0)

11. Předenice           8   2   2   4   11: 11     8  ( -7)

12. Švihov              8   2   2   4    9: 15     8  ( -4)

13. Žinkovy             8   0   4   4   10: 16     4  (-11)

14. Klatovy B           8   0   1   7    3: 31     1  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku