Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 7. kolo 3.- 4.10.

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

NEJSPOKOJENĚJŠÍ BYL NOVÁČEK Z MĚČÍNA

 

Výsledky sedmého kola 1.B třídy především až na jednu výjimku  ve Svéradicích bezesporu nenadchli příznivce týmů které měly výhody domácího prostředí.

Natěšení diváci v Pačejově  po výhře v minulém kole v Žižkovech doufali, že i tentokráte naroste  bodové konto domácích o další tři body. Zvláště po té, kdy incident v minulém kole v Přešticích vyřadil z disciplinárních důvodů hned tři opory hostů ze hry se zisk bodů sice nabízel. Pačejovští nejenže na body nedosáhli, ale  svému soupeři z Losiné nedali ani branku !

Obdobně dopadla i Dlouhá Ves, Po té kdy v minulém  kole vyhrála  v Hradešicích  se očekávala bodová aktiva za další výhru doma nad nováčkem z Měčína .Tento záměr Tatranu vycházel pouze v prvním poločase, ale nakonec se radovali hosté,kteří po přestávce otočili  výsledek  a jsou dosud třetím  nejlepším týmem v tabulce z účastníků v této soutěži  z Pošumaví.

Spokojenost zavládla i ve Svéradicích kde si domácí poradili v derby se Sokolem Hradešice.

Blýskání na lepší časy se očekávalo také ve Švihově, ale místo tří bodů byli domácí rádi, že zachránili s nováčkem soutěže z jižního Plzeňska  alespoň jeden bodík.  .Ještě hůře dopadl doma Mochtín , když se s vidinou možného bodového zisku v derby se Žichovicemi  již loučil po prohraném poločase ve kterém inkasoval tři branky.

V jediným bodem ze sedmi zápasů  zůstávají na posledním místě Klatovy B navazují tímto umístěním na poslední dva předchozí ročníky kdy uzavíraly nejdříve tabulku krajského přeboru a v minulém ročníku si stejně vedly i v 1.A třídě . Je pravda, že někdo musí být poslední…

 

Dl.Ves – Měčín   1 : 2 (1 : 0)

Josef Krůs

Začíná zápas,ve kterém by měli domácí potvrdit zisk 3 bodů z utkání s Hradešicemi.Do utkání ale vletěli hráči z Měčína a jim (hostům) patřila ta první čtvrthodina.První střelu na bránu hostů vyslali domácí až ve 20´.Před tím ale přerušuje pěknou útočnou akci "velmi přísný" asistent hostů a gól v síti našich soupeřů neplatí.Až ve 30´kopou domácí první roh.kop a nic.Brzy na to se kope VPK ze vzdálenosti 17 m.Tuto standardku zahrává P.Kodýdek,vzniká nepřehledná situace před hostující brankou.R.Rovňan přihrává a odraženého míče se zmocňuje P.Pechek,který této situace využívá a pohotově umísťuje střelu k levé tyči.Po té už se hraje vyrovnaný zápas s několika šancemi na obou stranách.
2.pol.začínají domácí lépe a hned v 5´posílá H.Hubený z levé strany pěknou přihrávku před branku hostů, ale ani jeden z útočníků míč do brány nepostrčil.Následně mají šanci i hosté.Po VPK se dostávají i k RK. Uhodilo ale až v 67´opět z RK-tentokrát se míč dostává přesně na hlavu M.Macána,který nebyl dobře přikryt domácí obranou a tak v klidu skóruje.Vyrovnání bylo impulzem pro domácí,aby  zvýšili aktivitu a dostávají se do lepší herní pohody, ale vše utne šikovný útočník hostí K.Suchan,který se z nevinné akce dostává mezi obránce domácích,kteří jakoby si dávali přednost a svojí přesnou střelou k tyči upravuje stav na 1:2.Domácí zvyšují aktivitu,ale čas hraje pro hosty,kteří takticky a v rámci pravidel drobí hru a hrají na čas. A tak se nakonec dočkají závěrečného hvizdu rozhodčího Cihláře a odváží si z Dl.Vsi,řekl bych, zaslouženě 3 body.

Branky: 32. Petr Pechek -  67 . Macán Martin a 76 .Suchan Kamil. Rozhodčí: Cihlář Jan. Diváků: 60.

ŽK: 5 : 1.


Pačejov -  Losiná  0 : 3  ( 0 : 0)

Tomáš Cihlář

     Velké zklamání přichystali domácí hráči svým fanouškům. V utkání s oslabeným soupeřem o 3 hráče základní sestavy potrestané za incident z Přeštic mělo být jasnou záležitostí. Zdání však klame a ve fotbale není předem nic jasné. V tom je jeho krása. Losiná dala domácím tvrdou lekci z produktivity. Během zápasu třikrát vystřelila na branku domácích a byly z toho tři góly. Tomu se říká produktivita. Naopak domácí opět umřeli na nemohoucnost v koncovce.

     Zápas to byl jen průměrné úrovně. Během prvního poločasu měli opticky více ze hry domácí, ale se střelami Tondy Brůhy a Zdeňka Marka si brankář hostů poradil. V největší šanci pak Vašek Brůha v dobré pozici těsně minul. Zápas by se asi vyvíjel jinak, kdyby ve 49.minutě domácí využili 100% gólovou šanci. Dělovka Tondy Brůhy z trestného kopu se odrazila od brankářových prsou, následnou bratrovu dorážku pak gólman reflexivně nohama vyrazil. V 57.minutě skončila hlavička Vaška Brůhy na břevně. Nedáš – dostaneš se vzápětí opět potvrdilo. Z nenápadné akce se trefil Votýpka a hosté vedli. Domácí se vrhli do útoku a krásné střela Vaška Brůhy v 67.minutě skončila opět na břevně! S přibývajícím časem domácí ve snaze vyrovnat pochopitelně hráli vabank a hosté dvěma podobnými brejky do odkryté obrany rozhodli zápas ve svůj prospěch.

Branky: Votýpka 2, M.Veleman. S přehledem řídil rozhodčí Niedermayer.  100 diváků, ŽK 0 : 2

 

Švihov -  Žinkovy   2 : 2 ( 1 : 2) .

Branky: Brož, Kowalsky - Brožík, Gárlovský; ŽK: 2:4; ČK: 0:1 .Diváků: 70 

 

Svéradice - Hradešice  2 : 1 (1 : 0)
Václav Dušek

Domácí stále bez pětice hráčů, ale už s několika navrátilci vstoupili do utkání aktivně a hned ve 2. minutě šli do vedení, ke kterému jim však pomohla veliká hrubka hostů, kteří nahráli Větrovcovi do samostatného úniku, který domácí hráč zakončil úspěšným blafákem před vybíhajícím brankářem Rybou. Hosty však inkasovaná branka nepoložila, převzali iniciativu a vytvořili si několik slibných situací, které však nedokázali zdárně zakončit. Domácí z brejkové situace trefili Makovcem tyč. Druhý poločas začali naopak lépe domácí a nevyužili dvě velmi dobré možnosti na pojištění skóre. A tak udeřilo na druhé straně, na přesný pas za obranu si naběhl střídající Florián a s přehledem zakončil. Remízový stav zlomila 77.minuta. Prudkou přihrávkou před branku nedokázali domácí usměrnit do sítě, přičemž nabíhající domácí hráči jak Větrovec, tak Vonášek, byli atakováni obránci a za jeden z těchto ataků rozhodčí Brůha nařídil pokutový kop, který kapitán Herout bezpečně proměnil v rozhodující branku. Závěrečný tlak hostů již nic nepřinesl, naopak z další brejkové situace domácích Větrovec ve vyložené šanci odmítl gólovou pojistku. Stínem utkání je vážné zranění kolene domácího Zdeňka Prokopce.

Branky: 2.Větrovec Jakub, 77.Herout Miroslav (PK) - 68.Florián Martin
Rozhodčí: Brůha Radek, ŽK: 3:5, ČK: 0:1 (85.Hlaváč Václav), Diváků: 150
Sestava Svéradic: M.Soukup - Vonášek, Švec, Š.Kulhánek, Václavek - Marek (68.Říha), Jiřinec, Herout, Makovec - Vlček (40.Z.Prokopec, 59.O.Kulhánek), Větrovec (90.Vodička)

 

Mochtín  - Žichovice     1 : 3 ( 0 : 3)

Karel Šot

Domácí hráči podali v úvodní dvacetiminutovce prvního poločasu v tomto okresním derby  katastrofální výkon, soupeři doslova darovali body. Nedařilo se především záložní řadě, ale i obrana nestíhala při brejkových akcích žichovických útočníků.  Již v 6.minutě utekl po levé straně Karel Brož a jeho střelu z těžkého úhle za záda svého brankáře tečoval smolně Jiří Čeleda - 0:1. V 16.minutě vedli hosté již 2:0, když se do střelecké listiny zapsal  Oldřich Chod, nejlepší hráč hostů. Ten si po dalším brejku hladce poradil v běžeckém souboji s domácím bekem P.Švátorou a křižnou střelou k pravé tyči skoroval. A když další hrubku domácích fotbalistů potrestal golem Radim Šiška, vedly ve 20.minutě Žichovice v Mochtíně již 3:0 ! Pak sice domácí hráči svůj výkon zlepšili, soupeře, který se zatáhl do obrany a poctivě bránil, přehrávali a měli i šance. Hodně se navíc zlobili na rozhodčího Boška, který neodpískal dva penaltové zákroky.  Hned v úvodní minutě druhého poločasu snížil hlavou na 1:3 domácí Jiří Dolejš, nastartoval své spoluhráče do dalšího boje. Stejný hráč pak mohl snížit na 2:3, ale jeho střelu ze šibenice vytáhl bravurně žichovický golman. I na druhé straně se vyznamenal vzápětí domácí brankář Petr Rajtmajer, který zneškodnil brejkový únik a střelu Karla Brože. Ve zbytku utkání viděli diváci velkou snahu domácích o vyrovnání  a také taktický výkon hostů, kteří si výhru pohlídali a z Mochtína si odvezli velmi cenné tři body. Rozhodoval Petr Bošek ze Sušice, ŽK 4:2, 70 diváků.

Branky:  Dolejš -  vlastní, Chod, Šiška; ŽK: 4:2 .Diváků: 70 .

 

Klatovy B  -   Předenice    0 : 2 ( 0 : 0)  

Branky: Alb, Kasl; ŽK: 2:0 .Diváků: 60 .

 

Přeštice B -  Blovice 1: 2 ( 1: 1) 

Branky: Fiala - Heřman, Švec; ŽK: 4:0.Diváků: 80 .

 

 

 

 1. Blovice             7   6   1   0   23:  5    19  ( 10)

 2. Losiná              7   4   3   0   11:  5    15  (  9)

 3. Hradešice           7   4   1   2   11:  6    13  (  4)

 4. Svéradice           7   3   2   2   18: 13    11  ( -1)

 5. Měčín               7   3   2   2   11:  8    11  (  2)

 6. Zichovice           7   2   4   1   11:  8    10  ( -2)

 7. Přeštice B          7   2   3   2   11:  7     9  ( -3)

 8. Dlouhá Ves          7   2   3   2    9: 13     9  (  0)

 9. Předenice           7   2   2   3   11:  9     8  ( -4)

10. Mochtín             7   2   2   3    7: 10     8  ( -1)

11. Švihov              7   2   2   3    7: 11     8  ( -4)

12. Pačejov             7   2   1   4    6: 12     7  ( -5)

13. Žinkovy             7   0   3   4    9: 15     3  ( -9)

14. Klatovy B           7   0   1   6    3: 26     1  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku