Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 7. kolo 3.- 4.10.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

BRANKOVÁ PŘESTŘELKA V DEŠENICÍCH

 

V osmém kole okresního přeboru se diváci rozhodně nenudili. Ve třech duelech viděli nejméně čest branek , když nejvíce jich padlo dokonce devět v duelu Dešenice – Bezděkov. Domácí do 65.minuty vedli 5:1, ale nakonec se museli v samotném závěru ještě obávat o výsledek, když hosté v posledních sedmi minutách snížili na 5:4  ! Zajímavé a na okresní přebor kvalitní utkání se hrálo v Nezamyslicích  kde domácí lídr tabulky  v derby hostil sušickou rezervu. Nezamyslické fotbalisty k vítězství výrazně posunul vydařený úvod druhé půle ve které zvýšili své vedení z první půle na rozdíl tří branek. Velmi blízko k prvním bodům v tomto ročníku byl Veřechov.  V domácím prostředí proti Svatoboru podali zlepšený výkon, vedli 1:0, ale zlomila je problematická penalta ze které Hrádek vyrovnal  a výhru jim zajistil autor vítězné branky dorostenec Jakub Švelch.   

 

H. M. Boží  -   Mochtín B 1 : 1 (0 : 0) .

Radek Bernard

Ve slušně hraném utkání za pěkného fotbalového počasí se v sobotu na HMB odehrával vyrovnaný duel. V I. poločase měli nepatrně více ze hry hosté, ale domácí měli naopak na svých kopačkách více brankových situacích. V jednom případě dokonce vykopával hráč hostů za již překonaným brankářem balón na brankové lajně. Hosté mohli překonat v dobré formě chytajícího brankáře domácích – R. Horejše, ale hostující útočník se zalekl své 100% šance a zhruba 1 m od brakové čáry usměrnil balón vedle tyče domácí branky. Takže do kabin se šlo za bezbrankového skóre.

Ve II. poločase domácí vyrovnali hru i ve středu pole a rovněž více se tlačili před Mochtínskou branku. Ze své snahy se ujala situace při rohovém kopu, když Z. Hoffmann načechral krásný balón na stopera domácích P. Procházku, jenž hlavou zavěsil do růžku soupeřovi branky – 1 : 0. Po této brance zesílila snaha hostů o vyrovnávací branku a domácí naopak při vidině vítězství posílili své obranné šiky a podnikali nebezpečné brejky. V 65. minutě se při obranném zákroku zranil hráč hostů, který musel být odnesen na nosítkách a posléze ošetřen. Když už se zdálo, že domácí vydřou kýžené vítězství, tak při nátlaku hostů trefil mochtínský středopolař obloučkem břevno domácí branky a střídající Břečka prostřelil klubko hráčů před domácím brankářem, který uviděl balón až za svými zády u své tyče – 1 : 1. Domácí tudíž přišli v druhém domácím zápase z sebou o další dva body v nastavení, což všechny hráče a příznivce hodně mrzelo. Ovšem podle vývoje utkání lze nestranně poznamenat, že hosté si za svoji snahu a fotbalovost bod z tohoto utkání zasloužili. Utkání precizně soudcoval zkušený rozhodčí Veverka.

Branky: 59. Procházka Pavel – 93. Břečka Miroslav; ŽK: 1:1. Rozhodčí:  Veverka.   Diváků:  80 

 

Vrhaveč    -   Janovice 2 : 0 (0 : 0) .

Jindřich Pacner

Domácí hráči nastupovali do utkání s odhodláním prodloužit sérii 6 zápasů po sobě jdoucích bez ztráty bodu.Podle toho také vypadal začátek utkání ve kterém domácí měli více ze hry,měli častěji míč na kopačkách a v prvních 20.min. měli tři gólové šance,které ovšem nedokázali využít.Z nichž největší T.Vejskal,který křížnou střelou orazítkoval břevno hostující svatyně.V druhé polovině I.poločasu přestala domácím hráčům vycházet kombinace,začali kazit jednoduché přihrávky a vkládala se na jejich kopačky zbytečná nervozita.V tomto duchu se odvíjel zbytek I.poločasu,kdy se hra pohybovala spíše ve středu hřiště.Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Do II.poločasu udělali domácí v sestavě jednu změnu a na hřiště se dostal D.Hrach.Hosté se více osmělili a začali hrozit ze standardních situací a rychlích protiútoků po chybách domácích hráčů.Postupem času se obraz hry domácích přece jen zlepšil a začali opět zaměstnávat obranu hostů.Po sérii několika rohových kopů se k jednomu z nich postavil V.Hrach a zaúřadovala bratrská spolupráce,když ostrým centrem našel na přední tyči D.Hracha a ten otevřel skóre tohoto utkání(1:0).V 83.min. vybojoval balón domácí mladíček M.Pojar posunul ho na M.Minaříka ten se zbavil obránce a postupoval sám na brankáře hostů,který ho zastavil jen za cenu faulu a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu.Ten zahrával V.Tomaka,kterému ovšem vystihl směr střely gólman hostů a pok. kop vyrazil ale z následné dorážky vše napravil a překonal bezmocného brankáře hostů(2:0).Tímto výsledkem již utkání skončilo a domácí hráči si splnili cíl se kterým do utkání vstupovali.

Sestava Sokol Vrhaveč:O.Pressl-V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach,L.Lorenc-J.Potužník(K),J.Pacner, P.Jiřinec, F.Franěk-T.Vejskal,M.Minařík. střídali:D.Hrach,M.Pojar,L.Taitl,J.Skřivánek

Branky: 65. Hrach David,  83. Tomaka Vilém(PK). Diváků: 50.Rozhodčí: Blaheta.  Hráno bez karet. 

 

Dešenice  -  Bezděkov 5 : 4 (3 : 1) .

Podrobnosti později.

Branky: 38. a 43.(PK)Toman Radek , 15. a 55. Poupa Michal , 65. Poupa Jiří – 82. a 90. Dulka Josef, 20. Panuš Petr, 89. Novák Václav; ŽK: 1:3 . Rozhodčí: Brůha. Diváků:  80 

 

V. Hydčice  -  Žihobce 0 : 0 (0 : 0) .

ŽK: 2:2 . Rozhodčí: Hájek. Diváků: 50  .

 

Nezamyslice  -   Sušice B 4 : 2 (1 : 0)

Milan Janda

Domácí Sokol přivítal před zaplněnou novou tribunkou silný tým ze Sušice a za pěkného počasí se očekával  urputný boj o body. Hra se v prvním poločase přelévala od jedné branky k druhé a bylo se na co dívat. Do vedení mohl jít celek hostů , kteří nastřelili tyč,ale dorážející hráč byl v postavení mimo hru a tak hlavní rozhodčí branku neuznal. Domácí odpověděli jak nejlépe mohli a po krásné akci po pravé straně si naběhl na centr  Soutor a zpětnou přihrávkou našel volného Ondřeje  Musila a ten propálil vše co před ním stálo. To běžela 18 minuta a domácí se ujali vedení:0.Do konce poločasu se skore již neměnilo, pouze musel odstoupit domácí kapitán Pavelec Petr  pro zranění a nahradil ho Josef Burda.Do druhého poločasu nastoupili domácí jako polití živou vodou a během 3minut rozhodli o osudu utkání. Po pěkných akcí v 52 a 55. minutě skorovali kanonýr Soutor Martin a Aschenbrenner Jan, další velké šance zahodili Kopačka,Mašek,Pánek a Aschenbrenner. Hosté snížili v 61. min  Šimečkem, který dorazil TK,který se odrazil od tyče. Naději na body vzal hostům střídající Karel Rejšek, který po chybě Sušické obrany  krásně přehodil brankáře a v 85min to bylo 4:1. Tečku za brankovými hody udělal hostující Holý, který v 90 min střelou pod břevno nachytal domácího brankáře Martina Rittra´

Branky: 18. Musil Ondřej, 52. Soutor Martin, 55. Aschenbrenner Jan, 85. Rejšek Karel – 61. Šimeček Jaroslav, 90.  Holý Michal; ŽK: 1:1. . Diváků: 70 

FOTO  Z UTKÁNÍ  :  ZDE

 

 

Chanovice B -   Železná Ruda 6 : 0 ( 2 : 0) . 

Václav Brejcha

Chanovice nastoupily se snahou odčinit předcházející porážky a opět bodovat.Soupeř ze Železné Rudy jim to usnadnil už i tím, že přicestoval k zápasu jen s jedenácti hráči.Hrálo se v podstatě jen na jednu branku, hosté bránili a míče často jen odkopávali. Domácí se prosadili v prvním poločase 2x , po dobře zahraných standardních situacích. Ve II.poločase domácí zpřesnili přihrávky, přidali na bojovnosti a  stříleli i další branky.Hosté nakonec dohrávali o 10 hráčích, když pro zranění nedohrál Snášel.

Branky: 6.  Klásek Vojtěch, , 9. Polena Michal 65. Hermanchak Ivan(PK), 68. Pavlovský Lukáš, 76. Vivatenko Jurij, 77. Šlehubr Milan; Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 0:2 . Diváků: 90.

 

Veřechov   -  Hrádek 1 : 2 ( 0 : 0) . 

Vyrovnané utkání ve kterém měli překvapivě domácí zejména v první půli více šancí ke skórování. Přesto se jim podařilo vsítit po změně stran vedoucí branku na kterou hosté odpověděli vyrovnáním problematickou penaltou kterou tradiční exekutor za Svatobor Radek Holeček proměnil. Tato penalta domácí zlomila a hosté toho využili ke vstřelení vítězené branky kterou dal mladíček , dorostenec Jakub Švelch.

Branky: 63. Šimon Martin – 68. Holeček Radek(PK), 78. Švelch Jakub; Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 5:0; ČK: 1 : 0 (po utkání  brankář Zerzán ). Diváků: 50.

 

 

 

 1. Nezamyslice         8   7   0   1   27:  9    21  (  9)

 2. Vrhaveč             8   6   1   1   17:  6    19  (  7)

 3. Hrádek              8   6   0   2   22: 11    18  (  6)

 4. Chanovice   B       8   5   1   2   20: 10    16  (  1)

 5. Sušice  B           8   4   2   2   14: 10    14  (  2)

 6. Dešenice            8   4   0   4   21: 18    12  (  0)

 7. Mochtín  B          8   3   2   3   15: 14    11  (  2)

 8. Bezděkov            8   3   2   3   18: 18    11  ( -1)

 9. V. Hydčice          8   3   2   3    8: 12    11  ( -1)

10. Žihobce             8   3   1   4    9:  9    10  ( -2)

11. Janovice            8   3   0   5   10: 10     9  ( -3)

12. H. M.  Boží         8   1   2   5   12: 28     5  ( -7)

13. Železná Ruda        8   1   1   6    9: 25     4  ( -8)

 14. Veřechov            8   0   0   8    8: 30     0  (-12)´

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

VELKÝ BOR OSLAVIL ROČNÍ DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST!

 Ve Velkém Boru tradičně slušná návštěva byla svědkem oboustranně kvalitního utkání ve kterém nastoupil domácí druhý celek tabulky proti čtvrtému v pořadí SK Týnec. Pro domácí bylo toto utkání výjimečné tím, že  by  případnou výhrou  oslavili tím nejlepším způsobem svojí roční neporanitelnost o mistrovské body v domácím prostředí. Úspěšné dílo Velkoborští dokonali , když výraznou měrou  k jejich výhře přispěl autor čtyř branek Robert Šimanovský. Na straně hostů se na  průběhu zápasu bohatého na branky podílel  autor hattricku Michal Frous.

V derby v Malém Boru se stal žolíkem v rukávu domácího trenéra Járy opět jako v minulém utkání dorostenec David Dub, který v 88. minutě po přihrávce Milana Sládka rozhodl o vítězství Malého Boru a tím zařídil, že se Malý Bor odpoutal ze dna tabulky.

 

Kvasetice  - Bolešiny    2 : 1 ( 1: 0) .

Ludovít Molnár

Přestože hosté měli celý první poločas převahu, byli to domácí, kterým se podařilo koncem prvního poločasu skórovat, když Ballý využil zmatku v hostující obraně. Hostům se podařilo vyrovnat brankou z pokutového kopu Hessem Petrem. Zbytek utkání se odehrával v nervosní atmosféře a obě mužstva se snažila strhnout vedení na svou stranu. To se v závěru utkání podařilo domácím, když se po centru z pravé strany prosadil Liška.

Branky: 41. Ballý Pavel, 92. Liška Petr – 52. Hess Petr; ŽK: 0:2 .Rozhodčí: Dykalov.  Diváků : 50 .

Sestava hosté: Sýkora, Roháč Petr, Kolář, Mazanec, Novák, Hess Petr, Slováček (70. Farný), Jandík, Juřina, Zahálka (60.Hess Martin), Roháč Jan.

 

Hradešice B  - Horažďovice B   0 : 2 ( 0: 2) .

Branky: 15. Michálek Lukáš, 35. Panuška Petr; ŽK: 1:2. Rozhodčí: Haviar. Diváků :  50. 

 

Neznašovy  -  Luby B    0 : 3 ( 0: 1) .

Branky: 50. a 78. Bešta Jiří , 23. Sydorenko Vasyl; Rozhodčí: Lažánek K.; ŽK: 1:1. Diváků : 50. 

 

Měcholupy -  Běšiny   1 : 2 ( 1: 2) .

Branky: 37. Novák Petr – 4. Mayer Filip, 29. Vališ Miroslav; ŽK: 1:5 . Rozhodčí: Petržilka. Diváků : 40. 

 

Velký Bor  - Týnec    6 : 4 ( 2: 2) .

Miloslav Kolář

Do zápasu 2.se 4. mužstvem tabulky nastoupili domácí s velkou převahou a do 10' mohlo být skore 4:0, ale střely Turka, Brabce a dva samostatné úniky Šimanovského brankář hostů zlikvidoval. A tak přesně podle pravidla"nedáš dostaneš" šli hosté po úniku Frouse v 18'do vedení. Domácím se podařilo vzápětí z PK Šimanovským po faulu na něj vyrovnat a tentýž hráč po přesném centru Voráče a krásné individuelní akci "a la Pelé" dostal domácí do vedení. Technicky dobře hrajícím hostům se ještě do konce poločasu po průniku Frouse podařilo vyrovnat Kantou a hned v začátku druhé půle opět zásluhou Frouse jít do vedení 3:2. Aktivně hrající Šimanovský dokázal po samostatné akci vzápětí vyrovnat a následně do vedení dostal domácí tým po krásné střele z přímého kopu do šibenice Jirka Brabec. V následující čtvrthodince  si mužstva vytvořila šance na obou stranách, kdy si před brankářem hostů dávali přednost Havlíček se Šimanovským a u domácích vykopával z prázdné branky Brabec.Převahu domácích   korunoval v 70' dorážkou po přihrávce Šimanovského Jára a v závěru utkání po biliaru Havlíček-Šimanovský na malém vápně opět posledně jmenovaný. Hosté ještě snížili po chybě domácího brankaře v poslední minutě na konečných 6:4.

Branky: 25.(PK), 37.,50. a 88. Šimanovský Robert,  55. Brabec Jiří , 70. Jára Miroslav   - 18., 47. a 90. Frous Michal , 44.  Kanta Tomáš; Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 3:4. Diváků : 100  .

 

Kolinec -   Velhartice   6 : 1 (3 : 1)
Vich J.
Ve slušně hraném derby potěšil herním projevem domácí diváky velmi omlazený tým.

Branky : 36., 85 a 88. Horák,  14 Joza, 33 Vacherlon, 76 Reitmajer -  6 Poledník. Rozhodčí : Javorský
Diváků : 120. ŽK: 1 : 1.

Malý Bor - Nalžovské Hory   2 : 1 (0 : 1)
Faltys

Utkání velmi dobré úrovně, ve kterém obě mužstva předváděla pohledný kombinační fotbal. Domácí celý první poločas měli více ze hry, ale opět se projevila v podzimní části soutěže je pronásledující až neskutečná střelecká impotence. Hosté měli také několik šancí a jednu z nich po rohovém kopu a závaru před brankou domácího brankáře Dudy dokázal hostující Podlešák v 43. minutě proměnit ve vedoucí gól. Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním zvrátit vývoj utkání a na branku hostí se valil jeden útok za druhým, leč bez konečného efektu. Až 63. minutě parádně uvolnil dorostence Milana Sládka Pavel Heřman a ten s ledovým klidem srovnal stav utkání na 1 : 1. Po této brance domácí ještě vystupňovali tempo hry a hosté z Nalžovských Hor nevěděli, kde jim hlava stojí. Žolíkem v rukávu domácího trenéra Járy se opět stal, tak jako v minulém utkání další dorostenec David Dub, který v 88. minutě po přihrávce Milana Sládka rozhodl o vítězství Malého Boru a tím o odpoutá  ní se ze dna tabulky. S velikou bravurou řídil utkání rozhodčí Josef Abraham ze Sušice.

Branky : 65. Milan Sládek, 88. David Dub -  43. Podlešák Antonín. Rozhodčí : Josef Abraham. Diváků: 80. ŽK: 0 : 2.

 

 1. Luby B              8   8   0   0   42:  5    24  ( 12)

 2. Velký Bor           8   6   2   0   25: 10    20  (  8)

 3. Měcholupy           8   5   1   2   16:  8    16  (  4)

 4. Týnec               8   4   1   3   27: 21    13  ( -2)

 5. Běšiny              8   4   1   3   19: 14    13  (  1)

 6. Neznašovy           8   4   1   3    8:  9    13  ( -2)

 7. Horažďovice B       8   4   1   3   17: 20    13  (  1)

 8. Nalž. Hory          8   3   1   4   20: 21    10  (  1)

 9. Bolešiny            8   3   0   5   10: 17     9  (  0)

10. Kvasetice           8   3   0   5   16: 24     9  (  0)

11. Kolinec             8   2   1   5   12: 24     7  ( -5)

12. Malý Bor            8   2   0   6    8: 16     6  ( -6)

13. Velhartice          8   2   0   6   12: 31     6  ( -6)

14. Hradešice B         8   1   1   6   14: 26     4  (-11)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku