Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 6. kolo 26.- 27.9.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

NEZAMYSLICKÉMU KANONÝROVI  SE PROTI MOCHTÍNU DAŘÍ

 

 Podruhé letos zajížděl jeden z favoritů přeboru Sokol Nezamyslice k souboji o mistrovské body do  Mochtína. Na začátku června  zde zvítězil vysoko 1 : 6, když polovinu z těchto branek vsítil Martin Soutor. Tomuto úspěšnému střelci se proti Mochtínu dařilo v tomto kole nového ročníku o čemž svědčí , že byl autorem obou branek favorizovaných Nezamyslic. Po druhé prohře v řadě béčka Chanovic, tentokráte v souboji nováčků z Žihobcích  se sice Nezamysličtí zbavili jednoho ze soupeřů, ale vzápětí mu  dýchá na záda další z vážných zájemců na celo tabulky Sokol Vrhaveč. Vrhavečtí prohráli pouze jeden zápas  a to ve druhém kole právě s Nezamyslicemi, ale od této doby se vydali na vítězné tažení a nezabránil jim tomu ani v domácím prostředí TJ Bezděkov.

Žihobce -  Chanovice B   3 : 0 (3 : 0)
Luboš Peleška

Domácí měli výborný vstup do utkání. Už ve 20 vteřině prošel až za obranu hostů M.Lemberger a (pro něj netradičně) levačkou prostřelil vybíhajícího brankaře. I další minuty patřili domácímu týmu, vytvořili si řadu dalších šancí, ujala se ale až střela V.Staňka ve 27.minutě, kdy dostal hezkou přihrávku za obranu hostů a hned z první do protipohybu brankaře zvýšil na 2:0. O zápase prakticky rozhodl gólem do šatny v 45.min. J.Beneš.

Ve druhém poločase se hra opticky vyrovnala, ale bylo to dáno tím, že se domácí soustředili na kontrolu hry a s přehledem si náskok z prvního poločasu udrželi.

Branky : 1. Lemberger Martin, 27. Staněk Václav, 45.Beneš Jiří. Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK: 1:2.Diváků: 60

 

Hrádek -  V. Hydčice 4: 0 ( 3: 0)

Branky: 9. Holeček Václav, 11. Oliva Jan,  43. Vomela Lukáš, 61. Liška Pavel; ŽK: 1:0 . Diváků: 80 

 

Železná Ruda  -  Dešenice 1: 4 ( 0: 1) 

Branky: Hanzlík Pavel - Poupa Michal 2, Bartůněk Miloš, Poupa Jiří; ŽK: 1:5 . Diváků: 80

 

Janovice -  H. M. Boží 2: 0 ( 0: 0)

Petr Abel

Domácí mužstvo mělo od úvodních minut  vývoj utkání plně pod svoji kontrolou.Šance ,které si ze své velké převahy  domácí hráči v prvním poločase   vytvářeli, domácí střelci trestuhodně zahazovali. Velké příležitosti ke skórování měli  a neproměnili v 10 minutě M.Hájek, 24.minutě J.Mazura, 34.minutě V.Keřlík a opět v 38.minutě M.Hájek.Vzhledem k tomu,že domácí nenašli střeleckou mušku, tak skončil první poločas za přijatelného stavu pro hosty 0:0.Druhý poločas byl obrazem prvního poločasu,kdy  domácí neustále tlačili,ale koncovka byla velmi slabá.Vývoj utkání zlomila až 69.minuta utkání ,kdy se domácím povedla dobrá kombinace po pravé straně a následnou přihrávkou od M.Urbana prosřelil hostujícího brankáře J.Mazura.Vstřelená branka domácí uklidnila a vývoj utkání potvrdili v 80.minutě kdy V .Slivoň zvýšil  na 2:0.Konečný výsledek utkání byl pro hosty velmi přijatelný

Branky: 69. Macura Jiří, 80. Slivoň Václav,; Rozhodčí: Abraham; ŽK: 1:1. Diváků: 60 

 

 Jeden ze závarů  před brankou H.M.Boží končí ba brankáři hostů Horejšovi.

Domácímu Hájkovi odebírá  v poslední chvíli před vlastní brankou  Prokeš(na zemi).

Tutovku ke skórování měl na své kopačce také domácí Keřlík, ale při zakončení nastřelil brankáře Horejše.

 

 

Brankář hostů Radek Horejš, který v tomto měsíci oslavil již čtyřicáté narozeniny ukázal hodně ze svého umění a v prvním poločase výborným,i zákroky svůj tým podržel. Stejně tomu bylo i v tomto případě kdy  zlikvidoval šanci Lukáše Míška.  

 

Činil se na druhé straně o více než  dvacet let mladší brankář domácích Václav Šperl, který bravurním zákrokem zlikvidoval přímý kop Pavla Halase(č.4).  

 

Brankář domácích  Václav Šperl likviduje šanci  hostů do které se dostal  Pavel Halas

 

Pilířem obrany Dukly byl nejstarší hráč na hřišti  čtyřiačtyřicetiletý kapitán týmu domácích  Pavel Toman (č.3).

  

 Tečku za utkáním udělal  druhým gólem Václav Slivoň. Na foto  v modrém dresu v běžeckém souboji s hostujícím Holasem nad kterým dohlíží rozhodčí Abrahám(první zleva) . Vpravo přihlíží souboji  přihlíží Holasův spoluhráč Zdeněk Hoffman.  

 

Další foto  z utkání  ZDE !  Foto Miroslav  Sedlmaier

 

 

Mochtín B  -  Nezamyslice   0 : 2 ( 0 : 1) . 

Karel Šot

    Kvalitní utkání zásluhou obou celků nakonec přineslo všechny tři body šťastnějším hostům. Domácí záloha totiž byla, hlavně v prvním poločase, lepším týmem. Chybělo jí však zakončení. A když gol ve 40.minutě domácí vstřelili, tak ho rozhodčí na pokyn asistenta laika neuznal ! Na druhé straně pak těsně před přestávkou domácí obrana po VPK zaváhala, šikovný Martin Soutor poslal Nezamyslice pohotově do vedení. I po přestávce se domácí snažili prosadit útočnou hrou. Obrana hostů však pracovala bezchybně, několikráte navíc Nezamyslice zahrozily nebezpečně z brejkových akcí. Po jedné z nich golman Tomaka v 70.minutě fauloval útočníka hostí, z nařízené penalty se opět nemýlil Martin Soutor, zvyšoval vedení svého mužstva na 2:0. Závěrečný nápor Mochtína přinesl již jen nastřelené břevno Voráčem, všechny body si odvezly Nezamyslice, které i nadále vedou tabulku okresního přeboru.

Branky: 45. a 72. Soutor Martin ; Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 2:2; ČK: 1 : 0 (Tomaka Robin). Diváků: 80.

 

Branky: 45. a 72. Soutor Martin ; Rozhodčí: Dykalov; ŽK: 2:2; ČK: 1 : 0 (Tomaka Robin). Diváků: 80.

 

Sušice B  -   Veřechov   4 : 1 ( 3 : 1) . 

Šimeček

Domácí začali utkání velmi dobře a už v 7 min. vedli brankou Potužáka.  Poté polevili ve své snaze a hosté srovnali na 1:1 Želízkem, přestože nastoupili pouze s 10 hráči.Vyrovnávací branka domácí vyburcovala k většímu úsilí a ještě do poločasu přidali dvě branky Hubáčkem a Blažkem z PK.Následovalo vyloučení hráče hostů Šimona a hosté poločas dohrávali v devíti. Po přestávce domácí  uzavřeli hosty na jejich polovině a v 76 min. přidal další branku domácích Hubáček. V 86 min. domácí Hubáčkem neproměnili opakovaný pokutový kop, který rozhodčí nechal opakovat za  předčasné vyběhnutí domácího hráče do vápna.

Branky: Hubáček Pavel 2, Blažek Lukáš, Potužák Radek - Želíska Jan; Rozhodčí: Haviar; ČK: 0 : 1(Šimon Martin). Diváků: 70.  

 

Bezděkov  -  Vrhaveč 1 : 3 ( 0 : 1) .

Převzato z web.stránek TJ Bezděkov

Do utkání s Vrhavčí nevstoupili domácí vůbec dobře a celý první poločas  se herně dost trápili. Hosté toho využili pouze jednou, když se ve 13. minutě prosadil Minařík. Svoje další šance již neproměnil, když se  několikrát vyznamenal  gólman domácích Vlasta Nadymáček. Druhou půli začali domácí aktivněji a z  množství příležitostí se ujala až hlavička Miroslava Bohatého v 63. minutě 1 : 1. Poté ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a proto se hra odehrávala především v prostoru mezi oběma vápny. V 79. minutě však bezděkovský gólman fauloval ve vápně útočníka hostů a rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Václav Hrach. V závěru poločasu domácí vše vrhli do útoku, ale vytouženého vyrovnání se nedočkali. Naopak v 89. minutě si po rohovém kopu sami dopravili míč do vlastní  branky a bylo rozhodnuto.

Branky:63.  Bohatý Miroslav –13.  Minařík Michal, 79. Hrach Václav(PK),  89. vlastní; Rozhodčí: Bína; ŽK: 3:3. Diváků: 80.

TJ Bezděkov: V. Nadymáček - J. Ouda (60. J. Šlegl), Z. Svoboda, P. Dums, P. Panuš - O. Teska (80. J. Tuček), J. Dulka, Mir. Bohatý, P. Ouda ml. - J. Ponocný (46. A. Zhvakin), V. Novák (70. Mar. Bohatý)

 

 

 1. Nezamyslice         7   6   0   1   23:  7    18  (  9)

 2. Vrhaveč             7   5   1   1   15:  6    16  (  7)

 3. Hrádek              7   5   0   2   20: 10    15  (  3)

 4. Sušice  B           7   4   2   1   12:  6    14  (  2)

 5. Chanovice   B       7   4   1   2   14: 10    13  (  1)

 6. Bezděkov            7   3   2   2   14: 13    11  ( -1)

 7. Mochtín  B          7   3   1   3   14: 13    10  (  1)

 8. V. Hydčice          7   3   1   3    8: 12    10  (  1)

 9. Dešenice            7   3   0   4   16: 14     9  (  0)

10. Janovice            7   3   0   4   10:  8     9  ( -3)

11. Žihobce             7   3   0   4    9:  9     9  ( -3)

12. Železná Ruda        7   1   1   5    9: 19     4  ( -8)

13. H. M.  Boží         7   1   1   5   11: 27     4  ( -5)

14. Veřechov            7   0   0   7    7: 28     0  ( -9)

 

 

Střelci branek

11 branek: Poupa Michal (Dešenice),

7 branek: Soutor Martin (Nezamyslice),

6 branek: Burda Josef (Nezamyslice),

5 branek: Holeček Radek (Hrádek),  Minařík Michal (Vrhaveč),

4 branky: Hejpetr Ladislav (V. Hydčice),  Kopačka Josef (Nezamyslice),

3 branky: Adamec Tomáš (Hrádek),  Blažek Lukáš (Sušice  B),  Hrach Václav (Vrhaveč),  Karásek Jiří (H. M.  Boží),  Kolárik Lukáš (Mochtín  B),  Ouda Pavel (Bezděkov),  Pavlovský David (Chanovice   B),  Procházka Pavel (H. M.  Boží),  Slivoň Václav (Janovice),  Staněk Václav (Žihobce),  Voráč Jan (Mochtín  B),  Šimeček Jaroslav (Sušice  B),  Želíska Jan (Veřechov),

2 branky: Barborka Ondřej (V. Hydčice),  Bartůněk Miloš (Dešenice),  Duda Jaroslav (Železná Ruda),  Dulka Josef (Bezděkov),  Dulovec Jan (Železná Ruda),  Hanzlík Pavel (Železná Ruda),  Hrach David (Vrhaveč),  Hubáček Pavel (Sušice  B),  Hájek Matěj (Janovice),  Jiřinec Pavel (Vrhaveč),  Kišš Filip (H. M.  Boží),  Kolář Miroslav (Hrádek),  Lemberger Miroslav (Žihobce),  Macura Jiří (Janovice),  Mašek Petr (Nezamyslice),  Novák Zdeněk (Mochtín  B),  Nový Luboš (Mochtín  B),  Patsch Robert (Chanovice   B),  Polena Michal (Chanovice   B),  Poupa Jiří (Dešenice),  Riepl Jan (Hrádek),  Valečka Václav (Bezděkov),  Vivatenko Jurij (Chanovice   B),  Vomela Lukáš (Hrádek),  Vörös Adam (Železná Ruda),  Šlechta Karel (Bezděkov),

 

 

 

 

 

 

.

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

VELHARTICE DOMA POPRVÉ VYHRÁLY

 

Třikrát již na domácím hřišti na podzim Velhartice prohrály a  své dosud nelichotivé umístění měly možnost vylepšit pouze za předpokladu, že v přímém souboji se sousedem z konce tabulky dotáhnou poprvé v domácím prostředí do vítězného konce. Toto přání  Velhartickým vyšlo  a výhrou nad béčkem Hradešic i za přispění rozhodující branky hostů kterou si dali vlastní  slavili první tři body vyválčené na domácím trávníku. Radost zavládla po utkání v Běšinech místo v kabině domácích , ale naopak v šatně hostů z Malého Boru, kteří čekali na své první vítězství v novém ročníku až v šestém kole na hřišti nováčka soutěže. 

  

Bolešiny -  Velký Bor  1 : 2 (1 : 2)

Ludovít Molnár

Hosté od začátku utkání lépe kombinovali a hlavně ve středu hřiště získávali patřičnou převahu. V sedmé minutě hosté založili útok po levé straně, po kterém následoval centr do pokutového území, a po kontaktu domácího hráče hostující útočník spadl na zem a rozhodčí odpískal pokutový kop, který se štěstím proměnil Šimanovský, neboť domácí brankář Sýkora vystihl směr a dokonce si na míč sáhl. Po této brance se hra začala vyrovnávat a i domácí se dostávali na dostřel hostující branky. Ve 24. minutě se domácím podařilo vyrovnat skóre Roháčem Janem. Když už se zdálo, že poločas skončí nerozhodně, udeřili hosté podruhé a z centru z levé strany se prosadil Šimanovský. Ve druhém poločase se hosté soustředili na bránění jednobrankového vedení a domácím se podařilo vyrovnat hru v poli, do žádných vyložených šancí se však nedostali, za to hosté z nebezpečných brankových situací mohli několikrát skórovat, což se jim však nepodařilo. Utkání skončilo jednobrankovým vítězstvím ho
 stů. Sestava domácí: Sýkora, Juřina, Kolář, Mazanec, Jandík, Hess Petr (70.Molnár), Novák, Zahálka, Hess Martin, Roháč Jan.

Branky: 24. Roháč Jan – 7. (PK) a  41.  Šimanovský Robert 2; ŽK: 0:1 . Diváků: 100 

 

Týnec -   Měcholupy  2 : 3 (0 : 1) .

Branky: 78. Frous Michal, 60. Havránek Lukáš – 37. a 50. Bálek Dušan , 66. Jakubec Lukáš . Diváků: 30 

 

Velhartice -  Hradešice B   3 : 2 (1 : 1). 

Branky: 5. Beneš Radek, 55. Poledník Pavel, 81. vlastní – 41. a 85. Soukup ; ŽK: 1:0. Diváků: 40

 

Běšiny -  Malý Bor   3 : 4 (0 : 1).
Branky : 58. Koloř Zdeněk (PK), 64. a 69.  Šťastný Lukáš -  25.  Sládek Milan , 46. Heřman Pavel,  46, 81. Melka Václav ,  87. Trubač Lukáš (PK)Rozhodčí : Blaheta Josef.Diváků: 45. ŽK : 1 : 2.

Nalž. Hory -  Neznašovy    3 : 2 ( 3 : 1). 

Branky: 42. Bouzek Petr, 4.Vobrouček Jiří   ,40. Brejcha Antonín – 24.Voráček Pavel, 75. Žák Miroslav; Rozhodčí: Hájek; ČK: 1 : 0 (Jedlička Antonín ). Diváků: 60.

 

Luby B  -   Kolinec    5 : 0 ( 3 : 0)   .

Branky: 8. a 72.  Hradecký Zdeněk , 13. a 87. Smolík Vladislav ,40.Sydorenko Vasyl; Rozhodčí: Bureš . Diváků: 80.

 

Horažďovice B  -  Kvasetice   4 : 2 ( 2 : 2) . 

Michael Forman

Horažďovický omlazený tým, posílený o navrátilce Pavla Jánského a doplněný náhradníky z A týmu získal další tři body do tabulky. Zejména v prvním poločase to však neměli jednoduché a hosté je svými brejky trápili. Zvláště oba rychlonozí útočníci hostů dělali zpočátku nepřiliš důsledné domácí obraně problémy a protože dokázali domácích chyb dokonale využít, otočili i pro ně nepříznivé skore. Domácí se do šancí začali dostávat až ke konci poločasu a dokázali srovnat druhou brankou Petra Mičkala, na kterou mu po pěkné individuální akci přihrál Pavel Jánský. Ve druhém poločase už domácí obrana  hrála pozorně a hra se přesunula převážně na půlku hostí, přispěl k tomu i Michael Forman, který opustil místo v brance a přesunul se na hrot domácího útoku. Výsledkem toho byly dvě branky v síti hostů vstřelené v průběhu dvou minut. Horažďovičtí i nadále pokračovali v dobrém výkonu a hosty několikrát podržel brankář a nepříliš přesná koncovka domácích hráčů. Hosté měli jedinou
 šanci ve druhém poločase a tu svým výborným zákrokem zlikvidoval chytající Martin Hlaváč.

Branky: 13. a 38. Mičkal Petr , 58. a 60. Forman Michael ml. –19. Klíma Ondřej, 21. Hanzlík Karel; Rozhodčí: Bureš M.; ŽK: 1:1. Diváků: 50.

 

 

 

 

 1. Luby B              7   7   0   0   39:  5    21  (  9)

 2. Velký Bor           7   5   2   0   19:  6    17  (  8)

 3. Měcholupy           7   5   1   1   15:  6    16  (  7)

 4. Týnec               7   4   1   2   23: 15    13  ( -2)

 5. Neznašovy           7   4   1   2    8:  6    13  (  1)

 6. Běšiny              7   3   1   3   17: 13    10  ( -2)

 7. Nalž. Hory          7   3   1   3   19: 19    10  (  1)

 8. Horažďovice B       7   3   1   3   15: 20    10  ( -2)

 9. Bolešiny            7   3   0   4    9: 15     9  (  0)

10. Kvasetice           7   2   0   5   14: 23     6  (  0)

11. Velhartice          7   2   0   5   11: 25     6  ( -6)

12. Hradešice B         7   1   1   5   14: 24     4  ( -8)

13. Kolinec             7   1   1   5    6: 23     4  ( -5)

14. Malý Bor            7   1   0   6    6: 15     3  ( -6)

 

 

 

 

 

Střelci branek

10 branek: Bešta Jiří (Luby B),

7 branek: Frous  Michal (Týnec),  Šimanovský Robert (Velký Bor),

6 branek: Havránek Lukáš (Týnec),  Javorský Josef (Luby B),  Roháč Jan (Bolešiny),  Stach Ladislav (Běšiny),

5 branek: Jakubec Lukáš (Měcholupy),  Jedlička Antonín (Nalž. Hory),  Klíma Ondřej (Kvasetice),  Lávička Adam (Luby B),  Mičkal Petr (Horažďovice B),  Turek Václav (Velký Bor),

4 branky: Forman Michael ml. (Horažďovice B),  Havlovic Marek (Luby B),  Hradecký Zdeněk (Luby B),  Šmrha Miroslav (Hradešice B),

3 branky: Blahouš Lukáš (Měcholupy),  Brejcha Antonín (Nalž. Hory),  Bálek Dušan (Měcholupy),  Hanzlík Karel (Kvasetice),  Poledník Pavel (Velhartice),  Smolík Vladislav (Luby B),  Sydorenko Vasyl (Luby B),  Šťastný Lukáš (Běšiny),

2 branky: Ballý Pavel (Kvasetice),  Bejvl Josef (Velhartice),  Ceplecha Martin (Neznašovy),  Forman Michael (Horažďovice B),  Fořt Ondřej (Hradešice B),  Frous Michal (Týnec),  Heřman Pavel (Malý Bor),  Hnojský Jan (Hradešice B),  Horák Jan (Kolinec),  Janoušek David (Týnec),  Janouškovec Jiří (Horažďovice B),  Jára Miroslav (Velký Bor),  Kolář Zdeněk (Běšiny),  Kopal Jiří (Hradešice B),  Liška Petr (Kvasetice),  Melka Milan (Hradešice B),  Mundl Martin (Neznašovy),  Sládek Milan (Malý Bor),  Soukup (Hradešice B),  Vališ Miroslav (Běšiny),  Vaněk Luděk (Nalž. Hory),  Voráček Josef (Luby B),  Voráček Pavel (Neznašovy),  Zmeškal Bohumil (Kvasetice),  Štěch Petr (Nalž. Hory),  Červený Tomáš (Velký Bor),





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku