Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 5. kolo 19.- 20.9.

 

 

 

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

DLOUHÁ VES VZALA LÍDRU TABULKY PRVNÍ BOD

 

Páté kolo 1.B třídy bylo ve znamení svou  zápasů které mělo náboj  derby.  Očekávaný souboj v Pačejově neměl vítěze ani poraženého když se diváci branek nedočkali. K dělbě bodů došlo také v Dlouhé Vsi kde domácí  dokázali přibrzdit rozjetého lídra tabulky a jako první  vzali Sokolu Blovice podzimní body.  Obrat v druhém poločase nastal ve prospěch Švihova, který po prohrané první části dokázal i doma otočit druhý poločas   ve svůj prospěch a konečně si připsali do tabulky první vítězství. Body se dělily i v dalších dvou zápasech . Derby v Mochtíně skončilo úspěchem Měčina  který si odvezl domů bod  a bod si nechaly doma vzít přeštickou rezervou. Pokud je v tomto kole někdo spokojený pak to jsou Hradešice ziskem třech bodů na úkor klatovské rezervy  a  ziskem bodů se  vyrovnaly početní stav s dosud vedoucím  celkem Sokola Blovice.

 

Dl.Ves – Blovice  1 : 1 (0 : 1)
Krůs Josef

Blovičtí přijeli s odhodláním odvézt z Dlouhé Vsi 3 body i pod vědomím zpackaného zápasu v Přešticích.Naopak chlapci ze vsi byli odhodláni nic nikomu nedarovat a naopak doma odčinit špatný dojem z uvedeného zápasu.

Prvních 10 až 15 min.nechali domácí hrát a postupně zjišťovali svoje možnosti.Po skončení počátečního oťukávání hned tvrdě odpověděli a dokonce vsítili gól po pěkné akci z ovsajdového postavení.Gól uznán být nemohl,ale všichni jsme poznali, že to dnes proti lídrovi tabulky asi lehké mít nebudeme.Hosté získávali mírnou převahu v poli a jen díky neproměněným akcím  skóre zůstávalo beze změny.Až ve 35.min. uhodilo.

Hostům stačilo,aby předvedli co znamená tah na branku,individuální akce a pár přesných přihrávek.Hostující hráč Žežulka předvádí své umění a v rozhozené obraně domácích se nejlépe orientuje a poprvé se jeho zásluhou mění skóre a hosté vedou 1:0.Nicméně i domácí dokazovali, že se s Blovicemi dá hrát.Největší šanci měl T.Frýda, který se dostal do protiútoku  po pravé straně a zakončil tvrdou umístěnou střelou, kterou brankář hostí jen se štěstím vytěsnil na
roh.Ještě před odchodem do šaten se po chybě host.obrany dostává do vyložené šance P.Kodýtek a také nedává.

Ve 2.pol.si domácí vytvořili mírnou převahu, ale hosté se nenechali ničím překvapit a všechny akce domácích vyřešili a ještě měli plno sil k nebezpečným průnikům na domácí branku.V 60.min. jsou i domácí odměněni a mění skóre na 1:1.Pěknou akci založil M.Krejčí, který využívá své fotbalové zkušenosti a předává míč P.Pechkovi, který se ve vápně nejlépe orientuje a stává se střelcem první branky domácích.Domácí,jakoby někdo polil živou vodou, zvyšují tlak na soupeřovu .branku a hostující brankář musí několikrát předvádět své brankářské umění.Hraje se dobrý fotbal se šancemi na obou stranách,hlavně díky tomu, že oba soupeři toužili po 3 bodech.U domácích to bylo obzvláště příjemné zjištění,protože bojovali proti silnému soupeři, který nebude jen tak k poražení.
Chlapci z Dlouhé Vsi si zaslouží ocenění za dobrý výkon,nasazení, bojovnost a obětavost.

Branky : 60. Pechek Petr – 35. Žežula Jiří Rozhodčí : König. Diváků : 100. ŽK: 1:3

 

Pačejov -  Žichovice  0 : 0

Tomáš Cihlář

     Očekávané derby mělo patřičný náboj a bylo zdravě vyhecované. Úvod patřil zkušeným hostům, kteří do zápasu doslova vlétli a v první dvacetiminutovce domácím zle zatápěli. Pohybem hýřili především Hájek a Chod. Domácí však úvodní nápor bez újmy přestáli a postupně se hra vyrovnala. Ve 35.minutě se do 100% gólové šance dostal

pačejovský Vašek Brůha, který sám postupoval na brankáře, ale přestřelil. O pět minut později mohl skórovat Zdeněk Marek, ale hostující brankář jeho střelu reflexivně nohama vyrazil a následná střela Tondy Brůhy jen těsně minula branku. Hosté se opět připomněli ve 42.minutě, když táhlou střelu Malého brankář Kuba Kalčík konečky prstů vytěsnil na roh. Vzápětí postupoval na žichovickou branku z úhlu Míra Hlaváč, ale výborný  žichovický gólman Rudolf Němec i tentokrát zachránil. O minutu později se domácí dožadovali pokutového kopu, když pronikající Ondra Němec byl zasažen obráncovou kopačkou /jasná vysoká noha/ do obličeje. Píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala němá. Němá nezůstala bohužel ve 45.minutě, když domácí po rohovém kopu vstřelili hlavou hezký gól, ale pro údajný nedovolený zákrok /v jiné části pokutového území/ branka nebyla uznána!

    Po změně stran se hrál už opatrnější fotbal, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu, a tak šance rodily velmi těžko. Tu největší měl na svých kopačkách velmi dobře hrající mladý Adam Kolařík, který šel z úhlu sám na žichovického brankáře, ale předchozí scénář se opět opakoval. A tak vyrovnané utkání, v němž ale měli podstatně více šancí ke skórování domácí, skončilo bezbrankovou remízou.

Rozhodčí : Kraus, Klik a Král. Diváci: 150. ŽK:  5 : 2

 

Švihov  -  Předenice 2 : 1 ( 0: 1)

Branky: Zadražil, Čížek - Myslík . Diváků: 80 Hráno bez karet

 

Svéradice - Přeštice B  2 : 2 (1:2)
Václav Dušek

Domácí měli problémy se sestavou. Tu základní ještě dali téměř dohromady, ale ze širšího kádru chybělo z důvodu různých zranění a dovolených celkem 8 hráčů a to vše nasvědčuje, že za týden bude ještě hůře. Na lavičce tak zbyli zdravotně indisponovaný Marek a tři hráči z "B" týmu, kteří přijeli v průběhu prvního poločasu z utkání v Hrádku. Samotné utkání začali lépe hosté avšak vodou na jejich mlýn byla hlavně neuvěřitelná hrubka domácí obrany, po které zkušený Brada zakončoval do prázdné branky. Domácím v prvním poločase výrazně vázla finální fáze a slibně rozjeté akce nedokázali dotáhnout. K výraznějšímu ohrožení branky se vůbec nedostali a tak přišel další trest, když těsně před přestávkou po rohovém kopu úspěšně zakončil Fiala. Domácím v zápětí svitla jiskřička naděje, když míč odražený po akci Jiřince napálil k levé tyči Lukáš Soukup. Ve druhém poločase přidali domácí na aktivitě a dokázali vyrovnat situací jako přes kopírák, když odražený míč napálil do sítě Bouše, ač už v té době hráli bez vyloučeného Martínka. Domácí v tu chvíli byli na koni a hosté i v přesilovce začali bránit výsledek. Domácí trenér Doležal zariskoval, Vonáška posunul do zálohy a stáhl hru na tři obránce. Domácí měli převahu, Soukup trefil z přímého volného kopu tyč, střela střídajícího Marak se nevešla mezi tyče. Hosté si kromě jednoho brejku nic nevypracovali a tak obě mužstva dopracovala v utkání dvou rozdílných poločasů vzhledem k průběhu k zasloužené remíze
Branky: 45.Soukup Lukáš, 64.Bouše Eduard - 5.Brada Marek, 44.Fiala Michal

Rozhodčí: Klik Karel, ŽK: 3:4, ČK: 1:0 (63.Martínek Jindřich), Diváků: 100

Sestava Svéradic: M.Soukup - Vonášek, Švec, Václavek, Bouše - Makovec, Jiřinec (72.Marek), Herout, J.Martínek - Větrovec, L.Soukup (88.Říha)

 

Mochtín - Měčín  0 : 0.

Karel Šot

Ani v tomto dalším okresním derby zápase domácí Mochtín nebodoval naplno. Měl sice více ze hry i více brankových příležitostí, ale v koncovce je stále bezzubý. Hosté si přijeli pro bod a ten si nakonec odvezli. Poctivě bránili, podnikali i nebezpečné brejkové protiútoky. Štěstí při nich stálo hlavně ve 24.minutě, kdy se do čisté golovky dostal domácí dorostenec Jan Voráč, ale jeho střela ze čtyř metrů trefila jen  dobře postaveného golmana hostů. I další nebezpečné situace hostující obrana zvládla bez úhony, mochtínští hráči gol nevstřelili, stále čekají na svou první domácí výhru.

Rozhodčí Duchek z Chlumčan, ŽK 3:6, 100 diváků.

 

Klatovy B – Hradešice   0 : 3 (0 : 0)

Podrobnosti nehlášeny. 

NEHLÁŠENO !!!!!!!!!!!!

 

Žinkovy -  Losiná 1: 2 ( 0: 1) 70 

Branky: Vladař - Veleman 2; ŽK: 1:5 . Diváků: 70.

 

 

 

 1. Blovice             5   4   1   0   18:  2    13  (  7)

 2. Hradešice           5   4   1   0    9:  2    13  (  7)

 3. Losiná              5   3   2   0    8:  5    11  (  5)

 4. Svéradice           5   2   2   1   14:  9     8  ( -1)

 5. Přeštice B          5   2   2   1   10:  5     8  (  2)

 6. Zichovice           5   1   4   0    7:  5     7  ( -2)

 7. Dlouhá Ves          5   1   3   1    6: 10     6  (  0)

 8. Předenice           5   1   2   2    7:  6     5  ( -4)

 9. Měčín               5   1   2   2    4:  6     5  ( -1)

10. Mochtín             5   1   2   2    3:  5     5  ( -1)

11. Pačejov             5   1   1   3    4:  9     4  ( -5)

12. Švihov              5   1   1   3    3:  8     4  ( -5)

13. Žinkovy             5   0   2   3    7: 11     2  ( -7)

14. Klatovy B           5   0   1   4    2: 19     1  ( -8)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku